הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה לקחת מאמן אישי

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
ותיקים או חדשים
מאמנים או לא,

מדוע לדעתכם אנשים לוקחים מאמן אישי?

לא, למה כדאי להם אלא מה הסיבה שהם ייקחו.

הסיבה שהם יקחו זה בגלל הסיבה שכדאי להם .
אין כמו לקחת מישהו מנוסה שיודע מה הוא עושה לבין אדם שלא בטוח שהוא יודע מה הוא עושה או מתלבט על דברים - לא צריך לקחת מאמן בשביל המוטיבציה אתה לא צריך רס"ר שיכריח אותך לבוא להתאמן .
אתה צריך מאמן שידריך אותך לעשות את התרגילים כמו שצריך בטכניקה נכונה ושיבנה לך תוכנית אימונים שמתאימה לך ובנוסף תפריט תזונה .

לא הייתי מאמן אם לא הייתי חושב שזה חשוב ושאנשים צריכים את זה.

אני הצלחתי להתאמן בסדר גמור כמה שנים בלי מאמן, בגלל שהיו לי חברים טובים שעזרו לי, אבל כשרציתי להיות ממש רציני, פניתי למאמן שהביא אותי לטופ.

אני ממליץ על מאמן למתחילים שאין להם את החברים הוותיקים שהיו לי, או שאין להם את הסבלנות או לא מצליחים ללמוד את הנושא לבד. במציאות, אנשים רבים נפצעים, או נתקעים באימונים, וזה ממש מיותר, מאמן טוב יכול למנוע את זה, או לפחות חבר מנוסה.

אבל בעיקר, שירותיי הם למי שרוצה להגיע הכי רחוק בתחום שלי. אני הרי רוצה לתת את כל מה שיש לי, והכי כיף למצוא מישהו שרוצה את זה.

יש לי גם מתאמנים שצריכים את המחוייבות והמוטיבציה, אם אני המוטיבציה או המחוייבות שלהם, עשיתי את שלי.

לא הבנתי את השאלה, למה שמישהו שרוצה ללמוד גיטרה ייקח מורה, למה מישהו שרוצה להיות טבח יעשה קורס? אתה לוקח אם אתה רוצה שמישהו אחר ילמד אותך במקום ללמוד לבד, כמו בכל תחום אחר.

ותיקים או חדשים
מאמנים או לא,

1. ליצור לעצמם מסגרת/משמעת/מחוייבות
2. לקבל ידע / הדרכה
3. סמל סטטוס

אבל החוכמה היא לשמר מתאמנים לאורך זמן והקושי הוא לספק לך ערך לאורך זמן ובעיקר מסגרת שכיף להיות בה. כאשר הכיף יכול להיות אתגר או אוירה

ותיקים או חדשים
מאמנים או לא,

די בטוחה שבעיקר כדי לעבוד על טכניקה אבל יכולות להיות אלף סיבות וזה מאוד משתנה, האופציה הזו מעולה בעיניי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית