הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט שלי + שאלה

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אוקי הנה התפריט שלי (מסה)

http://img514.imageshack.us/img514/1125/33478203.png

אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו + שאלה: לאחר האימון אכילת טונה+ 2 יוגורטים יספקו תסחורה לשריר ? כי אני מתלבט עם להוסיף אבקת חלב ליוגרטים לאחר האימון

תודה מראש.😃

תפריט סביר, הייתי מעיף את כל הלחם הלבן, שם קצת אוכל אמיתי - יותר בשר ופחות גבינות ויוגורטים
לאחר אימון זה לא משנה ממש מה אתה אוכל העיקר שאתה אוכל משהו שעה-שתיים אחרי.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאצלנו לא אוכלים בשר בערב רק בארוחת צהריים אז לא נראה לי שאני אוכל "לדחוף" עוד בשר חוץ מה100 גרם חזה עוף באותה ארוחה..

טוב, גם אני אוכל בשר בד"כ רק בצהריים אז פשוט תשתדל שזה יהיה יותר מ-100 גר' חזה עוף ותשלב גם בשר בקר במקום או בנוסף לפעמים.
עדיף להחליף גם את אחד היוגורטים\גבינות בביצה. ואת הלחם הלבן גם להחליף. ותוסיף ירקות ופירות.

נערך לאחרונה:
נראה פלוס מינוס בסדר אבל מה לגביי פינוקים ביום יום - כמו גלידה\עוגיות וכו?

אין לך לא ביצים, לא גבנ"צ, בשר בקר, ואפילו עוף וטונה אין לך*(יש בקושי)
זה טוב שיש לך הרבה מוצרי חלב

תוסיף כל יום 3 ביצים ככה בתור התחלה

כמה זמן אתה מתאמן? איזה תוכנית?

בתכלס מה שיש כרגע סבבה לגמרי פשוט תגוון, פעמיים-שלוש בשבוע סוגי בשר במקום עוף, תוסיף טונה בשמן, פה ושם עוד ביצים ואתה בסדר

• פותח/ת השרשור
שאתם אומרים ביצים לא משנה איזה סוג (ביצה קשה ,חביתה וכו)?
ותראו זה התפריט בסיס ברור שאני יאכל בנוסף פה ושם איזה עוגיה/חתיכת עוגה משהו בסגנון
הכוונה היא שאני יאכל לפחות תתפריט הזה ביום שלא יהיה מצב של פחות מ3000 קלוריות ביום
ולמי ששאל על האימונים עוד לא התחלתי להתאמן אני אתחיל עוד שבועיים (בגרויות... =/)

שאתם אומרים ביצים לא משנה איזה סוג (ביצה קשה ,חביתה וכו)?
ותראו זה התפריט בסיס ברור שאני יאכל בנוסף פה ושם איזה עוגיה/חתיכת עוגה משהו בסגנון
הכוונה היא שאני יאכל לפחות תתפריט הזה ביום שלא יהיה מצב של פחות מ3000 קלוריות ביום
ולמי ששאל על האימונים עוד לא התחלתי להתאמן אני אתחיל עוד שבועיים (בגרויות... =/)

מצויין
לגבי הביצים - איך שתרוצה
רק לא חיי... אין בזה צורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית