עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם את מחפשת נזקקים לאבקת חלבון, אוכל לעזור:P:
סתם, יש לי יותר מ5 ק"ג.
מה זה יום העצמאות?
😆
חחחח לגמרי! גם צריך לנעוץ את הפוסט של ההמלצות טעמים.ניראלי שנצטרך לפתוח אשכול על הדילים הכי טובים שנמצא כל אחד
זה לא יום שמוכרים בו אבקת חלבון בזול?😆יום העצמאות זה היום בו ישראל קיבלה עצמאות.
ולנושא, 🫤🫤😕😅✋🛑✋
אוי יצאתי דבע, התבלבלתי 🫤זה לא יום שמוכרים בו אבקת חלבון בזול?😆
היום שבו הומצא האבקת החלבון?
היום בו התפתח החלבון הקדום?
אפשר הכל אבל כמעט 100% שתשלם מע"מאפשר לעבור את ה75$ בקצת? או שזה יהרג ובל יעבור?
חבר שלי אז רצה לקנות את זה, בסוף התחרט ( בסוף קנה SLOW RELEASE CASEIN ).מישהו מכיר את האבקת חלבון total protein blend? נראה טוב, 81 אחוז חלבון (24 גרם חלבון בסקופ של 30 גרם), זה במבצעים של 1+1 ויוצא מחיר מאוד משתלם רק שאין כמעט מבחר של טעמים
תערובת של כמה סוגים אבל איכותיים - וואי, קזאין, ביצה... לא חלבון חיטה או אפונה וכאלה.חבר שלי אז רצה לקנות את זה, בסוף התחרט ( בסוף קנה SLOW RELEASE CASEIN ).
לפי מה שאני זוכר ה-TOTAL זה תערובת של מלא דברים, איזה 7 סוגי חלבון לא?
כן אני זוכר את זה באמת, אממ אין לי מושג מה להגיד, נקווה שתמצא מישהו שקנה את זה 😃תערובת של כמה סוגים אבל איכותיים - וואי, קזאין, ביצה... לא חלבון חיטה או אפונה וכאלה.
או שאני אהיה המישהו הזה 😃כן אני זוכר את זה באמת, אממ אין לי מושג מה להגיד, נקווה שתמצא מישהו שקנה את זה 😃
אם תהיה המישהו הזה אז יהיה לך טוב כי ככה יהיה לך מישהו שתוכל לדעת אם זה טובאו שאני אהיה המישהו הזה 😃