הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - הרטבים של מי פרוטאין והסירופ - תקף רק חודש?

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
עכשיו קיבלתי את הרטבים ( BBQ וסירופ BUTTERSCOTH ) וכדי לטעום.
עכשיו, ראיתי שהתוקף שלהם רק 4 שבועות מרגע הפתיחה..
ה-BBQ אין לי בעיה, הסירופ, זה באמת 4 שבועות רק? מישהו עם ניסיון אחסן יותר? פשוט זה לא הגיוני שסירופ רגיל יכול להיות חודשים וזה רק חודש.
אשמח לתשובה, תודה.

משהו בין זה

לזה

הבחור השני שם מעט מאוד נוזלים אבל אני משער שהנינג'ה כותשת קרח כל כך טוב שזה עדיין עובד. הבחור הראשון לעומת זאת שם הרבה יותר נוזלים משהו כמו 3/4 כוס חלב ועוד כגביע יוגורט קטן.

יש לי מעבד מזון די חזק וחיפשתי את היחסים שמתאימים לי, הגעתי למשהו כזה:

מוצרים רטובים:
-120 מ"ח חלב 1%
-240 מ"ל מים
-גביע יוגורט כ150 ג'. (אני ממש אוהב את זה https://www.strauss-group.co.il/wp-content/blogs.dir/1/files/גדלים-שונים-מעדני-שטראוס-28-1.jpg)
-טיפות טעם של מייפרוטאין (אני שם 20 טיפות, האהובות עליי בטעם טופי או שוקולד לבן).
-30 ג' סירופ (תיזהר לשים יותר מדי כי גם הוא מכיל קסאנטאן גאם)

מוצרים יבשים:
-4 ג' גואר גאם/קסאנטאן גאם (או חצי חצי מאחר שיש ביניהם סינרגיה)
-6 ג' פודינג דיאטטי
-10 ג' סטיביה
-10-20 ג' קקאו
-13 ג' PB2
-קורט מלח
-חצי כפית קפה נמס
-סקופ חלבון (אני שם חצי WHEY חצי CASEIN אבל זה לא כזה משנה איזה)

שם 420 ג' קרח ומערבל כ3 דקות. ואת ה240 מ"ל מים אני מוסיף באינטרוולים כל 20 שניות כזה.

מה שיפה פה שאתה יכול לשחק עם זה במלא אופנים:
1. טעמים שונים - נגיד שוקולד - שתמש ביוגורט שוקולד, אבקת חלבון שוקולד, יותר קקאו, יש אבקת חמאת בוטנים שוקולד מעולה ( https://cdn1.evitamins.com/images/products/Bell_Plantation/85291/1400/85291_front2020.jpg )
וניל - שתמש ביוגורט וניל/ללא טעם עם אבקת חלבון וניל ואבקת חמאת בוטנים רגילה.
טעמי פירות - אבקות חלבון בטעמי פירות עם יוגורט בטעם פירות/ללא טעם.
2. יש לך את הקלוריות ואתה רוצה להתפנק? תחליף את המים בחלב, תחליף חלק מהקרח בפירות קפואים, שים חמאת בוטנים אמיתית וכו'
3. אתה בחיטוב ואין לך את הקלוריות? שים רק מה שהכרחי, אתה יכול להחליף את החלב והיוגורט בעוד מים, להוריד את האבקת חמאת בוטנים ולהשתמש ברק קרח.

לא יוצאת לי גלידה סמיכה כפי שאמורה לצאת, כנראה כי אין לי נינג'ה שכותשת טוב את הקרח אבל יוצא מרקם של גלידה נמסה שאני מת עליו.

צריך לשחק הרבה עם הכמויות והזמן ערבול עד שאתב מגיע לתוצאה שאתה אוהב..

כמעט שני ליטר של זה לגמרי סותם לי את התיאבון והדודא למתוק (לפחות לשעה הקרובה 🤣)
צפה בקובץ המצורף 65047

נראה לא רע, לצערי נגמר לי הסירופ אבל אנסה לאלתר משהן מחר
שנה מתחתיך
אז אני מניח שאת מזדהה עם המרמור על התו הירוק ועל חדרי הכושר....

אז אני מניח שאת מזדהה עם המרמור על התו הירוק ועל חדרי הכושר....
אני לא יכולה להתאמן כרגע כי יש לי הפרעת אכילה וזה סיפור די ארוך אבל אם זה לא היה המצב לחלוטין הייתי מזדהה, זו אולי ההגבלה הכי דפוקה שהייתה ואני לא מבינה למה היא עדיין קיימת

אני לא יכולה להתאמן כרגע כי יש לי הפרעת אכילה וזה סיפור די ארוך אבל אם זה לא היה המצב לחלוטין הייתי מזדהה, זו אולי ההגבלה הכי דפוקה שהייתה ואני לא מבינה למה היא עדיין קיימת
וואו מצטער לשמוע.
מאמין שתצאי מזה ומחכה כבר ללוג אימונים כאן.

וואו מצטער לשמוע.
חחחח הכל בסדר, תודה רבה
וואו מצטער לשמוע.
אתה יכול להתחסן אבל, לא?
או שיש מגבלה בריאותית מסויימת שעוצרת אותך?

• פותח/ת השרשור
כן, הבאטר והמייפל פצצה. הפירות יער גם טוב.
והם באמת יוצאים קצת יקרים, גם הסירופים. אז לפעמים אני מכין את גרסא ביתית עם הטיפות טעם:

דווקא הסירופ פחות מעניין, אותי מעניין ה-BBQ.
ואצלי אני לוקח אותם לא בגלל הקלוריות, אלא בגלל הפחמימות.

אז אני מבינה שהברביקיו לא מוצלח
האמתי אין לי מושג. אני משתמש ברטבים אמיתיים למרות שגם אני בקושי אוכל דברים עם רטבים. רק היום כמעט הקאתי מחזה עוף(שאני בדרכ לא אוכל)שאח שלי הכין. שמתי קטשופ של אסם לעזור להוריד את זה.. 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית