הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה עוף טחון

• פותח/ת השרשור חיי
  • פורסם בתאריך

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
למה שאני מחפש ערכים של חזה עוף טחון בגוגל זה מביא לי ערכים שונים לזה עוף רגיל? יכול להיות שמוסיפים לזה שומן? אני מדבר על עוף טחון רגיל שקונים בסופר

למה שאני מחפש ערכים של חזה עוף טחון בגוגל זה מביא לי ערכים שונים לזה עוף רגיל? יכול להיות שמוסיפים לזה שומן? אני מדבר על עוף טחון רגיל שקונים בסופר

לא יודע אם אתה מסתלבט, בכל מקרה אין הבדל בין הערכים של חזה עוף שלם לטחון, העוף אותו עוף רק טחון.. לשאלתך 114 קלוריות, 21 גרם חלבון לכל 100 גרם (לא מבושל).

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם אתה מסתלבט, בכל מקרה אין הבדל בין הערכים של חזה עוף שלם לטחון, העוף אותו עוף רק טחון.. לשאלתך 114 קלוריות, 21 גרם חלבון לכל 100 גרם (לא מבושל).
חחח באמא אני רציני, תמיד שאני מחפש בגוגל חזה עוף טחון ערכים זה מוצא לי בשר עוף טחון(אולי קוראים לזה ככה ) והערכים שונים , אני לא מפגר אני יודע שלא אמור להיות הבדל בערכים אבל אמרתי אולי מוסיפים לזה שומן שטוחנים או משהו כזה
סתכל לדוגמא:
FoodsDictionary - בשר עוף טחון, ערכים תזונתיים

חחח באמא אני רציני, תמיד שאני מחפש בגוגל חזה עוף טחון ערכים זה מוצא לי בשר עוף טחון(אולי קוראים לזה ככה ) והערכים שונים , אני לא מפגר אני יודע שלא אמור להיות הבדל בערכים אבל אמרתי אולי מוסיפים לזה שומן שטוחנים או משהו כזה
סתכל לדוגמא:
FoodsDictionary - בשר עוף טחון, ערכים תזונתיים

הערכים לא כוללים תוספות למיניהן, זה תמיד יהיה נטו המזון שחיפשת.
יותר סביר שתראה ערכים כוללים תוספות למיניהן במתכונים.
בקשר לבשר עוף זה יכול להיות כל חלק בעוף ולא חלק ספציפי, לכן אם כוונתך לחזה עוף אז תסתכל רק על חזה עוף

לא כל עוף טחון זה רק חזה עוף. אחרת המסה תהיה יבשה. וגם לא הכי טעימה.
יש מקומות שישימו מעט פרגיות במטחנה, ויש כאלו שיוסיפו קצת כנפיים עם העור/מעט עור.
יש כאלו שלאחר פירוק עוף שלם מהחזה ישימו רק מהעור הזה.
כל מקום ו"החוקים שלו".
לעומת זאת אתה יכול לבקש שיטחנו לך רק חזה עוף - ואז תגיע לערכים שרצית 114 קלוריות ל100 גרם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית