הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה חדה מידי אחרי עדכון בתפריט

• פותח/ת השרשור Eran365
  • פורסם בתאריך

Eran365

משתמש מתחיל
102
6
נק' מוניטין:
41
102
6
שלום,
שקלתי בשבוע וחצי האחרונים בין 87.5 ל 87.7 אחרי שירדתי מ 89 בערך 400-600 גרם בשבוע, אז אמרתי אולי צריך להוריד טיפה בקלוריות, הורדתי בראשון באפריל 200 קלוריות ביום של אימון ו 300 ביום בלי אימון והיום שלושה ימים אחרי אני עומד על 86.5 למה הירידה החדה הזאת? איך להמשיך מפה? לשמור על המאזן הקלורי הזה ? לעלות חזרה?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי,
אחרי שראית שאתה יורד במשקל 400-600 גרם בשבוע, מה שינית, ולמה?
הייתי 89 ירדתי בקצב של 400-600 גרם בשבוע עד שהגעתי ל87.5 נתקעתי שם במשך שבוע וחצי אפילו שבועיים אז החלתי להוריד בקלוריות טיפה.
הורדתי 200 קלוריות, מ2600 ביום של אימון ל 2400 ביום של אימון, וזה קרה בראשון לאפריל, היום נשקלתי ואני 86.5

כמה סיבות אפשריות אבל שקילה אחת זה לא באמת מדד. אולי ירדת למינוס עמו ממה שחשבת ואולי זה פשוט נוזלים שירדו.

תמשיך לשקול את עצמך ואם תראה שהירידה המהירה נמשכת תוסיף קלוריות. בנתיים אל תשנה כלום

• פותח/ת השרשור
כמה סיבות אפשריות אבל שקילה אחת זה לא באמת מדד. אולי ירדת למינוס עמו ממה שחשבת ואולי זה פשוט נוזלים שירדו.

תמשיך לשקול את עצמך ואם תראה שהירידה המהירה נמשכת תוסיף קלוריות. בנתיים אל תשנה כלום
נכון אני מודד את עצמי כל יום ועושה מזה ממוצא פשוט אחרי שלושה ימים זה נראה לי די הרבה.
התכוונתה שירדתי למינוס יותר ממה שחשבתי? פחות נראה לי הגיוני כי הורדתי ממש באופן מדויק דברים שאני סופר.
נוזלים יכולים לרדת ככה למרות שאני כבר חודש וחצי בחיטוב? (כולל השבועיים שהייתי תקוע על 87.5)
אז בנתיים בכמה ימים הקרובים אני שואף להישאר על המשקל הזה ו בשבועיים שלושה הקרובים לראות ירידה של 400-500 גרם בשבוע?

נוזלים יכולים לרדת ככה למרות שאני כבר חודש וחצי בחיטוב? (כולל השבועיים שהייתי תקוע על 87.5)
אז בנתיים בכמה ימים הקרובים אני שואף להישאר על המשקל הזה ו בשבועיים שלושה הקרובים לראות ירידה של 400-500 גרם בשבוע?
כן, אני הייתי מכוון לקצת פחות בשבוע
מה גובה שלך ואחוז שומן בערך ואיזה אימונים אתה עושה?

היי,
אז קודם כל ארצה להגיד שקצב ירידה של 400-600 גרפ בשבוע זה קצב מעולה, ככה אתה יכול לשמר מסת שריר. אני לא רואה סיבה להגדיר את הגירעון.
אני רק משאר עכשיו כיוון שאני לא יודע מה שינית בתפריט אבל אני מניח שאת רוב הקלוריות שחתכת הורדת מהפחמימות בתפריט, לכן מאגרי הגליקוגן שלך בשריר התדרדרו וירדת עוד קצת במשקל בגלל נוזלים, אל תייחס חשיבןת לפיקים האלו

• פותח/ת השרשור
כן, אני הייתי מכוון לקצת פחות בשבוע
מה גובה שלך ואחוז שומן בערך ואיזה אימונים אתה עושה?
מטר 84, אחוז שומן הייתי אומר 18~, ועושה אימוני AB פלג גוף עליון פלג גוף תחתון בגלל שהאימוני רגליים שלי די ארוכים כי יש שם גם כמה תרגילי פיזיוטרפיה.

מטר 84, אחוז שומן הייתי אומר 18~, ועושה אימוני AB פלג גוף עליון פלג גוף תחתון בגלל שהאימוני רגליים שלי די ארוכים כי יש שם גם כמה תרגילי פיזיוטרפיה.

תמשיך להכניס אותה כמות קלוריות, תשקל 3-4 פעמים בשבוע באותה שעה ותראה מה המגמה, תדע לפי זה אם להוריד או להוסיף קלוריות או להשאר באותה כמות

• פותח/ת השרשור
היי,
אז קודם כל ארצה להגיד שקצב ירידה של 400-600 גרפ בשבוע זה קצב מעולה, ככה אתה יכול לשמר מסת שריר. אני לא רואה סיבה להגדיר את הגירעון.
אני רק משאר עכשיו כיוון שאני לא יודע מה שינית בתפריט אבל אני מניח שאת רוב הקלוריות שחתכת הורדת מהפחמימות בתפריט, לכן מאגרי הגליקוגן שלך בשריר התדרדרו וירדת עוד קצת במשקל בגלל נוזלים, אל תייחס חשיבןת לפיקים האלו
כן, 400-600 טוב לי שם ואני ממש מצליח לשמור על כל המשקלי עבודה שלי וממש לא ירדתי בכלל עדיין.
אני רוצה להגדיל את הגירעון בגלל שאני תקוע על משקל 87.5 בממוצא כבר במשך שבועיים.

תאמת שהורדתי מהשומנים כי עד לא מזמן התפריט שלי היה בנוי מסביב ה 30%+ שומנים חלבון פי 2 משקל גוף והשאר פחמימה,
וקראתי כמה מחקרים שעדיף לשמור תמיד על גג 20% שומנים מהתפריט אז אני בעיקר מוריד משם עכשיו,
עכשיו אני עומד על 20% שומנים מהתפריט והיום זה גם מתי שראיתי את הירידה הזאת
תמשיך להכניס אותה כמות קלוריות, תשקל 3-4 פעמים בשבוע באותה שעה ותראה מה המגמה, תדע לפי זה אם להוריד או להוסיף קלוריות או להשאר באותה כמות
אחלה תודה!

הייתי 89 ירדתי בקצב של 400-600 גרם בשבוע עד שהגעתי ל87.5 נתקעתי שם במשך שבוע וחצי אפילו שבועיים אז החלתי להוריד בקלוריות טיפה.
הורדתי 200 קלוריות, מ2600 ביום של אימון ל 2400 ביום של אימון, וזה קרה בראשון לאפריל, היום נשקלתי ואני 86.5
אני יכול לנחש שמדדת טוב בהתחלה,
ואז פחות,
ואז טוב אבל אכלת פחות.
וזו סתם אפשרות,
אין לי איך לדעת באמת.

תאמת שהורדתי מהשומנים כי עד לא מזמן התפריט שלי היה בנוי מסביב ה 30%+ שומנים חלבון פי 2 משקל גוף והשאר פחמימה,
וקראתי כמה מחקרים שעדיף לשמור תמיד על גג 20% שומנים מהתפריט אז אני בעיקר מוריד משם עכשיו,
עכשיו אני עומד על 20% שומנים מהתפריט והיום זה גם מתי שראיתי את הירידה הזאת
יש גם דיאטה של בערך 60% שומן(קטוגנית).
מה הסיבה שאתה הורדת מ30 ל20? לא שאחד מהם רע באופן כללי וכוללני.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לנחש שמדדת טוב בהתחלה,
ואז פחות,
ואז טוב אבל אכלת פחות.
וזו סתם אפשרות,
אין לי איך לדעת באמת.

יש גם דיאטה של בערך 60% שומן(קטוגנית).
מה הסיבה שאתה הורדת מ30 ל20? לא שאחד מהם רע באופן כללי וכוללני.
קראתי איזה מחקר שלקחו קבוצה של אנשים חלק עם 30%+ שומן בתפריט וחלק 20%,
שתי הקבוצות ירדו במשקל על אותו גירעון קלורי ירידה שווה אבל כשבדקו כמה מזה שומן כמה שריר יצא שאלה עם ה 30%+ הירידה שלהם היתה בעיקר מהשריר ו אלה עם ה 20% היתה להם ירידה גדולה יותר של שומן מאשר שריר.

אז אתה חושב שכדי לי בנתיים להשאיר את זה ככה ולראות אם הירידה מתאזנת בימים הקרובים?
כעיקרון אני די מדוד בהכל סופר כפות של אורז, כמות עוף או סופר כפות שיבולת שועל או כל מה שאני אוכל ממש בודק...
יש מצב שזה לא על המילימטר כי יום אחד אולי שמתי כף קצת יותר מלאה ויום אחר קצת אולי יותר קטנה אבל זה לא נראה לי יכול להיות שם יותר מידי הבדל...

אז אתה חושב שכדי לי בנתיים להשאיר את זה ככה ולראות אם הירידה מתאזנת בימים הקרובים?
כן, אלו רק כמה ימים, פיסת המידע שווה את גרם השריר שלא סביר שתאבד.
שתי הקבוצות ירדו במשקל על אותו גירעון קלורי ירידה שווה אבל כשבדקו כמה מזה שומן כמה שריר יצא שאלה עם ה 30%+ הירידה שלהם היתה בעיקר מהשריר ו אלה עם ה 20% היתה להם ירידה גדולה יותר של שומן מאשר שריר.
האנשים התאמנו? ניסיון ותוכנית דומה? כמה זמן?
לומר שהירידה היא בעיקר מהשריר זה מעט קיצוני לדעתי,
וללא מספיק מידע(לפחות ממה שאתה אמרת).

שתי הקבוצות ירדו במשקל על אותו גירעון קלורי ירידה שווה אבל כשבדקו כמה מזה שומן כמה שריר יצא שאלה עם ה 30%+ הירידה שלהם היתה בעיקר מהשריר ו אלה עם ה 20% היתה להם ירידה גדולה..

אין הבדל בין 30% שומן ל20% שומן על הרכב הגוף. אם תרצה אני אחפש לך את המחקר. אני חושב שגם דיברו על זה בפורום מחקרים כאן.

• פותח/ת השרשור
כן, אלו רק כמה ימים, פיסת המידע שווה את גרם השריר שלא סביר שתאבד.

האנשים התאמנו? ניסיון ותוכנית דומה? כמה זמן?
לומר שהירידה היא בעיקר מהשריר זה מעט קיצוני לדעתי,
וללא מספיק מידע(לפחות ממה שאתה אמרת).
כן לא בדיוק אמרתי הכל לא רוצה לרשום פה ספר, האנשים לא מאומנים.
האנשים עם השומן הגבוה בתפריט 85% מהירידה שלהם היתה מהשריר ואלה עם הפחות שומן דווקא 83% מהירידה שלהם היתה בכלל מהשומן,
מן הסתם שאצל אנשים מאומנים זה לא המספרים האלה והם כן מתאזנים יותר אבל לפי המחקר הזה עדיין יש שינוי.
גם ראיתי במקרה בן אדם שדיבר על המחקר הזה ומשם אני מביא את זה שהוא אמר שכנראה המספרים פשוט מתאזנים יותר אצל האנשים המאומנים.
סגור אנסה לבדוק בהמשך השבוע איך המשקל זז ואקווה שהוא קצת אולי יחזור למעלה או שתיהיה לי לפחות ירידה קצת יותר מתונה.
אין הבדל בין 30% שומן ל20% שומן על הרכב הגוף. אם תרצה אני אחפש לך את המחקר. אני חושב שגם דיברו על זה בפורום מחקרים כאן.
אשמח כי אני קראתי משהו שונה

• פותח/ת השרשור
סטירות באינטרנט....
אחד אומר ככה, אחד אומר ככה...
בסדר כמעט על הכל יש סטירות..
זה מחקר שקרה ואלה התוצאות שהיו בו אני אשמח אם משהו ישלח לי משהו שאומר אחרת ממקום טוב.
כמו שיש כאלה שאומרים שיש 30 דקות אחרי אימון לקחת חלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית