הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקפאת שומן

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
למי שמכיר את ההליך של הקפאת שומן, מה אתם חושבים?
סתם נגיד אני בגירעון קלורי ומתאמן טוב ורוצה לזרז הליכים?
מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
לא עושים דברים כאלה לזירוז תהליכים, זה סתם
אבל לדוגמא בן אדם שיש לו מצבור שומן שמסרב לרדת גם אחרי תזונה ואימונים?
הפתרון הוא רק גירעון קלורי? או שיש מצב שגם זה לא יעזור?

אבל לדוגמא בן אדם שיש לו מצבור שומן שמסרב לרדת גם אחרי תזונה ואימונים?
הפתרון הוא רק גירעון קלורי? או שיש מצב שגם זה לא יעזור?
אין כזה דבר שומן שלא יורד עם גרעון, יכול להיות שצריך עוד זמן בגרעון, אם אתה בכלל בגרעון

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר שומן שלא יורד עם גרעון, יכול להיות שצריך עוד זמן בגרעון, אם אתה בכלל בגרעון
כן אני יורד בצורה הדרגתית במשקל, הבאתי את זה כדוגמא כי בפעם הקודמת שניסיתי לרדת במשקל לא ספרתי קלוריות וירדתי מלא במשקל תוך זמן מאוד קצר, השומן ירד אבל לא נעלם, בכל אופן עכשיו אחרי שהשכלתי את הנושא והפנמתי הרבה דברים מקווה שהפעם הכל ילך כשורה.
עוד שאלה לי אלייך, במקום שאפתח עוד נושא,
אני בגירעון קלורי שלקח לי תקופה לפענח עכשיו הגעתי בדיוק לסכום שלי פחות או יותר,
אני 1,800 bmr וצורך 2,000 קלוריות. באימון אירובי אחד אני שורף 300 קלוריות ויש גם את האימון כוח ששם אני שורף גם, הקטע שלי הוא מבחינת הערכים אני אוכל שוקולדים וכאלו שזה יחסית עם כמות דיי גבוהה של סוכר
נגיד הכמות המומלצת ליום ע״פ mfp היא 85 גרם אז אני חורג בגרמים בודדים,
בפחמימות אני לא חורג בדרך כלל גם לא בשומן אני אפילו אוכל פחות מהמטרה ששמו לי, וחלבון אני תמיד חורג ב 30-60 גרם
זה עלול לפגוע בתהליך החיטוב? בוא נפשט את זה נגיד ואני אוכל ליטרלי מה שבא לי אבל בגירעון? אני עדיין אתחטב או לא?

בוא נפשט את זה נגיד ואני אוכל ליטרלי מה שבא לי אבל בגירעון? אני עדיין אתחטב או לא?

תודה על ההפשטה, חד משמעית כן.
בשילוב אימונים ואורח חיים מתאים אתה תשיג כמעט בדיוק את אותם תוצאות כמו מי שיאכל חזה עוף ואורז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית