הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשקל שלי

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי,
מנסה להבין פחות או יותר אם אני בסדר מבחינת ירידה במשקל,
אני 1.63 בן 21
נכון להתחלה הייתי עם 84 קילוגרם בתאריך 18.3
היום נשקלתי 26.3 ואני 83.05 הקטע הוא אתמול שנשקלתי יצא לי 82.9, שלשום 83.5 לפני שלשום 82.3
וככה זה כל יום עולה או יורד, חח מקווה שלא סיבכתי אתכם.
כמובן שאני נשקל דבר ראשון על הבוקר, אחרי שירותים, וכמובן על בטן ריקה לחלוטין.
אפשר קצת עזרה פה? להוריד קלוריות?.
תודה!

זה תקין שיש קפיצות במשקל מיום ליום. תעשה כל פעם ממוצע שבועי של כל השקילות ותראה את המגמה. נכון לעכשיו לדעתי אל תוריד קלוריות עדיין.

סביר להניח שנשקלת בהתחלה פעם אחת, ולא באמת הייתי 84, אלא היו קפיצות כל יום.

בנוסף, כנראה שירדת בנוזלים, זה יורד מהר יחסית.

ותדאג להתפנות כל בוקר, סתם בשביל הבריאות שלך. לא אמור להיות קפיצות כל כך גדולות במשקל, זה אולי גם יכול להיות מושפע משעות שינה משתנות. או שלפעמים אתה אוכל מאוחר, ולפעמים לא.

תמשיך עם אותם קלוריות לשבוע, ותשווה את הממוצע של השבוע הבא לממוצע של השבוע הזה.

• פותח/ת השרשור

ותדאג להתפנות כל בוקר, סתם בשביל הבריאות שלך. לא אמור להיות קפיצות כל כך גדולות במשקל, זה אולי גם יכול להיות מושפע משעות שינה משתנות. או שלפעמים אתה אוכל מאוחר, ולפעמים לא.

זהו שאני עולה ויורד לפחות 3-4 פעמים על המשקל כדי לוודא שזה תקין, עד שאני מגיע לתוצאה קבועה, אבל הבנתי אני אסתכל בשבוע הבא ואעדכן.

1. המטרה שלך היא ירידה במשקל אני מניח?
2. ירידה במשקל היא לא ליניארית, יש ימים שהמשקל יקפוץ בגלל צבירת נוזלים. כדי לנטרל את האפקט הזה:
א. נשקלים מדי יום ועושים ממוצע למשקל כל שבוע.
ב. לא מסיקים מסקנות ממה שקורה בימים בודדים אלא מסתכלים על ממוצעים של 2-3 שבועות ואז מחליטים מה כדאי לעשות.

• פותח/ת השרשור
1. המטרה שלך היא ירידה במשקל אני מניח?
2. ירידה במשקל היא לא ליניארית, יש ימים שהמשקל יקפוץ בגלל צבירת נוזלים. כדי לנטרל את האפקט הזה:
א. נשקלים מדי יום ועושים ממוצע למשקל כל שבוע.
ב. לא מסיקים מסקנות ממה שקורה בימים בודדים אלא מסתכלים על ממוצעים של 2-3 שבועות ואז מחליטים מה כדאי לעשות.
הבנתי, אני אמשיך לעקוב.

סביר להניח שהרוב זה משחק של הנוזלים בגוף, בעיקר בגלל דילול מאגרי גליקוגן - אני מניח שאתה אוכל פחות פחמימות ולכן המאגרים מתרוקנים והמשקל ירד למטה בקילו די מהיר.
המשקל בין יום ליום משתנה מאוד מאין סוף סיבות:
1. אכילת פחמימות - גרם גליקוגן אוגר כ־3 גרם מים ולכן אכילת יתר של פחמימה באחד הימים יכול לשנות את זה.
2. נתרן, - נתרן סופג מים ואכילת נתרן בכמות גבוהה עלול לגרום לספיחת נוזלים בטווח הקצר
3. ארוחה בשעה מאוחרת יותר.
4. אימון אירובי או כוח עצימים בשעה מאוחרת יותר מהרגיל.
אין לך למה להתייחס להבדלים במשקל בין יום ליום אלא לעשות ממוצע שבועי ( או אפילו דו שבועי) וככה לראות שינוי מגמתי.

The Hacker's Diet Online: Please Sign In

הייתי ממליץ על האתר הזה.
הוא ממש מגניב ואני משתמש בו שנים. הוא מחשב בשבילך את הטרנד של המשקל (וככה בעצם את המשקל האמיתי ללא הקפיצות.
upload_2021-3-28_20-55-21.png

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

היי, שואל אותך מאחר ואתה עושה רושם של אחד שמבין,
חישבתי את הממוצע משקל שלי לעשרה ימים האחרונים, משקל של כל יום לחלק לכמות הימים, יצא לי 83 קילוגרם ממוצע, מה אתה אומר? זה בסדר?, להמשיך לעקוב?.

היי, שואל אותך מאחר ואתה עושה רושם של אחד שמבין,
חישבתי את הממוצע משקל שלי לעשרה ימים האחרונים, משקל של כל יום לחלק לכמות הימים, יצא לי 83 קילוגרם ממוצע, מה אתה אומר? זה בסדר?, להמשיך לעקוב?.
מצויין.
תמשיך לעקוב.
אם הממוצע שלך השבוע יצא אותו דבר, סימן שאתה בניטרלי. אם זה פחות, אתה בחיטוב. אם הממוצע גבוה יותר, אתה במסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית