הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשרי להתאמן עם צריכה של תרופה נגד דלקת בגב תחתון?

סהר487

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
9
9
1
תקופה ארוכה יש לי כאבים בגב תחתון רק במאמץ שאני עושה דדליפט, חתירה עם מוט וקצת בסקוואט, בבנץ יש לי גם כאב רק כשאני מקשיט את הגב, לכן תקופה ארוכה לא ביצעתי דדליפט, סקוואט וחתירה על מוט, בכל מקרה הלכתי לאורטופד אתמול והוא הביא לי תרופה בשם etoricoxib(אטוריקוקסיב) תרופה שהיא נגד דלקת בשלד או משהו כזה למשך עשרה ימים, השאלה שלי האם אני יכול להתאמן תוך כדי שאני לוקח את התרופה? יכול להיות סיכון או סיבוך כלשהו?

תודה רבה אחלה יום

הייתי ממליץ לנסות להחליף את התרגילים האלה בתרגילים אחרים ולא כל כמה זמן לבדוק איך הגוף מגיב לתרגילים האלה , כי בדר"כ שיש עומס על הגוף שהוא מתמודד איתו וזה מסוכן הוא לא תמיד מאוטט ישר ומתי שהוא מאוטט לנו לפעמיים זה כבר בפציעה ממש .

הייתי שוקל להניח את התרגילים האלה בצד לתקופה ממושכת להתאמן רגיל ולראות אז איך הגוף מגיב , כמובן הכל בהתייעצות עם אורטופד ספורט ,רק בריאות ובהצלחה.

קח בחשבון שאם הכאב מתגבר בביצוע התרגיל ללא תרופה ועכשיו תרגיש פחות כאב, ייתכן ותעמיס על רקמה רגישה בלי לקבל פידבק, מה שיביא שוב למעגל כאב. אני מנחה את המטופלים שלי להתאים את האימון לכאב ולא להתאים את הכאב (או להפחית אותו) לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית