הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

110 קילו סקוואט במשקל גוף 100 זה אותו דבר כמו לעשות 140 קילו סקוואט במשקל גוף 70?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
אם אני שוקל 100 ואני מצליח לעשות 110 קילו סקוואט לחזרות, ואז הפלא ופלא אני פתאום שוקל 70 וירדתי רק בשומן, האם אצליח לעשות 140 קילו סקוואט לחזרות?

תודה 😃

לרדת 30 קילו זה ממש לא הפלא ופלא, זה מינימום 30 שבועות (אם אתה עושה את זה כמו שצריך ולא בעזרת דיאטת כאסח).
הסבירות שתרד 30 קילו ותעלה באופן כל כך משמעותי בכוח שלך היא נמוכה מאוד ובאופן כללי לשקול 70 קילו ולתת פי 2 מ.ג סקוואט לסטים בטווח חזרות 10-15 זה מרשים לכל הדעות וממש לא בא ברגל.

מה ? למה שתוריד 30 קילו מהגוף ותעלה 30 קילו על המוט ?
כי בסקוואט אתה לא מרים רק את המוט אלא גם את הגוף שלך אז אם הבנתי את ההגיון שלו הוא שואל אם 30 הקילו שירדו ממשקל הגוף יתורגמו למשקל על המוט.
לרדת 30 קילו זה ממש לא הפלא ופלא, זה מינימום 30 שבועות (אם אתה עושה את זה כמו שצריך ולא בעזרת דיאטת כאסח).
הסבירות שתרד 30 קילו ותעלה באופן כל כך משמעותי בכוח שלך היא נמוכה מאוד ובאופן כללי לשקול 70 קילו ולתת פי 2 מ.ג סקוואט לסטים בטווח חזרות 10-15 זה מרשים לכל הדעות וממש לא בא ברגל.
אני מניח שהשאלה על מצב היפוטתי כלשהו בלי קשר כמה קשה/אפשרי לעשות את זה, אחרת כנראה אין שום ספק שכמעט 100% שזה לא יקרה.
אם אני שוקל 100 ואני מצליח לעשות 110 קילו סקוואט לחזרות, ואז הפלא ופלא אני פתאום שוקל 70 וירדתי רק בשומן, האם אצליח לעשות 140 קילו סקוואט לחזרות?

תודה 😃
במצב ההיפוטתי שאתה מתאר שירדת רק בשומן ושמרת גם על השריר וגם על הכוח (מצב לא מציאותי ברוב המוחלט של המקרים לרדת 30 קילו ככה אבל נגיד), לדעתי אתה אמור להיות מסוגל להרים יותר כי הגוף שלך (שגם אותו אתה מרים) עכשיו שוקל פחות ויש לך אותו כוח, אבל זה לא יהיה בדיוק הכמות ק"ג שהורדת כי השומן מתפזר אצלך בגוף לעומת משקל על המוט שנמצא כולו על הכתפיים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית