הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על התוכנית

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
מסה בפעם הראשונה ! אשמח לעזרה

אז בקרוב אני נכנס לחדכ
אימוני a+b מטרה מסה נקייה משקל גוף התחלתי 58.9 גובהה 162
בערך 11/13 אחוזי שומן
4 סטים 5/7

יום A

גב
מתח עם משקל
חתירה
ישיבה במכונה עם כבל

יד קדמית

פטישים
ישיבה במכונה עם מוט w
ויד יד משקל חופשי

אמות

לחיצת אמות
ועוד משהו שנבקש מהמאמן.

רגליים
סקוואט
לחיצת רגליים במכונה
נבקש גם לירך האחורית משהו או אם זה מספיק אס לא צריך
ותרנגולים

יום B

חזה

בנאץ פרס
פרפר קרוס אובר
חזה עליון במכונה

יד אחורית

יד יד מאחורי הראש עם משקל
מוט w במכונה
קרוס אובר עם כבל

כתפיים

הכל עם משקל חופשי
לחיצת כתפיים
הרחקת כתפיים לצדדים
יד יד קדימה

וכמובן אימוני בטן
אם יש לכם רעיונות אני אשמח

אני גרוע בשמות אז לא לשפוט ואם יש לכם המלצות אני אשמח עד כה התאמנתי משקל גוף ורצועות התנגדות.

גם להפוך את זה ל6 סטים של 4 חזרות זה בסדר גמור, העיקר שהנפח אימון נשמר.

רוב מה שרשמת פה לא נכון ולא ישים.

אבל אם זה עובד לך מה טוב חבר.

אנשים שפתאום שומעים שמורידים סט פה, סט שם ישר נלחצים וחושבים שהנפח יורד משמעותית וככה יהיה פחות אפקטיבי להתאמן
הם בכלל לא שמים לב מהו נפח האימון בכלל ולא מחשבים אותו

בוא נגיד שבחיטוב עדיף ורצוי להישאר על אותם משקלי עבודה, אפילו אם הם רק לסט, או שניים ולפגוע קצת בנפח, מאשר לרדת הרבה במשקלי עבודה ולשמור על אותו נפח
לפי דעתי עדיף בכללי להוריד קצת את הנפח כדי לתת לשרירים להתאושש טוב, כי בניגוד למסה בחיטוב אתה במאזן שלילי ולגוף יותר קשה להתאושש
חוץ מזה, חשוב מאוד ״להתיש״ ולגרות את השריר כמעט כמו במסה על מנת לצמצם כמה שיותר פגיעה במשקלי עבודה ובנפח הכולל של האימון

תחשוב שאם אתה מסיים חיטוב על אותם משקלי עבןדה כמו בסוף המסה- המצב שלך טוב שאתה מסוגל להרים את אותו המשקל עבודה על משקל גוף נמוך יותר
(יחס משתפר בין משקלי עבודה למשקל גוף, ומי לא רוצה את זה?)

אנשים שפתאום שומעים שמורידים סט פה, סט שם ישר נלחצים וחושבים שהנפח יורד משמעותית וככה יהיה פחות אפקטיבי להתאמן
הם בכלל לא שמים לב מהו נפח האימון בכלל ולא מחשבים אותו

תאמין לי שבחיטוב רציני מאוד מאוד מאוד חשוב לשמר נפח אימון.

בוא נגיד שבחיטוב עדיף ורצוי להישאר על אותם משקלי עבודה, אפילו אם הם רק לסט, או שניים ולפגוע קצת בנפח, מאשר לרדת הרבה במשקלי עבודה ולשמור על אותו נפח

לא מסכים איתך ורוב הבילדרים לא יסכימו איתך.

לפי דעתי עדיף בכללי להוריד קצת את הנפח כדי לתת לשרירים להתאושש טוב, כי בניגוד למסה בחיטוב אתה במאזן שלילי ולגוף יותר קשה להתאושש
חוץ מזה, חשוב מאוד ״להתיש״ ולגרות את השריר כמעט כמו במסה על מנת לצמצם כמה שיותר פגיעה במשקלי עבודה ובנפח הכולל של האימון

תוכנית אימון טובה בנויה עם תיכנון עומסים מתאים, יציאות לדילואוד / בלוקים ספציפיים שיתאימו למתאמן.
ככלל אם אתה לא מלווה על ידי איש מקצוע אתה צודק, אין שום טעם להגיע לאימון יתר רק מהפחד "לאבד שריר".
כל מאמן איכותי יבנה לך תוכנית שתתאים להתאוששות שלך ולא תאלץ להתעסק בזה יותר מידי.

תחשוב שאם אתה מסיים חיטוב על אותם משקלי עבןדה כמו בסוף המסה- המצב שלך טוב שאתה מסוגל להרים את אותו המשקל עבודה על משקל גוף נמוך יותר
(יחס משתפר בין משקלי עבודה למשקל גוף, ומי לא רוצה את זה?)

אם אתה יכול להרים בחיטוב רק 5 חזרות עם המשקל לעומת 5X5 שהיית עושה במסה לא שימרת שום משקל עבודה.

זה כמו שהיום אני אעשה 1RM של 150 ק"ג, זה לא אומר שזה המשקל עבודה שלי.

@דןDAN

אם אתה יכול להרים בחיטוב רק 5 חזרות עם המשקל לעומת 5X5 שהיית עושה במסה לא שימרת שום משקל עבודה.

זה כמו שהיום אני אעשה 1RM של 150 ק"ג, זה לא אומר שזה המשקל עבודה שלי.

מסכים, אבל ההשוואה בין 1RM ל 3 סטים של 5 היא רחוקה מאוד מה גם שלא דברתי על לרדת מ5 סטים של חמש חזרות בשיא לסט אחד. ברוב המקרים אני ארד ל3 סטים, במקרים מסויימים אני אעשה 2 סטים (נניח הרגליים שלי מאוד מתקדמות ביחס לשאר הגוף ולכן אני ״מרשה״ לעצמי להוריד שם נפח).
דרך אגב משהו חשוב מאוד שלא ציינתי, האימונים שלי מורכבים (גם בחיטוב וגם מסה) מ1-2 תרגילים מורכבים שאחד מהם יהיה 5 חזרות בערך והשני יהיה 10-15 חזרות (נניח בנץ ל5 ודאמבלים בשיפוע חיובי ל10-15) ככה שאיך שלא אסובב את זה יש לי נפח, פשוט התאמות שונות בחיטוב / מסה. שאר האימון לא משתנה יותר מידי, בטח שלא תרגילים לא מורכבים.

לגביי חיטוב אגרסיבי החוקים משתנים, האימונים יהיו הרבה יותר אימוני נפח משתי סיבות, הראשונה היא שלא יהיה לך מספיק אנרגיה וכוח לעבוד כבד מאוד והשנייה היא חשש מפציעה.

לגביי חיטוב אגרסיבי החוקים משתנים, האימונים יהיו הרבה יותר אימוני נפח משתי סיבות, הראשונה היא שלא יהיה לך מספיק אנרגיה וכוח לעבוד כבד מאוד והשנייה היא חשש מפציעה.

נכון, בין היתר.

בקשר לתגובה שרשמתי הכוונה הייתה לבחור השני ולא אלייך.

בכל מקרה כל מקרה לגופו ולא באתי לשפוט אלא לתת את דעתי בעניין, שכל אחד יעשה מה שעובד לו. 😃

נכון, בין היתר.

בכל מקרה כל מקרה לגופו ולא באתי לשפוט אלא לתת את דעתי בעניין, שכל אחד יעשה מה שעובד לו. 😃

חד משמעית, לפי התמונות שלך עושה רושם שמה שאתה עושה עובד, ממש ממש טוב 👏

• פותח/ת השרשור
נכון, בין היתר.

תוכל לענות לגבי התוכנית שלי עצמה ?

העניין בפורום זה החינם אז לכן מחפש פה עצות

גם הפורטל חינם.

הסיבה שאי אפשר לעזור לך זה כי הפורום
נועד לתת הכוונה וליטושים ולא לתת תוכנית מ0.

אף אחד לא מכיר אותך, אתה היכולות שלך, מבנה הגוף שלך, המטרות שלך, הידע שלך וכו׳.

אין בעיה ללמוד מ0 אבל כמו שרשמתי לך קודם שמה שנתת פה זו לא תוכנית אימונים.

אם אתה רוצה להמציא את הגלגל ולבנות תוכנית אימונים מ0 אז צריך ללמוד איך עושים את זה.

תרגילים לביצוע זה נחמד והכל אבל זה בערך 30% מבניית תוכנית אימונים. (ואלו ה30% הכי פחות רלוונטים כנראה)

גם הפורטל חינם.

הסיבה שאי אפשר לעזור לך זה כי הפורום
נועד לתת הכוונה וליטושים ולא לתת תוכנית מ0.

אף אחד לא מכיר אותך, אתה היכולות שלך, מבנה הגוף שלך, המטרות שלך, הידע שלך וכו׳.

אין בעיה ללמוד מ0 אבל כמו שרשמתי לך קודם שמה שנתת פה זו לא תוכנית אימונים.

אם אתה רוצה להמציא את הגלגל ולבנות תוכנית אימונים מ0 אז צריך ללמוד איך עושים את זה.

תרגילים לביצוע זה נחמד והכל אבל זה בערך 30% מבניית תוכנית אימונים. (ואלו ה30% הכי פחות רלוונטים כנראה)

חבל שמכרת את ננוקס

די בדיוק סיימתי לבכות לפני כמה דק.

הייתי איתם ב94 כבר וראיתי אותם גם ב30 וקצת.

עברנו הרבה ביחד.

עריכה,
יהיו הרבה מימושים, הרוב מכרו בידיעה.

לא נורא, אם הייתי בוכה כל פעם על מכירה מוקדמת אז לא הייתי מספיק לבכות.
לפעמים זה לטובתך לפעמים זה לרעתך.

אני דווקא מאמין שלא יהיו הרבה מימושים כפי שמצופה כי הרבה קנו את המניה לטווח ארוך בידיעה שאחרי האישור היא תפרוץ למעלה.
אל תשכח גם שהיא כבר הייתה בשער 90+ אז אין סיבה שהיא לא תפרוץ את התיקרה הזו

לא נורא, אם הייתי בוכה כל פעם על מכירה מוקדמת אז לא הייתי מספיק לבכות.
לפעמים זה לטובתך לפעמים זה לרעתך.

אני דווקא מאמין שלא יהיו הרבה מימושים כפי שמצופה כי הרבה קנו את המניה לטווח ארוך בידיעה שאחרי האישור היא תפרוץ למעלה.
אל תשכח גם שהיא כבר הייתה בשער 90+ אז אין סיבה שהיא לא תפרוץ את התיקרה הזו
כל פעם שמדברים פה על השקעות וכדו' בפורום כולם טוענים שהם בוכים כי היו אמורים להרוויח יותר , אולי תהיו אנשים טובים ולפני שאתם מוכרים משהו ספרו על נסיון הבכי שלכם ותמכרו בפורום לפחות מישהו מפה יצחק שאתם בוכים : )

כל פעם שמדברים פה על השקעות וכדו' בפורום כולם טוענים שהם בוכים כי היו אמורים להרוויח יותר , אולי תהיו אנשים טובים ולפני שאתם מוכרים משהו ספרו על נסיון הבכי שלכם ותמכרו בפורום לפחות מישהו מפה יצחק שאתם בוכים : )

אף אחד לא בוכה, ומי שבוכה מקומו לא בשוק ההון
לפעמים יכולת להרוויח יותר ולפעמים יכולת להפסיד אז זה לפה ולשם.

אין מה לבכות ואין מה להיות גרידי, כל עוד מוכרים ברווח, צריך להגיד תודה

נערך לאחרונה:
בגלל זה משקיעים ולא סוחרים

@Capo
אני תייר כן אחי
אבל אתן לך כמה נקודות שלמדתי מהמכובדים כאן.

תוכנית התחלתית שתתן רקע ועתיד לאימונים היא SS.
תתמקצע בתרגילי הבסיס,תתקדם בהם כל שבוע
תאכל טוב,תישן טוב,תתאושש טוב.
האימונים ישאו פרי

לאחר מכן שתגיע למשקלים,שמאפשרים לך ״לבנות תוכנית״
יש לך המון אופציות ל3 ימים או 4 ימים
כלומר פול בודי,עליון/תחתון/כח/היפוטרופיה
וכו וכו

תראה סרטונים,תקרא המון תחכים והכל יגיע
תצליח חביבי

• פותח/ת השרשור
@Capo
אני תייר כן אחי
אבל אתן לך כמה נקודות שלמדתי מהמכובדים כאן.

תוכנית התחלתית שתתן רקע ועתיד לאימונים היא SS.
תתמקצע בתרגילי הבסיס,תתקדם בהם כל שבוע
תאכל טוב,תישן טוב,תתאושש טוב.
האימונים ישאו פרי

לאחר מכן שתגיע למשקלים,שמאפשרים לך ״לבנות תוכנית״
יש לך המון אופציות ל3 ימים או 4 ימים
כלומר פול בודי,עליון/תחתון/כח/היפוטרופיה
וכו וכו

תראה סרטונים,תקרא המון תחכים והכל יגיע
תצליח חביבי

עד כה הצלחתי לעבוד נכון בבית הורדתי כ22 קילו ממשקלי לאט לאט וכמו שצריך תוך כדי שמרת מסת שריר עד כמה שאפשר אני אוכל טוב יישן טוב ומתאמן כראוי אני יודע מה המגבלות שלי ומה לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית