הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה חדה מידי אחרי עדכון בתפריט

• פותח/ת השרשור Eran365
  • פורסם בתאריך

Eran365

משתמש מתחיל
102
6
נק' מוניטין:
41
102
6
שלום,
שקלתי בשבוע וחצי האחרונים בין 87.5 ל 87.7 אחרי שירדתי מ 89 בערך 400-600 גרם בשבוע, אז אמרתי אולי צריך להוריד טיפה בקלוריות, הורדתי בראשון באפריל 200 קלוריות ביום של אימון ו 300 ביום בלי אימון והיום שלושה ימים אחרי אני עומד על 86.5 למה הירידה החדה הזאת? איך להמשיך מפה? לשמור על המאזן הקלורי הזה ? לעלות חזרה?

תאמת שהורדתי מהשומנים כי עד לא מזמן התפריט שלי היה בנוי מסביב ה 30%+ שומנים חלבון פי 2 משקל גוף והשאר פחמימה,
וקראתי כמה מחקרים שעדיף לשמור תמיד על גג 20% שומנים מהתפריט אז אני בעיקר מוריד משם עכשיו,
עכשיו אני עומד על 20% שומנים מהתפריט והיום זה גם מתי שראיתי את הירידה הזאת

שים לב שאתה לא יורד מה-50 גרם שומן בכל מקרה כי 20% זה די נמוך, יש כמות שומן מינימלית שכדאי לא לרדת ממנה.
אם אתה יכול לצרף את מה שקראת אני אשמח.
___

לגבי המשקל שלך, אני מניח שהבנת שאלו תנודות נוזלים. תמשיך לעקוב אחר ממוצעים ותראה מה קצב הירידה בין שבוע לשבוע.

• פותח/ת השרשור
לא משתלם למתאמן הממוצע... בעיניי.
כנל מה שאתה אמרת. ולא שולח כלום אחר.
אני ממש לא חושב ככה זאת היתה סתם דוגמא.
שים לב שאתה לא יורד מה-50 גרם שומן בכל מקרה כי 20% זה די נמוך, יש כמות שומן מינימלית שכדאי לא לרדת ממנה.
אם אתה יכול לצרף את מה שקראת אני אשמח.
___

לגבי המשקל שלך, אני מניח שהבנת שאלו תנודות נוזלים. תמשיך לעקוב אחר ממוצעים ותראה מה קצב הירידה בין שבוע לשבוע.
אני לא מצליח למצוא את זה בהיסטוריה שלי כי זה היה די מזמן אבל אני זוכר שגם שראיתי משהו עשה סרטון על זה מחר יהיה לי יותר זמן אני אנסה לעבור על כל הסרטונים שלו שראיתי אנסה למצוא את זה.
עכשיו אני על סביב ה 70 גרם שומן, לפני הייתי ~120..
סגור תודה רבה! ואנסה לבדוק מחר ואשלח לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית