הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לקנות רכב - עזרה

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

קבצים מצורפים

• 3C5BB30F-BEA8-4F12-AAA3-0B573B1B095E.jpeg
    3C5BB30F-BEA8-4F12-AAA3-0B573B1B095E.jpeg
    KB 41.5 · צפיות: 49
אני ממש אוהב את זה,שכולם מנסים להיכנס לעולם הפרימיום(ספורט) יוקרתי.
זה מוציא מכולם(כולל הגרמניות) מכונות לא מהעולם הזה
לא הכי מתחבר לגרמניות.. רק הTT משכה לי את העין אבל היא באמת קטנה מדי בהגזמה

ברמת המחירים של מכוניות כמו סטינגר GT צריכה להיות רק בחירה אחת:

5d82534c108f6ebf661fb637d5070d2b.jpg

הדגם הזה זה ה-value for money הכי גדול בהיסטוריה של עולם הרכב מאז שהמציאו את החיפושית, אם לא מאז ומעולם.

תרצו או לא תרצו, רוב האנשים הפרטים יצטרכו קודם שתשלמו כדי לשחרר את השיעבוד
אני אישית לא רואה את עצמי משלם למישהו בשום אופן אם זה המצב כמה מציאה שזה לא יהיה.
כשמכרתי את הרכב הקודם שהיה עליו שיעבוד (של אישתי שקנתה אותו לפני שהכירה אותי, אחרת הייתי כנראה מחפש דרך לקנות בלי לשעבד את האוטו) יצאתי מנקודת הנחה שאת הקונה לא אמור לעניין השיט שלי אז לקחתי הלוואה אחרת (גדולה יותר כי הרכב הבא היה יקר יותר והייתי צריך עוד כמה שקלים) וסגרתי את ההלוואה של השיעבוד. זה מה שאני מצפה מהמוכר לעשות, לסדר את הבעיות שלו לפני שאני משלם לו.

@yujinius
בדיוק!
חובה לבדוק לפני קנייה אם יש שיעבוד.
הבעיה מתחילה,שהמוכר צריך כסף לכסות את החוב,אז הוא מבקש מהקונה,הקונה להוט על הרכב נותן לו את הכסף,וכאן לכאורה לפעמיים מגיע העוקץ!

עוד נושא שאנשים לא שמים לב,זה מד קילומטרז
*היום בקלי קלות אפשר להוריד את מס הקילומטרז

וכאן לכאורה לפעמיים מגיע העוקץ
בדיוק, מעדיף לא לסמוך על זה שהמוכר נראה אמין או על זכרון דברים שאני לא בטוח מה אפשר לעשות איתו במקרה של עקיצה.
*היום בקלי קלות אפשר להוריד את מס הקילומטרז
היום? פעם זה היה לא פחות קל כשזה לא היה דיגיטלי, לפתוח את הדאשבורד ולעשות כמה סיבובים...
איך בודקים?
אפשר לבדוק לפני הרשיונות רכב אם יש אותם כמה שנים אחורה. בטסט בודקים את הק"מ ואז בשנה הבאה רשום לך כמה היה בטסט הקודם. אם האוטו מטופל במוסך אפשר לבדוק היסטוריית טיפולים ולראות כל טיפול באיזה תאריך ובכמה ק"מ הוא בוצא ולראות אם זה מסתדר עם הקמ שיש לאוטו עכשיו. גם כאן אפשר בקלות לזייף אגב. אני לא מכיר עוד דרכים.
ומה זה שעבוד?
אתה לוקח הלוואה ומשעבד את האוטו, כלומר אם אתה לא משלם את ההלוואה לוקחים לך את האוטו ולא ניתן להעביר בעלות אם האוטו משועבד.

אתה לוקח הלוואה ומשעבד את האוטו, כלומר אם אתה לא משלם את ההלוואה לוקחים לך את האוטו ולא ניתן להעביר בעלות אם האוטו משועבד.
הלוואה בשביל הרכב או סתם הלוואה?
פעם תהית איך לx יש כזה רכב מפואר בחנייה אבל x מרושש?
לא שזכור לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית