הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היום הייתי בפרופיט אחרי שנה ללא חדר כושר

• פותח/ת השרשור alonyy
  • פורסם בתאריך

alonyy

משתמש מתחיל
15
3
נק' מוניטין:
-15
15
3
שלום לכולם
היום הייתי בפרופיל לאחר שנה ללא חדר כושר, התאמנתי בבית תקופה ארוכה ואכלתי כאפה..
דבר ראשון אני לא זוכר הרבקה מבחינת איזה תרגלים הייתי עושה בחד"כ כי התרגלתי להתאמן בבית, והאימון היה לי ממש קשה.
כמובן שבפרופיט אין תוכנית אימונים שמביאים לך אלא אתה צריך לבנות לעצמך(אלא אם כן באלך לשלם עוד)
מישהו יכול לשלוח לי תוכנית אימונים שלו שהיא טובה? אני גם לא כל כך מכיר את כל המכשירים ואיפה כל דבר נמצא זה קצת בלבל אותי יצאתי באמצע האימון כי פשוט לא הייתי בטוח במה אני עושה.
אשמח לתוכנית אימונים נכונה (הייתי עושה גב יד קדמית רגליים באותו יום וחזה יד אחורית כתפיים אותו יום)
אימון הבא שלי חמישי עד אז אני רוצה להכיר את כל המכשירים שאני צריך ולדעת מה בדיוק לעשות.
תודה מראש..

חשבת על לקחת ליווי מקצועי במקום לחפש פתרונות קסם מזרים באינטרנט?<

בכל מקרה -

★★☼☼ אינדקס מאמרים בפורטל קילוגרם ☼☼★★
מה?

לשלם עבור זמנו של איש מקצוע שילמד אותך את היסודות?

NAH

tenor.gif

יש בפורום כמה תוכניות טובות שאתה יכול להתחיל איתן, יש גם כמה וכמה פוסטים דומים שנפתחו ואתה יכול להריץ אותן בשורת החיפוש.
אם תיתן יותר פרטים על עצמך (גיל, גובה, משקל, מטרה, ניסיון) יהיה אפשר לכוון אותך בצורה טובה יותר.

כמובן שאפשר לקחת איש מקצוע, אבל אני לא חושב שזה חובה אלא אם כן אתה ממש חסר מושג בנוגע לחדר הכושר.

מישהו יכול לשלוח לי תוכנית אימונים שלו שהיא טובה? אני גם לא כל כך מכיר את כל המכשירים ואיפה כל דבר נמצא זה קצת בלבל אותי יצאתי באמצע האימון כי פשוט לא הייתי בטוח במה אני עושה.

אלא אם כן אתה ממש חסר מושג בנוגע לחדר הכושר.

להלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית