עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מילא לפרוש למה להתאבד .. ?😵
@nlr666 זהו אפשר לפרוש
השאלות האלה כבר קשות לי מדי, לא רואה פתרון אחרמילא לפרוש למה להתאבד .. ?
אבל אחי,מתי הגמר?😵
@nlr666 זהו אפשר לפרוש
כי בסקוואט אתה לא מרים רק את המוט אלא גם את הגוף שלך אז אם הבנתי את ההגיון שלו הוא שואל אם 30 הקילו שירדו ממשקל הגוף יתורגמו למשקל על המוט.מה ? למה שתוריד 30 קילו מהגוף ותעלה 30 קילו על המוט ?
אני מניח שהשאלה על מצב היפוטתי כלשהו בלי קשר כמה קשה/אפשרי לעשות את זה, אחרת כנראה אין שום ספק שכמעט 100% שזה לא יקרה.לרדת 30 קילו זה ממש לא הפלא ופלא, זה מינימום 30 שבועות (אם אתה עושה את זה כמו שצריך ולא בעזרת דיאטת כאסח).
הסבירות שתרד 30 קילו ותעלה באופן כל כך משמעותי בכוח שלך היא נמוכה מאוד ובאופן כללי לשקול 70 קילו ולתת פי 2 מ.ג סקוואט לסטים בטווח חזרות 10-15 זה מרשים לכל הדעות וממש לא בא ברגל.
במצב ההיפוטתי שאתה מתאר שירדת רק בשומן ושמרת גם על השריר וגם על הכוח (מצב לא מציאותי ברוב המוחלט של המקרים לרדת 30 קילו ככה אבל נגיד), לדעתי אתה אמור להיות מסוגל להרים יותר כי הגוף שלך (שגם אותו אתה מרים) עכשיו שוקל פחות ויש לך אותו כוח, אבל זה לא יהיה בדיוק הכמות ק"ג שהורדת כי השומן מתפזר אצלך בגוף לעומת משקל על המוט שנמצא כולו על הכתפיים.אם אני שוקל 100 ואני מצליח לעשות 110 קילו סקוואט לחזרות, ואז הפלא ופלא אני פתאום שוקל 70 וירדתי רק בשומן, האם אצליח לעשות 140 קילו סקוואט לחזרות?
תודה 😃