נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם היה לי או לא , אבל אני מחוסן ולאחרונה קצת "נטמעתי" עם אנשים וחוויתי הצטננות וכאב גרון ואני תוהה אם זה יכול להיות הנגיף עם תסמינים קלים בעקבות החיסוןהיה לי קורנה ללא תסמינים בכלל , אחרי הקורונה היה לי בעיות עם הלב של דופק גבוהה גם במצב הזוי של מנוחה לחלוטין , מתקשה לעלות מדרגות וללכת , ברוך השם אני ללא מחלות רקע בן 30 .
מניסיון שלי עם הרופאים וכמה בירורים שעשיתי גם עם המומחים הכי גדולים - אין להם מושג בכלל מזה קורונה , לא איך מטפלים ולא מה ההשלכות .
אני יכול להמליץ לך לקחת 5000 ויטמין D , ו1000 ויטמין C ו50 אבץ ביום , אחריזה הוספתי גם חומצה פולית .
הויטמנים הם בהמלצה של חבר'ה רצינים שעשו בדיקה על 5000 חולים כמעט , וגם לאחר המחלה שעשו להם בדיקות שכחתי איך קוראים להם כי זה נעשה בחברה החרדית משהו פנימי , חסדי אברהם נראלי שקוראים להם .
למה עשית בדיקת קורונה ? כאילו איך גילית שיש לך קורונה ללא תסמיניםתעשה בדיקת קורונה ותחסוך חשש ודאגות , בכל אופן כל עוד הגוף שלך מתפקד והכל בסדר אל תחשוש יותר מידי ואל תחפש מידע , כי כל מה שהם כותבים היום הם יכולים לסתור מחר .
אין להם הבנה בזה , בשביל להכיר מחלה צריך רקע ובדיקות וזה דבר שלא יכול לקרות במחלה חדשה לצערנו .
פשוט לא ידוע, המחקר בנושא עדיין לא מספיקהאם קורונה ללא תסמינים גורמת לנזק קוגניטיבי ? או לחילופין הידבקות בנגיף לאחר התחסנות שכידוע גורמת לתסמינים קלים,
האם גם עדיין נגרם הנזק הקוגניטיבי המדובר שנמשך לכל החיים כפי שתיארו לגבי חולים עם סימפטומיים קשים ?
השאלה מאוד רלוונטית בעקבות ההקלות בהנחיות וכו @kotzer
לומר בדיקה רצינית וחברה חרדית זה מתנגש אחד בשניהויטמנים הם בהמלצה של חבר'ה רצינים שעשו בדיקה על 5000 חולים כמעט , וגם לאחר המחלה שעשו להם בדיקות שכחתי איך קוראים להם כי זה נעשה בחברה החרדית משהו פנימי , חסדי אברהם נראלי שקוראים להם .
אני ממליץ להימנע מלתסף בכמויות גדולות סתם, עלול לגרום לאבנים בכליותו 1000 ויטמין סי אני מתסף כבר שנים עוד מלפני הקורונה
אני ממליץ להימנע מלתסף בכמויות גדולות סתם, עלול לגרום לאבנים בכליות
יש עדויות לכך שתיסוף של ויטמין סי יכול לגרום לזהרק תיסוף של ויטמין סי יכול לגרום את זה? ואם מדובר על 1000 מ"ג ויטמין סי מפלפלים צהובים זה גם תקף?
מה לגבי כמויות גדולות של אבץ?
מה הסיבה ? זה לא גורם להפריש יותר סידן בשתן או משהויש עדויות לכך שתיסוף של ויטמין סי יכול לגרום לזה
הויטמין משמש כבסיס להתגבשות של האבן, זה המנגנון הכללי, אבל למה ספציפית מתוסף זה לא ברור, כנראה קשור לכמות האקוטית של הויטמיןמה הסיבה ? זה לא גורם להפריש יותר סידן בשתן או משהו
מה הסיבה ? זה לא גורם להפריש יותר סידן בשתן או משהו
עוד פעם המלצות עם 0 בסיס ?אני יכול להמליץ לך לקחת 5000 ויטמין D , ו1000 ויטמין C ו50 אבץ ביום , אחריזה הוספתי גם חומצה פולית .
אני תוהה לגבי הידבקות ללא סימפטומים/סימפטומים קלים נניח ואתה מחוסן ונדבק , דואג בעיקר מהנזק הקוגניטיבי פחות מהקטע של הביצועים הספורטיביים,נדבקתי וחליתי בקורונה, הייתי במלונית חילוניים ואני מכיר לא מעט אנשים.
אם יש לך שאלות יותר ספציפיית שאוכל לעזור אשמח.
אני שוחררתי מהמילונית לפני חודש.
אני סובל מכל מיני דברים שלא רוצה ממש לפרט פה. בזמנים היפים שלי הייתי בשלוש פלטות וקצת בתרגילים החשובים.
עכשיו אני לא ממש. אבל היי הכל לטובה!
לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים האלה. FP אמור להיות קרוב ל-0. FN לעומת זאת (תוצאה שלילית למרות שאתה חיובי) יכול גם להגיע גם ל-20% אם נעשית מאוחר מאוד (את הנתון הזה רואים למשל 5 ימים אחרי הופעת תסמינים), אבל ככל שהיא יותר מוקדמת ככה מתקרבים ל-0אגב עשיתי בדיקה ויצאתי שלילי , כמה היא אמינה ? ראיתי שה false positive שלה הוא 20-30 אחוז
הבסיס שלי כנראה לא מספק את הבסיס שלך , אמרתי יש חברה שנקראים חסדי אברהם עשו בדיקה על בערך 5000 איש בזמן הקורונה ולאחר מכן .עוד פעם המלצות עם 0 בסיס ?
רפואה מבוססת ראיות וחרדים זה לא הולך ביחד.הבסיס שלי כנראה לא מספק את הבסיס שלך , אמרתי יש חברה שנקראים חסדי אברהם עשו בדיקה על בערך 5000 איש בזמן הקורונה ולאחר מכן .
ולא הייתי מזלזל ברפואה של החרדים והבדיקות שלהם , הם היחידים שהצליחו לתת מענה ללא קופות החולים והבתי רפואה לחולי קורונה
אני תוהה לגבי הידבקות ללא סימפטומים/סימפטומים קלים נניח ואתה מחוסן ונדבק , דואג בעיקר מהנזק הקוגניטיבי פחות מהקטע של הביצועים הספורטיביים,
אגב עשיתי בדיקה ויצאתי שלילי , כמה היא אמינה ? ראיתי שה false positive שלה הוא 20-30 אחוז , בכל מקרה נראה לי אלך מחר לעשות עוד אחת נוספת כדי להיות בטוח
חחחח באמת שהעלת לי חיוך .רפואה מבוססת ראיות וחרדים זה לא הולך ביחד.
אם זה היה נכון אם היו מפרסמים את זה