הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SARMS

• פותח/ת השרשור cutler
  • פורסם בתאריך

cutler

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
-6
29
1
צריך ייעוץ לגבי התחלת שימוש בסארמס , יש לציין שאני לא מתאמן מתחיל אך אני גם בן 17 (עוד מעט 18)
כדאי/לא כדאי ולמה
בבקשה רק מי שמבין בנושא

למה פתתחת שני פוסטים?

על כל מקרה, אל תשתמש בסארמס כרגע. אתה צעיר מידי. המערכת ההורמונלית שלך לא מפותחת וסארמס משחקים בהורמוני המין כמו טסטוסטרון ואלו שגורמים להיווצרותו בגוף.

לא נראה לי שיש רופא בארץ שמתעסק עם סארמס או בכלל מכיר מזה ברמה גבוה. זה עדיין תרופה נסיונית ואין רופא שיגיד לך שזה בטוח או משהו.

כן, זו תרופה נסיונית שאף אחד לא יודע מה התופעות לוואי שלה בטווח הרחוק. יכולים אולי לשער.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי תודה , יש לך המלצה על חומרים אחרים שלא יוכלו לעשות נזק בגילי בשימוש לטווח קצר

הבנתי תודה , יש לך המלצה על חומרים אחרים שלא יוכלו לעשות נזק בגילי בשימוש לטווח קצר
its all about your diet, if youre bulking at your age I say you can do a dirty bulk and add as many healthy calories as you want, but make sure you eat X2 your lean body weight in protein, get omega 3, creatine and you're good.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית