הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות ל א.חלבון / קריאטין / מולטיוטמין / קדם אימון / שורפי שומן

הכול בראש

משתמש מתחיל
21
5
נק' מוניטין:
5
21
5
כרגע ביתי
שלום ובוקר טוב.

אני רוצה לצאת למסע קניות.
אבל כרגע עדיין מתלבט ותקוע, אני יודע שהנושא הזה שחוק בפורמים עברתי על הרבה פוסטים ועדיין לא מצליח למצוא את מה שאני צריך.
ומבקש את העזרה שלכם ומנסיונכם האישי והיכרות עם מוצרים מהחברות השונות בשוק העצום הזה של תוספי התזונה.
לצערי לא מצליח לקבל החלטה כבר שבוע.
גם בן היתר בגלל שרוב המוצרים הם ללא כשרות וישנם גם חברות שלא מככבות במיינסטרים והרבה מוצרים חדשים כך שאני מעדיף להישען על נסיונכם האישי.
יש מוצרים שכן מצאתי ואני יכלול ברשימה אשמח לקבל דעה או תחליפים גם לגביהם.
אז מה אני מחפש בעצם:

1: אבקת חלבון - עדיפות לזולה, כמה שיותר חלבון ולא משנה מקור החלבון *כמה שיותר חומצות אמינו bcaa בסוקפ, ללא סוכר, כשרויות K חו"ל גם הולך.

2: מולטיוטמין - ללא ברזל וללא ג'לטין ממקור חזיר וכו' שלא מכיל שאריות של צדפות וכדומה, כמה שיותר מינירלים ואם יש בו אבץ ומגנזיום אז עדיף כבר שיכיל בכמות גבוהה, עדיפות למנת הגשה של כדור 1 או 2, K.

3: קריאטין - שמתערבב בקלות וללא טעם. לא אכפת לי מהמחיר אשמח לקבל המלצות ובמה אתם אישית משתמשים.

4: קדם אימון - לאימוני כח. אשמח להמלצות מנסיונכם האישי, K.

5: אומגה - מצאתי את סופר אומגה 3-6-9 1200mg של now food ב iherb אם יש לכם משהו יותר מומלץ אני אשמח.

6: שורפי שומן - ליפו 6 בלאק אם יש המלצות לממריצים על בסיס קפאין ולמוצר טוב יותר מנסיונכם האישי אשמח מאוד.

תודה מראש.

ברכות.

נערך לאחרונה:
1: אבקת חלבון - עדיפות לזולה, כמה שיותר חלבון ולא משנה מקור החלבון *כמה שיותר חומצות אמינו bcaa בסוקפ, ללא סוכר, כשרויות K חו"ל גם הולך.

2: מולטיוטמין - ללא ברזל וללא ג'לטין ממקור חזיר וכו' שלא מכיל שאריות של צדפות וכדומה, כמה שיותר מינירלים ואם יש בו אבץ ומגנזיום אז עדיף כבר שיכיל בכמות גבוהה, עדיפות למנת הגשה של כדור 1 או 2, K.

3: קריאטין - שמתערבב בקלות וללא טעם. לא אכפת לי מהמחיר אשמח לקבל המלצות ובמה אתם אישית משתמשים.

Myprotein.com

6: שורפי שומן - ליפו 6 בלאק אם יש המלצות לממריצים על בסיס קפאין ולמוצר טוב יותר מנסיונכם האישי אשמח מאוד.
חבל על הכסף, קפה שחור יעשה את אותה העבודה

1. דינמוטיזד, pure כשרות, האבקה שאני הכי אוהב היא mp אבל ממליץ לך לבדוק בiHerb אם הן כשרות, יש לך אפשרות לסנן שם רק מוצרים עם כשרות.
3.אני אישית צורך קריאטין מונוהידרט, כרגע משתמש הקריאטין של myprotein ללא טעם, השתמשתי בעבר בשל חברות אחרות ולא שמתי לב ממש להבדל.
4. אני לא משתמש בקדם אימון אבל ממליץ לך לחפש לקנות את האבקות בנפרד, רוב הפרי וורקאוט מכילים חומרים מיותרים או כאלו שלא הוכחו מחקרית, יהיה לך יותר זול לקנות בנפרד אבקות של כל חומר שתרצה
6. שורפי שומן שמוכרים לא עובדים. הם מכילים קפאין שאולי יעיל יותר בחמצון שומן אבל אין לו השפעה אמיתית, ביתרון היחיד שלהם זה שהקפאין יעלה טיפה את ההוצאה הקלורית שלך

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה, מה אתה בדיוק מצפה מהשורפי שומן?

את התמריץ של הבוקר את העירנות והבוסט הקטנטן הזה שלא נותן לך לשבת..

חבל על הכסף, קפה שחור יעשה את אותה העבודה

כל בוקר אני שותה וכבר לא מסוגל יותר מה שגם אני הייתי מעשן וזה עושה לי חשק לעשן ככה שיוצא שאני שותה את הקפה של הבוקר בסבל.

את התמריץ של הבוקר את העירנות והבוסט הקנטן הזה שלא נותן לך לשבת..
כל קדם אימון יתן לך את זה

אם אתה לא אוהב קפה אל תשתה. קפאין זה לא מה שיעשה את ההבדל
בכל מקרה, החשק לסיגריה ביחד עם הקפה עובר עם הזמן

אני ממליץ על אבקת חלבון של פיור וואי , של חברת פאוורטק זה מה שאני משתמש הרבה זמן , כשרות חתם סופר (בפסח זה רבנות כנראה בגלל הקטניות) , מתערבב בקלות יש הרבה טעמים , נמכר בהרבה חנויות טבע בישראל , הם מוכרים גם שקיות של מנה בודדת שאתה יכול לבדוק אם הטעם מתאים לך , (ראיתי בחצי חינם וגם בחנויות BE ) .
בפסח אני עם וניל הוא סבבה , הקפה שלהם והבננה אהבתי השוקולד גם נחמד , השוקולד נוטלה מזעזע לדעתי , התות בננה כאילו הוא בלי טעם לדעתי . יש גם שוקולד קוקוס לא ניסיתי , והבנתי שיצא טעם חדש של מנגו שאני רוצה אבל עוד לא טעמתי .

אבקת חלבון כשרה וזולה - myprotein. אין חברה אחרת שיכולה לנצח אותה מבחינת מחירים.
כל השורפי שומן שאתה מכיר החוקיים, חארטה אחת גדולה. דרך לעשות על אנשים שלא יודעים כסף.
השורפי שומן הלא חוקיים(קלן וdnp) עובדים אבל צריך לדעת מה עושים כשאתה לוקח אותם. כמובן יש לך גם יהומבין ואפדרין שאין לי מושג באמת אם הם חוקיים

אבקת חלבון כשרה וזולה - myprotein. אין חברה אחרת שיכולה לנצח אותה מבחינת מחירים.
כל השורפי שומן שאתה מכיר החוקיים, חארטה אחת גדולה. דרך לעשות על אנשים שלא יודעים כסף.
השורפי שומן הלא חוקיים(קלן וdnp) עובדים אבל צריך לדעת מה עושים כשאתה לוקח אותם. כמובן יש לך גם יהומבין ואפדרין שאין לי מושג באמת אם הם חוקיים
יוהמבין חוקי עם מרשם בארץ נראלי, אבל אין למתאמן מתחיל למה ללכת לחומרים

כמה עולה שם אבקת חלבון שכולם טוענים שזה כזה זול ? הפיור וואי 2.3 עולה באיזור ה210 שקל . סביב ה3 שקל לסקופ חלבון (25 גרם חלבון) .

• פותח/ת השרשור

אגב הייתי מתאמן בעבר אפשר להגיד שאני מתאמן חוזר
כרגע אני הולך על חבל דק מבחינת דיאטה שלא נכנס לזה כרגע וממריצים מהסוגים הנ"ל מסוכנים לי לכן זה לא רלוונטי לי.

• פותח/ת השרשור

בדקתי את נושא הכשרות ב Myprotein Israel
כשאתה מכניס את המילה Kosher בחיפוש
זה כותב לך:

At present, none of our products can be classified as Kosher. Our range of vegetarian products are Halal suitable.

האמתי לא בדקתי בגלל זה לא היה לי מושג.
לא אמרתי לו שייגע בחומרים האלה פשוט אמרתי שהם כן עושים את העבודה אבל כשיודעים מה עושים ואיך.
אגב הייתי מתאמן בעבר אפשר להגיד שאני מתאמן חוזר
כרגע אני הולך על חבל דק מבחינת דיאטה שלא נכנס לזה כרגע וממריצים מהסוגים הנ"ל מסוכנים לי לכן זה לא רלוונטי לי.
אף אחד מהם בכלל לא מסוכן במידה ואתה יודע מה אתה עושה.
בדקתי את נושא הכשרות ב Myprotein Israel
כשאתה מכניס את המילה Kosher בחיפוש
זה כותב לך:

At present, none of our products can be classified as Kosher. Our range of vegetarian products are Halal suitable.
IS IT KOSHER? UK
אם לא מופיע - תחפש myprotein.
לפי האתר הזה הם כשרים.

אבקת חלבון
אתה לא זקוק לאבקת חלבון אם אתה מצליח להגיע לכמות החלבון שהגדרת לעצמך ממזון רגיל.
זה לא ייתן לך יתרון כלשהו שאין במזון, אם כבר ההפך.

אותו דבר, מולטיויטמין לא יעניק יתרון שירקות ופירות ירקות לא יעניקו לך - אם כבר ההפך. אתה בחיטוב, צריכת כמות גבוהה יותר של פירות וירקות תעודד שובע, תוסיף לך סיבים ופיטוכימיקלים לתזונה - מולטיויטמין לא.

כדורי קפאין פשוטים, לא צריך משהו מיוחד. תתחיל ממינון נמוך יחסית כדי לא לקבל תופעות לוואי בהפתעה (2 מ"ג קפאין לק"ג משקל גוף או קצת פחות).

5: אומגה - מצאתי את סופר אומגה 3-6-9 1200mg של now food ב iherb אם יש לכם משהו יותר מומלץ אני אשמח.
לא ההשקעה הכי חכמה של הכסף שלך.
אומגה 6 יש לך מספיק בתזונה שלך, כמעט בוודאות.
אומגה 9 אתה יכול להשיג משמן זית ובכמות יפה.
אומגה 3 - לפעמים לא קל להשיג, וזו חומצת שומן שאתה לא יכול לייצר לבדך לכן חשוב להשיג אותה ממקור חיצוני. אבל, אתה יכול להחליט לאכול קצת יותר דגים כמקור חלבון וככה לסגור שתי פינות בבת אחת (חלבון+אומגה 3).

אם כן החלטת לקנות תוסף אומגה 3 - הוא צריך להכיל אומגה 3 בלבד כ-EPA + DHA וזהו. לדחוף לך אומגה 6 או אומגה 9 לקפסולות אומגה 3 זה כמו למהול לך את האומגה 3 בשמן סויה או בשמן זית ולקחת לך על זה מלא כסף. שמן זית זה אחלה, אך יותר זול לקנות אותו בבקבוק וליהנות מהטעם שלו גם.

שים לב שכל מה שמשותף להמלצות פה הוא מזון > תוספים. כמעט כל דבר שריאלי להשיג ממזון, עדיף שתשיג ממזון. קריאטין למשל, פחות ריאלי להשיג ממזון.

אין דבר כזה שורפי שומן. זכור את הדיון הקודם - שריפת שומן אינה אובדן מסת שומן בהכרח. רוב התוספים שתקנה מהז'אנר הזה מיותרים לחלוטין כי גם את ההוצאה הקלורית שלך הם בקושי יזיזו. אתה מוזמן לעלות פה כל טענה חלומית שקיימת לגבי שורף שומן חוקי כלשהו ולקבל הסבר/מחקרים מדוע הוא לא שווה כלום.

סה"כ, אם תקנה את כל מה שרשום פה תשקיע לא מעט כסף.
עדיף שתשמור אותו, אולי תוסיף קצת, ותרכוש ייעוץ מקצועי בתזונה וכושר.

אתה לא זקוק לאבקת חלבון אם אתה מצליח להגיע לכמות החלבון שהגדרת לעצמך ממזון רגיל.
זה לא ייתן לך יתרון כלשהו שאין במזון, אם כבר ההפך.

אותו דבר, מולטיויטמין לא יעניק יתרון שירקות ופירות ירקות לא יעניקו לך - אם כבר ההפך. אתה בחיטוב, צריכת כמות גבוהה יותר של פירות וירקות תעודד שובע, תוסיף לך סיבים ופיטוכימיקלים לתזונה - מולטיויטמין לא.

כדורי קפאין פשוטים, לא צריך משהו מיוחד. תתחיל ממינון נמוך יחסית כדי לא לקבל תופעות לוואי בהפתעה (2 מ"ג קפאין לק"ג משקל גוף או קצת פחות).

לא ההשקעה הכי חכמה של הכסף שלך.
אומגה 6 יש לך מספיק בתזונה שלך, כמעט בוודאות.
אומגה 9 אתה יכול להשיג משמן זית ובכמות יפה.
אומגה 3 - לפעמים לא קל להשיג, וזו חומצת שומן שאתה לא יכול לייצר לבדך לכן חשוב להשיג אותה ממקור חיצוני. אבל, אתה יכול להחליט לאכול קצת יותר דגים כמקור חלבון וככה לסגור שתי פינות בבת אחת (חלבון+אומגה 3).

אם כן החלטת לקנות תוסף אומגה 3 - הוא צריך להכיל אומגה 3 בלבד כ-EPA + DHA וזהו. לדחוף לך אומגה 6 או אומגה 9 לקפסולות אומגה 3 זה כמו למהול לך את האומגה 3 בשמן סויה או בשמן זית ולקחת לך על זה מלא כסף. שמן זית זה אחלה, אך יותר זול לקנות אותו בבקבוק וליהנות מהטעם שלו גם.

שים לב שכל מה שמשותף להמלצות פה הוא מזון > תוספים. כמעט כל דבר שריאלי להשיג ממזון, עדיף שתשיג ממזון. קריאטין למשל, פחות ריאלי להשיג ממזון.

אין דבר כזה שורפי שומן. זכור את הדיון הקודם - שריפת שומן אינה אובדן מסת שומן בהכרח. רוב התוספים שתקנה מהז'אנר הזה מיותרים לחלוטין כי גם את ההוצאה הקלורית שלך הם בקושי יזיזו. אתה מוזמן לעלות פה כל טענה חלומית שקיימת לגבי שורף שומן חוקי כלשהו ולקבל הסבר/מחקרים מדוע הוא לא שווה כלום.

סה"כ, אם תקנה את כל מה שרשום פה תשקיע לא מעט כסף.
עדיף שתשמור אותו, אולי תוסיף קצת, ותרכוש ייעוץ מקצועי בתזונה וכושר.

אי אפשר להביא מוניטין
אלוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית