עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שאתה פותח כל יום אשכול ע לתכנית חדשה, אם אתה כל שבוע מחליף תכנית אל תצפה שהיא תעבוד, עדיף לך לעשות תכניתגורעה לאורך זמן מאשר תכנית טובה לשבוע....
1) קל טווח חזרות בהתאם למטרה שלך (5 כדי להתקדם במשקלים, 8-10 לפיתוח גוף, 10-15 לתרגילים מבודדים)
2) תתחיל ממספר סטים שתואם את התכנית (3-5 לכוח, לפיתוח גוף- מספר סטים שאתה יודע שאתה תתאושש ממנו בקלות)
3) תעלה קושי בהתאם למטרה (לכוח- משקל, לפיתוח גוף- נפח)
הוא לאאני רואה שאתה פותח כל יום אשכול ע לתכנית חדשה
מאיפה הבאת את המספרים האלה?1) קל טווח חזרות בהתאם למטרה שלך (5 כדי להתקדם במשקלים, 8-10 לפיתוח גוף, 10-15 לתרגילים מבודדים)
2) תתחיל ממספר סטים שתואם את התכנית (3-5 לכוח, לפיתוח גוף- מספר סטים שאתה יודע שאתה תתאושש ממנו בקלות)
3) תעלה קושי בהתאם למטרה (לכוח- משקל, לפיתוח גוף- נפח)
איך עצימות גבוה תורם לפיתוח גוף?מאיפה הבאת את המספרים האלה?
לפיתוח גוף גם עצימות גבוהה יכול לתרום בדיוק כמו נפח לפעמים.
סטים- תלוי בתכנית עצמה ואיך שהיא בנויה, ואותו דבר לגבי טווחי חזרות.
על פי יחס- תועלתמאיפה הבאת את המספרים האלה?
לפיתוח גוף גם עצימות גבוהה יכול לתרום בדיוק כמו נפח לפעמים.
סטים- תלוי בתכנית עצמה ואיך שהיא בנויה, ואותו דבר לגבי טווחי חזרות.
התכוונתי שלפיתוח גוף זה לא רק נפח, אלא גם עצימות (לא כתבתי את זה ברור).איך עצימות גבוה תורם לפיתוח גוף?
בוא נגיד RM1, איך הוא תורם?
אבל זה היה כללי מדי, לפי דעתי צריך להחליט לפי מטרות מאוד ספציפיות את זה.על פי יחס- תועלת
אני חושב שהוא מסכים איתך, אף אחד לא חושב שמוט ריק הוא הדרך האידאלי להתאמן. ברור שצריך גם עצימות מינימלית.התכוונתי שלפיתוח גוף זה לא רק נפח, אלא גם עצימות (לא כתבתי את זה ברור).
הוא כתב שכוח- משקל ופיתוח גוף-נפח, שתכלס אתה צריך את שניהם גם לכוח וגם לפיתוח גוף.
אבל זה היה כללי מדי, לפי דעתי צריך להחליט לפי מטרות מאוד ספציפיות את זה.
לכן חילקתי בין החזרותלפי דעתי צריך להחליט לפי מטרות מאוד ספציפיות את זה.
לכן חילקתי בין החזרות
חזרות נמוכות בפיתוח גוף לא טובות משתי סיבות:החלוקה שלך הגיונית בסה"כ פשוט הייחוס שלך לכל טווח הוא לא מחייב בשום צורה.
1) כשהמשקל כבד אתה פשוט דוחף אתה לא מתרכז בטכניקה, למשל בסקוואט, אם אדם לא נולד עם מנופים שגורמים לו להשתמש בקוואד אלא בשרשרת האחורית והוא עושה עם משקל כבד הוא יצא עם פרופורציות לא טובות במונחים של פיתוח גוף
הוא צריך להתחיל להתחשבן עם המערכת העיצבית בתכנית אימונים
ובחזרות גבוהות אתה מתקשה להתקרב לכשל
אתה מי שחפר לי לעשות עד 3 חזרות בשביל בילדינג, לא?חזרות נמוכות בפיתוח גוף לא טובות משתי סיבות:
1) כשהמשקל כבד אתה פשוט דוחף אתה לא מתרכז בטכניקה, למשל בסקוואט, אם אדם לא נולד עם מנופים שגורמים לו להשתמש בקוואד אלא בשרשרת האחורית והוא עושה עם משקל כבד הוא יצא עם פרופורציות לא טובות במונחים של פיתוח גוף
2) הוא צריך להתחיל להתחשבן עם המערכת העיצבית בתכנית אימונים
ובחזרות גבוהות אתה מתקשה להתקרב לכשל
ובתרגלי עזר להתקדם כל שבועיים שלושה
איזה כבוד לשמוע ממך,אומר את זה!גם אם לא תתקדם בהם חודשיים זה בסדר, העיקר שתהיה התקדמות לינארית במורכבים.
בתרגילי עזר קשה לבנות התקדמות לינארית.
כל מה שכתבת חוץ מזה מדויק עד כאב.
לא שזכור ליאתה מי שחפר לי לעשות עד 3 חזרות בשביל בילדינג, לא?
אם השריר שאתו אתה "דוחף" יותר זה היד האחורית והלחיצה היא בשביל החזה אז במקרה הנ"ל אתה תרוויח יותר מלעשות חזרות גבוהותלא נכון בהכרח.
לצורך העניין אני עושה תרגיל חזה ראשון בנץ' פרס ל5 חזרות,
לא שזכור לי
אם השריר שאתו אתה "דוחף" יותר זה היד האחורית והלחיצה היא בשביל החזה אז במקרה הנ"ל אתה תרוויח יותר מלעשות חזרות גבוהות