ייעוץ אימונים בבית-

Requiem

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם,

קודם כל רציתי לציין שאני לא מגיב כאן יותר מדי אך אני צופה וחבר בפורום כבר די הרבה זמן, וזה בהחלט פורום שתמיד נותן את התשובות המתאימות עם האנשים הכי מקצועיים(לפחות לדעתי הכנה).

לאחרונה עברתי לישוב שאין בו חדר כושר (התאמנתי בעבר בכפר סבא) אז עקב העובדה שיש לי המון מקום בבית החדש החלטתי לקנות כמה מכשירי כושר ולהתאמן בבית.

קניתי ספסל לBENCH PRESS כולל מוט 1.80, משקולות חופשיות, ספסל ישיבה מתכוונן ומוט W.

אין לי כל כך ידע רחב בנושא אז חשבתי לפנות לאנשים שכן מבינים שיעזרו לי איזה תוכנית לעשות (לפחות להתחלה), אז אם למישהו יש רעיון כלשהוא או תוכנית הוא מוזמן בברכה לתרום מהידע שלו 😃

תודה למי שמגיב או יכול לעזור:help:

התכנית SS תתאים לך יש הסבר בפורטל תלמד לעשות בנץ פרס סקוואט פרס ודדליפט ותעלה סירטונים לפה ויעזרו לך לתקן את הטכניקה של התרגיל.

בהצלחה !

תראה מה תעשה... תן לי את כל המכשירים שקנית+ ח''י אלף שקלים שלח אותם בדוא''ר או לבית ואני יביא לך לחיות

שאלה קצת צינית אבל נכונה

אם אתה קורא פה למה קנית מוט W ואת הציוד הזה באופן כללי ?

אתה יודע שאנחנו ממליצים דבר ראשון למצוא משהו להוציא ממנו מוט חופשי לסקוואט/פרס
אתה צריך להתארגן על משהו כזה (כלוב/ראק/מתקן מקבילים מאולתר עד שתתחזק)

ומוט של 180 הצלחות שלו בקוטר קטן מדי כדי למשוך דדליפט ולעשות הרמות אולימפיות מהרצפה

אז כרגע עם מה שיש לך אתה חייב להוסיף מתקן להוציא ממנו סקוואט

צריך להיזהר מאוד בקטע של אימוני משקלות בבית לעיתים נוטים להתאמן לבד - וזה יכול ליהיות מסוכן במקרה של הבנצ' פרס. בעיקר אולי לאנשים לא זהירים עם נטיות שאפתניות מדי

• פותח/ת השרשור
צריך להיזהר מאוד בקטע של אימוני משקלות בבית לעיתים נוטים להתאמן לבד - וזה יכול ליהיות מסוכן במקרה של הבנצ' פרס. בעיקר אולי לאנשים לא זהירים עם נטיות שאפתניות מדי

צודק לגמרי

אגב אני יכול לאלתר פרס וסקוואט עם המוט של הבנץ', אבל כמה לעשות? 3X5 בתוכנית SS רגילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית