נק' מוניטין:
6
- 13
- 3
קודם כל אספר על עצמי ,
בן 24 , 1.73 שוקל כרגע 70 +-.
התאמנתי בעבר כשנה וקצת התאמנתי 4 פעמים בשבוע, הגעתי למשקל 80 קג , התחלתי לעשות חיטוב איטי מאוד , עד שיום אחד נהיו לי בעיות בבטן ומסתבר שאני חולה קרוהן , מאיזור 75 קילו ירדתי ל60 .
נחלשתי ממש ,פיזית ומנטלית .
חזרתי לפני חודש וקצת למכון סוף סוף ,מרגיש יותר טוב , ואני חושב שההתקדמות שלי לפני הייתה לוקה בחסר .
כרגע , לקחתי את התכנית fbw שיש פה(במקום מתח אני עושה פולי עליון , כי אני פשוט לא מצליח לעשות סט אחד מוצלח של משקל גוף. ) וכל המטרה שלי באימונים זה לעשות פרוגרסיב אוברלואד מאימון לאימון, הבעיה שאני חושש שאני לא עושה את זה נכון .
מה שעשיתי זה כל אימון הייתי מעלה את המשקלים בלפחות 1.25 קג כל אימון לכל תרגיל בערך . הגעתי היום אחרי חודש בסקוואט ל62.5 , בנצ 52.5 בערך , פרס 25 .
הבעיה שאני כבר עכשיו מרגיש קצת תקוע , כי אני חוזר לאימונים ומגיע לכשל הרבה פעמים באימונים נכון לעכשיו ואני רוצה להשאיר קצת מרווח לעוד חזרות .
חייב לציין שהתחלתי ממשקלים של רק מוט ולקחתי הכל ממש לאט .
אני עוקב אחרי התזונה שלי , מתסף במולטי ויטמין וברזל (כי היה לי חסר בגוף ברזל).
מקפיד על הקלוריות חלבון ושומן .
אני באמת חושב שאני עושה הכל ע"פ הספר אבל באמת מרגיש שלי שההתקדמות שלי איטית .
האם אני עושה אולי הכל מהר מידי ?
לא תיארתי לעצמי שכבר במשקלים נמוכים כאלה יחסית אני אתקע במיוחד שלקחתי הכל לאט ובזהירות .
האם גם להתקדם כל שני אימונים או שלושה נחשב למצב האופטימלי ?
האם אני יכול להתקדם גם בדרכים אחרות ?
קראתי פה את הפוסטים של פרוגרסיב אוברלואד , אבל הם לא מדברים בדיוק על מה לעשות במידה ונתקעים ואין אפשר לא לעלות את המשקל או את החזרות .
לא ציינתי אגב , המטרה שלי זה היפרטרופיה בעיקר נמצא במסה .
תודה !
בן 24 , 1.73 שוקל כרגע 70 +-.
התאמנתי בעבר כשנה וקצת התאמנתי 4 פעמים בשבוע, הגעתי למשקל 80 קג , התחלתי לעשות חיטוב איטי מאוד , עד שיום אחד נהיו לי בעיות בבטן ומסתבר שאני חולה קרוהן , מאיזור 75 קילו ירדתי ל60 .
נחלשתי ממש ,פיזית ומנטלית .
חזרתי לפני חודש וקצת למכון סוף סוף ,מרגיש יותר טוב , ואני חושב שההתקדמות שלי לפני הייתה לוקה בחסר .
כרגע , לקחתי את התכנית fbw שיש פה(במקום מתח אני עושה פולי עליון , כי אני פשוט לא מצליח לעשות סט אחד מוצלח של משקל גוף. ) וכל המטרה שלי באימונים זה לעשות פרוגרסיב אוברלואד מאימון לאימון, הבעיה שאני חושש שאני לא עושה את זה נכון .
מה שעשיתי זה כל אימון הייתי מעלה את המשקלים בלפחות 1.25 קג כל אימון לכל תרגיל בערך . הגעתי היום אחרי חודש בסקוואט ל62.5 , בנצ 52.5 בערך , פרס 25 .
הבעיה שאני כבר עכשיו מרגיש קצת תקוע , כי אני חוזר לאימונים ומגיע לכשל הרבה פעמים באימונים נכון לעכשיו ואני רוצה להשאיר קצת מרווח לעוד חזרות .
חייב לציין שהתחלתי ממשקלים של רק מוט ולקחתי הכל ממש לאט .
אני עוקב אחרי התזונה שלי , מתסף במולטי ויטמין וברזל (כי היה לי חסר בגוף ברזל).
מקפיד על הקלוריות חלבון ושומן .
אני באמת חושב שאני עושה הכל ע"פ הספר אבל באמת מרגיש שלי שההתקדמות שלי איטית .
האם אני עושה אולי הכל מהר מידי ?
לא תיארתי לעצמי שכבר במשקלים נמוכים כאלה יחסית אני אתקע במיוחד שלקחתי הכל לאט ובזהירות .
האם גם להתקדם כל שני אימונים או שלושה נחשב למצב האופטימלי ?
האם אני יכול להתקדם גם בדרכים אחרות ?
קראתי פה את הפוסטים של פרוגרסיב אוברלואד , אבל הם לא מדברים בדיוק על מה לעשות במידה ונתקעים ואין אפשר לא לעלות את המשקל או את החזרות .
לא ציינתי אגב , המטרה שלי זה היפרטרופיה בעיקר נמצא במסה .
תודה !