עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שכבר כתבתי, כשאתה מרים כבד הגוף מכתיב את הטכניקה, כשאתה עובד עם חזרות גבוהות אתה מכתיב את הטכניקהלעבוד כבד במורכבים
כמו שכבר כתבתי, כשאתה מרים כבד הגוף מכתיב את הטכניקה, כשאתה עובד עם חזרות גבוהות אתה מכתיב את הטכניקהוחזרות גבוהות בתרגילי עזר
תלוי בתכניתכמובן שלחלק עומסים ״ימים כבדים״ וימי ״נפח
תלוי בתכניתולנסות להתקדם ב״כבדים״ כל שבוע
תלוי בתכנית, יש כאלה שיאמרו שאם התקדמת בתרגילי הבסיס ונשאר עם אותם תרגילי נפח אז זה מספיק ויש כאלה שיאמרו שלא צריך לספור משקל בתרגילי עזר אלא קרבה לכשל ויש שיאמרו שגם בתרגילי הבסיס סופרים רק "כשל"ובתרגלי עזר להתקדם כל שבועיים שלושה
תלוי באדם, וגם במקרה של חזה דומיננטי למה לשתף את היד האחורית אם אתה יכול "להפיל" את העבודה על החזה?אתה חושב שבבנץ׳ אתה דוחף עם היד אחורית יותר מאשר עם החזה?
תנסה לקחת חמישיות כבדות (אתה ועשה לואו בר כן?) רק הפעם לזרוק הכל על הקוואד, תודיע לי אם הצלחתולפעמים ״מעגלים״ פינה כדי להתקדם
הבעיה בתכניות האלה הוא המרחק מכשל, לא 12 חזרותמקבל תוכנית הכל כפול 12
לי כן.לא שזכור לי
תוכל לשלוח צילום מסך או לצטט אותי?לי כן.
מה אתה ממליץ למי שיכול להתאמן 3 פעמים בשבוע , מתאמן fbw אבל מרגיש שזהו הגוף מתקשה להתאושש מאימון לאימון ?אני אישית מעדיף FBW, ולא שריר פעם בשבוע.
להוריד נפח/עצימותמה אתה ממליץ למי שיכול להתאמן 3 פעמים בשבוע , מתאמן fbw אבל מרגיש שזהו הגוף מתקשה להתאושש מאימון לאימון ?
נפח זאת הכמות עבודה שאתה עושה שאימון אחד, תדירות זה כמות האימונים שאתה עושה בתקופת זמןמה ההבדל בין נפח לתדירות ?
בלאו כל הקטע שה hamstring עובד יותר מהארבע ראשי אותו דבר כמו שבהיי באר הארבע ראשי עובד יותר מההאמסתנסה לקחת חמישיות כבדות (אתה ועשה לואו בר כן?) רק הפעם לזרוק הכל על הקוואד, תודיע לי אם הצלחת
הבעיה בתכניות האלה הוא המרחק מכשל, לא 12 חזרות
איך נראה האימון שלך מבחינת משקלים ונפח?התדירות זה 3 פעמים . אז כדאי להוריד משקלים להתאוששות ולחזור שוב ? להוריד ל70 אחוז ערך ? מרגיש לי שהוא יהיה אימון קליל מידי
נכון, אבל בתור מפתח גוף אתה רוצה שהקוואדס ייקחו כמה שיותר מהעומסבלאו כל הקטע שה hamstring עובד יותר מהארבע ראשי אותו דבר כמו שבהיי באר הארבע ראשי עובד יותר מההאמס
איזה שריר לא מתאושש?אני אחרי קורונה חוזר לאט סובל מהכתף עובד הרבה מכונות . בגדול אם משהו לא תפוס אז
3 סטים פולי עליון רחב 10 חזרות
2 סטים פולי עליון צר 10 חזרות
בנץ במכונה 3 סטים 10 חזרות
בנץ שיפוע חיובי 2 סטים 10 חזרות
הרחקה לצדדים/פרס עם דאמבלים 3 סטים של 10 חזרות
יד אחורית 3 סטים כפול 10 פשיטה בכייבל קרוס
יד קדמית כפיפות מרפקים 4 חזרות עד המרפק 4 חזרות עד הכתף 4 חזרות תנועה מלאה רצוף
הכתפיים וזה משפיע על הכל ...איזה שריר לא מתאושש?
לדעתי, כדאי שזה יהיה FBW עם תרגילים נכונים, וכמות סטים ראויים.מה אתה ממליץ למי שיכול להתאמן 3 פעמים בשבוע , מתאמן fbw אבל מרגיש שזהו הגוף מתקשה להתאושש מאימון לאימון ?
אז תוריד כמה סטים...הכתפיים וזה משפיע על הכל ...
שקלתי כבר להתחיל באימון עם הכתפיים
הורדת סטים תאפשר עצימות גדולה יותר, מה הרווחנו?אז תוריד כמה סטים...
אין קשר לבין מה שרשמתי לבין מה שרשמתנכון, אבל בתור מפתח גוף אתה רוצה שהקוואדס ייקחו כמה שיותר מהעומס