הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה, מולטיויטמין של מי פרוטאין ALPHA MEN ( בעיה דחוף )

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
קודם כל, מי שנגעל מדברים מסוימים לא לקרוא את זה!! שם באזהרה, אני שם את הכיתוב בלבן למי שלא רוצה לקרוא בסוף ( שכחתי לשים בכותרת )

זה בלבן מתחת. לקרוא אם אתם לא נגעלים בלבד, לא אחראי חחח.

התחלתי לקחת אותו בימים האחרונים ושמתי לב שבדיוק מתי שאני שולח, אז בשעות שאחריו יש לי שתן ירוק ממש ( הכדור עצמו צהוב כזה ), זה קרה לעוד אחרים? סורי על השאלה המגעילה, אני מפחד שזה לא טוב לגוף שלי הדבר הזה... אם זה סתם עושה צבע אז מילא, אבל אני רוצה לוודא פה עם עוד כמה אנשים שלוקחים את זה...
ראיתי ביקורות טובות עליו, גם כאן וגם שם, בגלל זה רכשתי...

קרה למישהו?

נורמאלי לחלוטין, זה b12 שיש שם בכמויות שלא נספג ויוצא מהגוף בשתן
פעם הבאה תריץ חיפוש בפורום יש על זה הרבה אשכולות

מחיפוש זריז מאוד באינטרנט ראיתי שזה עשןי לקרות מצריכה מוגברת של ויטמינים מקבוצת B. לאחר בדיקה של המינונים בתוסף יש שם לא מעט מזה.

אני לא יודע אם יש בזה סיכון כלשהו, זה כדאי לבדוק.

• פותח/ת השרשור
נורמאלי לחלוטין, זה b12 שיש שם בכמויות שלא נספג ויוצא מהגוף בשתן
פעם הבאה תריץ חיפוש בפורום יש על זה הרבה אשכולות
אההה, אם זה נורמאלי ויש בכמויות, למה יש על זה ביקורות טובות כל כך? גם כאן וגם במי פרוטאין.
זה מוזר...
אז זה תקין?

ובקשר לDMK, הבנתי....
שאלתי בקבוצה של רופאים בפייסבוק, נראה מה יגידו לי, תודה לכם 😃

אההה, אם זה נורמאלי ויש בכמויות, למה יש על זה ביקורות טובות כל כך? גם כאן וגם במי פרוטאין.
זה מוזר...
אז זה תקין?

ובקשר לDMK, הבנתי....
שאלתי בקבוצה של רופאים בפייסבוק, נראה מה יגידו לי, תודה לכם 😃
הם מפוצצים את זה בכמויות של b12 כי הספיגה פחות טובה בגלל שאתה לוקח עשרות ויטמינים במכה. זה שיש שם 5000% b12 מהצריכה היומית זה לא אומר שהמוצר לא טוב

• פותח/ת השרשור
HOLY SHIT 5000%, 126 מיקרוגרם, זה נשמע הרבה..
הם מפוצצים את זה בכמויות של b12 כי הספיגה פחות טובה בגלל שאתה לוקח עשרות ויטמינים במכה. זה שיש שם 5000% b12 מהצריכה היומית זה לא אומר שהמוצר לא טוב
אז זה בסדר שאני לוקח את זה? אני נשבע לך נלחצתי חחחח.
ויש אפשרות להסתגל לזה? כאילו שעם הזמן זה יעבור? או שזה יהיה תמיד כל עוד אני לוקח את זה.

ויש אפשרות להסתגל לזה? כאילו שעם הזמן זה יעבור? או שזה יהיה תמיד כל עוד אני לוקח את זה.
זה ניהיה פחות זרחני עם הזמן, אם אתה לוקח 2 ביום תיקח בהפרש של כמה שעות ולא יהיה שתן רדיואקטיבי

למה לא בדקת את המינונים בתוסף לפני שקנית אותו?

• פותח/ת השרשור
זה ניהיה פחות זרחני עם הזמן, אם אתה לוקח 2 ביום תיקח בהפרש של כמה שעות ולא יהיה שתן רדיואקטיבי
אהההה חשבתי חייב לקחת באותו הזמן...
אז אני יכול לקחת על הבוקר נגיד על בטן ריקה? אני יודע שבד"כ לוקחים כדור אחרי אוכל.
אני לוקח תמיד בצהריים.
אז 2 דברים.
1. אם מותר על קיבה ריקה, אני יכול לקחת בבוקר ובערב?
2. אם אסור על קיבה ריקה, אז לקחת צהריים וערב?
למה לא בדקת את המינונים בתוסף לפני שקנית אותו?
אני בדקתי, ראיתי ביקורות טובות עליו וגם ראיתי כמה אשכולות כאן, הרבה אמרו שהוא טוב אז קניתי. ( העלתי גם פוסט בעצמי בעבר אם אתה רוצה לראות )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית