עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הכפל הנחות וההורדה אני יודע.שינו את הקוד לא מזמן, קלטו את החגיגה.
ממה שהבנתי על בגדים ושייקרים זה כבר לא עובד וגם את אחוז ההנחה הורידו ואין כפל הנחות.
הבינו שבסופו של דבר הרבה חוגגים על הכפלי מבצעים.. הדבר היחידי הכי גבוהה בינתיים זה 55 אחוז הנחה. הקוד ביסט עם משתמש חדש.כן הכפל הנחות וההורדה אני יודע.
אבל בגדים ושייקרים זה חדש לי..
איזה באסה.
כנראה באמת הבינו.. לפני כמה זמן היה אפשר להזמין ב-120 שקל 5 קילו חלבון ( 52%, 10% בגדים, 15% חדש ) 77% סה"כ
חבל, אם לא היו עושים את ההנחות האלו בתקופה הזאת לא היו מורידים את ההנחות ככה, איזה באסה...
כן, איזה באסה זה...הבינו שבסופו של דבר הרבה חוגגים על הכפלי מבצעים.. הדבר היחידי הכי גבוהה בינתיים זה 55 אחוז הנחה. הקוד ביסט עם משתמש חדש.
איזה באסה.
נקווה שביום העצמאות יהיו הנחות שוות כמו שנה שעברה 🤯הבינו שבסופו של דבר הרבה חוגגים על הכפלי מבצעים.. הדבר היחידי הכי גבוהה בינתיים זה 55 אחוז הנחה. הקוד ביסט עם משתמש חדש.
אני מאוד בונה על זהנקווה שביום העצמאות יהיו הנחות שוות כמו שנה שעברה 🤯
יש את האבקה הרגילה במבצע הזה? impact wheyפשיי איזה מבצע נתנו...
1פלוס 1 על מלא מוצרים.
( אמנם בלי BEAST חחח, אבל אפשר אולי עם משתמש חדש בנוסף 15% הנחה ואז זה יוצא פגז )- כולל אבקות חלבון.
אני חושב שיש IMPACT WHEY, ראיתי מלא דברים.יש את האבקה הרגילה במבצע הזה? impact whey
יש diet whey אבל זה נראה לא משהו (רק 63% חלבון קשה לקרוא לזה אבקת חלבון)
יש whey protein elite שהוא ב 229 ל 2.5 קילו שזה נחמד בשביל 1+1 אבל גם לא משהו מטורף יחסית למה שהיה בבלאק פריידיי או יום העצמאות שעבר
חברים תחכו ליום העצמאות
אל תזמינו עדיין
1+1 יכול להיות 5+5 קילו?חברים תחכו ליום העצמאות
אל תזמינו עדיין
כן, הבעיה שזה מעמ...1+1 יכול להיות 5+5 קילו?
למה מע''מ? 199 זה 5 קילו לא? עד 75 דולר (240) שקלכן, הבעיה שזה מעמ...
אלא אם כן יש אבקת חלבון שהיא זולה יותר וה-15% תקף ( אין לי מושג אם תקף ) אז אולי זה אפשרי בלי מעמ.
אבל אתה לא יכול להשתמש בקוד של הBEAST יחד עם ה-1 פלוס אחד.למה מע''מ? 199 זה 5 קילו לא? עד 75 דולר (240) שקל
אם את מחפשת נזקקים לאבקת חלבון, אוכל לעזור:P:בקיצור לחכות ליום העצמאות?
בעיקרון יש לי מעל 15 קילו חלבון ו7 חבילות של חטיפי חלבון אבל ישראלים לא מפספסים אף מבצע
מה זה יום העצמאות?אבל כן לאחרים, אל תלמדו ממני, תזמינו רק ביום העצמאות... שלא תצאו פראיירים כעת
למה מע''מ? 199 זה 5 קילו לא? עד 75 דולר (240) שקל
אבל אתה לא יכול להשתמש בקוד של הBEAST יחד עם ה-1 פלוס אחד.
גם זה רק לכמה מהמוצרים, לא לכולם.
זה או BEAST או 1פלוס 1.
אם זה היה 1 פלוס 1 וגם BEAST, זה היה חלום, 10 קילו חלבון ב-200 ש"ח.
כאילו 5 קילו ב-200 אתה יכול כן, אבל לא 10 קילו.
הimpact whey והisolate לא נכללים ב1+1, יש 1+1 רק על כל מיני תשלובות מוזרות אחרות חחחבקיצור לחכות ליום העצמאות?
בעיקרון יש לי מעל 15 קילו חלבון ו7 חבילות של חטיפי חלבון אבל ישראלים לא מפספסים אף מבצע
אבל אתה לא יכול להשתמש בקוד של הBEAST יחד עם ה-1 פלוס אחד.
גם זה רק לכמה מהמוצרים, לא לכולם.
זה או BEAST או 1פלוס 1.
אם זה היה 1 פלוס 1 וגם BEAST, זה היה חלום, 10 קילו חלבון ב-200 ש"ח.
כאילו 5 קילו ב-200 אתה יכול כן, אבל לא 10 קילו.
ניראלי שנצטרך לפתוח אשכול על הדילים הכי טובים שנמצא כל אחדהimpact whey והisolate לא נכללים ב1+1, יש 1+1 רק על כל מיני תשלובות מוזרות אחרות חחח
מעניין מה יהיה ביום העצמאות באמת.