הוא עוקץ תיירים ,במה אתה עוסק?
אהההה סליחה, יש לו צ'יינג'
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עוקץ תיירים ,במה אתה עוסק?
חשבתי כזאת @frozenחביבי,רשמתי קיה לבנה לעצור בצד
אני עוד מנסה לדמיין את פרוזן בקיה..התמונה נתקעת..
זה הסטינגר? רכב פצצהחשבתי כזאת @frozen
סטינגר gtזה הסטינגר? רכב פצצה
חמוד, אבל במחיר הזה כבר הייתי הולך על קמארוסטינגר gt
אני ממש אוהב את זה,שכולם מנסים להיכנס לעולם הפרימיום(ספורט) יוקרתי.חמוד, אבל במחיר הזה כבר הייתי הולך על קמארו
לא הכי מתחבר לגרמניות.. רק הTT משכה לי את העין אבל היא באמת קטנה מדי בהגזמהאני ממש אוהב את זה,שכולם מנסים להיכנס לעולם הפרימיום(ספורט) יוקרתי.
זה מוציא מכולם(כולל הגרמניות) מכונות לא מהעולם הזה
בלי שום קשר להכנסה שלי.במה אתה עוסק?
נראה חדש לגמריבלי שום קשר להכנסה שלי.
הרכב עלה 80k
2015
Ct200h
הוא נראה מופגז כי עשו לו ציפוי לקה...
86,000נראה חדש לגמרי
כמה קמ היה עליה
מציאה86,000
דווקא בחברה הזאת אין כמעט הבדל בין טויוטה אורייס לבין לקסוס ctנראה חדש לגמרי
כמה קמ היה עליה
אני אישית לא רואה את עצמי משלם למישהו בשום אופן אם זה המצב כמה מציאה שזה לא יהיה.תרצו או לא תרצו, רוב האנשים הפרטים יצטרכו קודם שתשלמו כדי לשחרר את השיעבוד
איך בודקים? ומה זה שעבוד?עוד נושא שאנשים לא שמים לב,זה מד קילומטרז
*היום בקלי קלות אפשר להוריד את מס הקילומטרז
בדיוק, מעדיף לא לסמוך על זה שהמוכר נראה אמין או על זכרון דברים שאני לא בטוח מה אפשר לעשות איתו במקרה של עקיצה.וכאן לכאורה לפעמיים מגיע העוקץ
היום? פעם זה היה לא פחות קל כשזה לא היה דיגיטלי, לפתוח את הדאשבורד ולעשות כמה סיבובים...*היום בקלי קלות אפשר להוריד את מס הקילומטרז
אפשר לבדוק לפני הרשיונות רכב אם יש אותם כמה שנים אחורה. בטסט בודקים את הק"מ ואז בשנה הבאה רשום לך כמה היה בטסט הקודם. אם האוטו מטופל במוסך אפשר לבדוק היסטוריית טיפולים ולראות כל טיפול באיזה תאריך ובכמה ק"מ הוא בוצא ולראות אם זה מסתדר עם הקמ שיש לאוטו עכשיו. גם כאן אפשר בקלות לזייף אגב. אני לא מכיר עוד דרכים.איך בודקים?
אתה לוקח הלוואה ומשעבד את האוטו, כלומר אם אתה לא משלם את ההלוואה לוקחים לך את האוטו ולא ניתן להעביר בעלות אם האוטו משועבד.ומה זה שעבוד?
פעם תהית איך לx יש כזה רכב מפואר בחנייה אבל x מרושש?ומה זה שעבוד?
הלוואה בשביל הרכב או סתם הלוואה?אתה לוקח הלוואה ומשעבד את האוטו, כלומר אם אתה לא משלם את ההלוואה לוקחים לך את האוטו ולא ניתן להעביר בעלות אם האוטו משועבד.
לא שזכור לי.פעם תהית איך לx יש כזה רכב מפואר בחנייה אבל x מרושש?
בשביל הרכב. אולי יש כאלה שלוקחים גם סתם הלוואה ומשעבדים רכב, לא שמעתי על זההלוואה בשביל הרכב או סתם הלוואה?
לא.