נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
פעם אחרונה שהרמתי ככה היה לפני שנה וחצי~
220X5 דדליפט
220X5 דדליפט
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה איש מציקלמה לא מחזירים את המשקולות למקום
או שיר של שרית חדד ברקעבקיצור חבל שלא עשיתי מיוט חחח
איך מתקנים את זה?שים לב שאתה עושה ramping בכל החזרות שלך - אתה נועל את הברך מהר מדי בניתוק ואז כשהמוט עובר את הברך אתה מכופף אותה שוב וכך בעצם גורר את המוט על הירך במקום להרים אותו.
לא ממש מעסיק אותי עד כמה אני נועל בסטבדרך כלל אני רואה אצל אנשים נעילה יותר "חזקה".
אתה מדהים מאוד או בורח מנעילה מהר מדי(עד כדי לא בכלל)?
אתה נועל מהר מדי את הברכיים ולכן אתה "מפצה" אחרי שאתה עובר את הברך כי אתה בפוזיציה חלשה. תנסה לסובב את הברכיים כלפי הידיים בסט אפ ולאורך התנועה. זה יעזור לך להשתמש יותר בקוואדס שלך ואז תוכל להיות זקוף יותר ולא סתם לנעול אותם מהר. מעבר לזה - פשוט לשים לב אקטיבית לא לעשות את זה.איך מתקנים את זה?
או ממה זה נובע?
לא ממש מעסיק אותי עד כמה אני נועל בסט
לא רואה את זה הופך לבעיה בrm1
בתחרות משכתי 280 קל על 220 נפח בסגנון עבודה הזה
זה משהו נפוץ שרואים אצל מי שמרים עם נעל עם עקב, אולי להיפטר מהעקב יפתור לחלוטין את הבעיהאיך מתקנים את זה?
או ממה זה נובע?
מעניין כי לראשונה מעירים לי על זה אני חושבזה משהו נפוץ שרואים אצל מי שמרים עם נעל עם עקב, אולי להיפטר מהעקב יפתור לחלוטין את הבעיה
אם אתה מרגיש יותר יעיל עם עקב אני מציע לך להוריד אותו, ולשלב בתוכנית דפיציט. מה שאתה מרגיש כנראה זה את הארבע ראשי עובד כי אולי אתה לא מנצל אותו כראוי בדדליפט הרגיל, אז עם הדפיציט אתה יכול ללמוד להשתמש בומעניין כי לראשונה מעירים לי על זה אני חושב
בכל מקרה זה לא באמת מפריע לי יותר מידי
רק פנטזיה על תחרות גורמת לזה לשנות קצת.
אני אנסה לתקן את זה ככה. מעדיף למשוך עם עקב, מרגיש יותר יעיל ככה
לא מרגיש יותר חזק, אלא יותר מאורגןאם אתה מרגיש יותר יעיל עם עקב אני מציע לך להוריד אותו, ולשלב בתוכנית דפיציט
אם זה מה שאתה מעדיף אז סבבה, זאת פשוט העצה שלי, תעשה איתה מה שבא לךלא מרגיש יותר חזק, אלא יותר מאורגן
הקיבוע הזה חוסך לי זמן בסט אפ
בכל מקרה אין לי כוח להגיע לחדכ עם ארון נעליים, ואני מרוצה לעבוד עם הנעל הזאת בהכל