GVT מהאתר

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
מישהו ניסה ? יש המלצות ?

תוכנית של 10X10 עם סופר סט , תוכנית של 4 תרגילים לאימון , לדוגמא בנץ 10 כפול 10 , בנט אובר 10 כפול 10 (מהסט ה5 - 10 יורדים בחזרה אחת , 9,8,7,6) בנץ בשיפוע 3 כפול 12 ופולי עליון 3 כפול 12 . במידה וכל הסטים הושלמו מוסיפים 2.5 - 5 אחוז משקל .
תוכנית שמבצעים אותה בערך חודש , לאחר מכן עוברים לתוכנית של 3 שבועות שזה 10 סטים כפול 6 חזרות .

מה דעתכם ? התוכנית מהאתר .

מישהו ניסה ? יש המלצות ?

תוכנית של 10X10 עם סופר סט , תוכנית של 4 תרגילים לאימון , לדוגמא בנץ 10 כפול 10 , בנט אובר 10 כפול 10 (מהסט ה5 - 10 יורדים בחזרה אחת , 9,8,7,6) בנץ בשיפוע 3 כפול 12 ופולי עליון 3 כפול 12 . במידה וכל הסטים הושלמו מוסיפים 2.5 - 5 אחוז משקל .
תוכנית שמבצעים אותה בערך חודש , לאחר מכן עוברים לתוכנית של 3 שבועות שזה 10 סטים כפול 6 חזרות .

מה דעתכם ? התוכנית מהאתר .
@yanivgoft ניסה אותה אני רק חושב שהיא לא תתאים לך....

• פותח/ת השרשור
אם זאת התשובה סימן שזאת תוכנית לא מוצלחת ולא מומלצת .
לפי סגנון התוכנית היא לא לוקחת יותר מחצי שעה אימון לפחות הבלוק הראשון , ככה שאם יש איתה תוצאות טובות ארצה לנסות , אני מבין שאתה לא בעד . ניסית אותה ?

אם זאת התשובה סימן שזאת תוכנית לא מוצלחת ולא מומלצת .
*לך* היא לא טובה ולא מומלצת, למישהו שכבר עבר את השלב של מתאמן בינוני היא יכולה להתאים, כמטפורה-
כשטנק רוצה להרוג אדם, עם מה הוא יהרוג אותו? עם התותח? עם המ"כ? לא עם המאג, כי כל דבר אחר זה בזבוז משאבים, כנ"ל למטרה "רכה" שם הוא ישתמש במ"כ אבל לא בתותח, למה? כי זה בזבוז משאבים, אם המקלע כבד יכול לעשות את זה אז למה לבזבז פגז?
במקרה שלנו אתה עכשיו "אדם", אתה יכול לעשות תכנית שמתאימה למתחילים כגון SS (המאג) ואתה יכול לעשות GVT (התותח) אבל למה לבזבז משאבים?
כשתגיע לרמה שרק תותח יעזור אז תשתמש בו...
לפי סגנון התוכנית היא לא לוקחת יותר מחצי שעה אימון לפחות הבלוק הראשון , ככה שאם יש איתה תוצאות טובות ארצה לנסות , אני מבין שאתה לא בעד . ניסית אותה ?
לא ניסיתי, גם קורטה לא ניסיתי ובכל זאת אני יכול לומר לך שהיא לא מתאימה...
סתם שאלה מה המשקלי שאיתם תתחיל את התכנית?

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי תרגילים מורכבים לדעתי בערך שנה , אני חושב שאתחיל בנץ עם 15 קילו כל צד נניח .
SS היא תוכנית כוח - פחות המטרה שלי כרגע . לדעתי התוכנית הזאת היא ההפך הגמור מSS

• פותח/ת השרשור
לילה טוב , יש מישהו שניסה את התוכנית ? או עוד חוות דעת או המלצות , לא מעוניין בתוכנית כוח .

בזבוז זמן מוחלט. בחודש אתה לא הולך לגדול באמת בצורה משמעותית גם ככה, והסיכון לפציעה בתכנית כזאת הוא מ-א-ד גבוה. האם אתה תגדל בה יותר מתכנית רגילה? גם אם נזרום על זה שנגיד שעלית פי 2 במסת שריר בGVT, אז עלית במקום 250 גרם שריר 500. האקסטרה 250 גרם שריר שווה את הסיכון להיפצע? ממש לא. ועכשיו תזכור שזה לא שאתה באמת תגדל עם GVT כל כך הרבה יותר. סביר להניח שהפער לא קיים בכלל, ואם הוא קיים זה איזה 50 גרם גג לטובת GVT.
כל תכנית שמוגבלת בזמן שאפשר לבצע אותה לפרק זמן כל כך קצר כמו GVT או סמולוב זה פשוט טמטום. הסיבה לזה שמגבילים את זמן הביצוע שלה הוא בגלל שזאת תכנית כל כך מסוכנת. אין שום סיבה לאף מתחרה אי פעם לבצע אותן. הסיכון פשוט לא שווה את הרווח (שגם הוא לא בטוח קיים)

אציין, שאני גם אומר את זה בתור מישהו שעשה את התכנית אי שם באזור 2012~

• פותח/ת השרשור
בזבוז זמן מוחלט. בחודש אתה לא הולך לגדול באמת בצורה משמעותית גם ככה, והסיכון לפציעה בתכנית כזאת הוא מ-א-ד גבוה. האם אתה תגדל בה יותר מתכנית רגילה? גם אם נזרום על זה שנגיד שעלית פי 2 במסת שריר בGVT, אז עלית במקום 250 גרם שריר 500. האקסטרה 250 גרם שריר שווה את הסיכון להיפצע? ממש לא. ועכשיו תזכור שזה לא שאתה באמת תגדל עם GVT כל כך הרבה יותר. סביר להניח שהפער לא קיים בכלל, ואם הוא קיים זה איזה 50 גרם גג לטובת GVT.
כל תכנית שמוגבלת בזמן שאפשר לבצע אותה לפרק זמן כל כך קצר כמו GVT או סמולוב זה פשוט טמטום. הסיבה לזה שמגבילים את זמן הביצוע שלה הוא בגלל שזאת תכנית כל כך מסוכנת. אין שום סיבה לאף מתחרה אי פעם לבצע אותן. הסיכון פשוט לא שווה את הרווח (שגם הוא לא בטוח קיים)

אציין, שאני גם אומר את זה בתור מישהו שעשה את התכנית אי שם באזור 2012~
חשבתי שזה חוזר שוב ושוב , חודש בלוק 1 חודש בלוק 2 ואז חוזרים לבלוק 1 .
אני מבין מימך שמהמאמץ והעומס הוא גדול מתוכנית רגילה עד כדאי כך שגם אם באמת יש גדילה יותר גדולה מתוכנית אחרת זה הולך יד ביד עם סיכון גבוהה יותר לפציעה , אם זה כך אתה צודק הכי חשוב שזה לא להיפצע .
תודה רבה .

במה בדיוק ? ראיתי תוכנית ושאלתי איך היא כי חשבתי שהיא תתאים לי למטרות .
הוא מתכון להזה שלכל מתחיל ממליצים על תכניות עם יחסית מעט נפח הרבה תדריות והרבה עצימות ואתה מעוניין בהרבה נפח הרבה תדירות ומעט עצימות, וזה לא מתאים לרמה שלך....

• פותח/ת השרשור
הוא מתכון להזה שלכל מתחיל ממליצים על תכניות עם יחסית מעט נפח הרבה תדריות והרבה עצימות ואתה מעוניין בהרבה נפח הרבה תדירות ומעט עצימות, וזה לא מתאים לרמה שלך....
דרך אגב לגבי מה שכתבת אתמול עם הSS ראית אתמול כתבה עם אלון גבאי דווקא שנעשתה פה בפורום ב2014 , הוא מרים RM1 בנץ 150 קילו (שהוא אולי הבילדינג הישראלי הכי גדול שיש וזה ממש לא הרבה עבור אחד כמוהו) והמשקלים שלו בכלל לא גבוהים , והוא אומר שהוא יותר מעדיף דרופסט וסופר סט עם מנוחות קצרות על אימוני כוח .
אין קשר כל דבר לדחוף SS , גם פה בפורום יש את בחור בשם אור שסביר להניח ששנה הבאה הוא יקח את התואר בישראל והוא גם רשם באחת ההודעות שלו שהוא לא עשה SS .
הכל תלוי מה המטרה של הבנאדם , יש לא מעט אנשים שפיתחו גוף שלא עשו תוכניות כוח , ולא השקיעו בלהרים כמה שיותר משקל על המוט .

בכל אופן התוכנית הזאת חשבתי שתתאים בגלל הזמן הקצר של האימון , יש לי נסיון עבר של אימונים פשוט עם הפסקה של 8 שנים נראה אולי אקח מימנה דוגמא והבנה תוכנית שיותר תתאים לי .

• פותח/ת השרשור
תעשה חישוב אז כמה הוא מרים ל10-12 חזרות . ועוד באימון שהוא אמור להרים 90 חזורת .
ואתה מדבר פה על האדם הישראלי הכי מצליח בתחום . וכמובן שיש גם משמעות למשקל הגוף .

ובכל אופן בתכניות "כוח" יש יותר נפח מפיתוח גוף, הבעיה אצלך היא שאתה מנסה לקפוץ לתוכניות שהם כמה רמות ממך לא משנה באיזה תחום....

• פותח/ת השרשור
כשתגיע למצב כזה אני אמליץ לך לזנוח את אימוני הכוח לטובת "פיתוח גוף"
אני אומר שוב לא צריך לדחוף SS למי שהמטרה שלו היא לא כוח . זה כמו שאדם שרץ מהר 60 מטר ישוויץ שהוא מהיר יותר מאדם שבכלל רץ למרחקים ארוכים
ובכל אופן בתכניות "כוח" יש יותר נפח מפיתוח גוף, הבעיה אצלך היא שאתה מנסה לקפוץ לתוכניות שהם כמה רמות ממך לא משנה באיזה תחום....
מצחיק אני לא בגיל שזה אמור לקרות , אבל זה מדרבן אותי לעשות את התוכנית הזאת 😃 חחחח מה שכן מישהו למעלה רשם ענייני שיש בעיה של פציעות בתוכנית הזאת אז ככל הנראה אוותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית