הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש כאילו אני לא מתאמן מספיק

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
אני עושה 4 אימונים בשבוע של AB
כל שבוע יוצא לי ככה(נספר מראשון עד שבת כולל, שבת בדרך כלל אימון 4 של שבוע וראשון למחרת נספר כאימון 1 של שבוע חדש)
כמות סטים שבועית:
חזה : 20
יד אחורית: 8
כתפיים :12
גב: 18-20
יד קדמית: 6-8
רגליים: 8 ארבע ראשי
8 האמסטרינגס
6 תאומים
מדוע אני מרגיש שאני לא מתאמן מספיק ? או שזה סתם בראש שלי כי אני נחוש להתקדם כמה שיותר מהר? אני מרגיש שינויים בגוף והרגשה טובה אחרי אימון, אבל כאילו חסר משהו .
אני התאמנתי תקופה ארוכה בבית חזרתי למכון לפני שבועיים וההבדלים עצומים מבחינת קושי ותחושה הרבה יותר כיפית במכון.
כרגע התחלתי חיטוב אחרי מסה שהייתה תוך כדי באימונים ביתיים(לא היה מקסימום גירוי לדעתי) ועכשיו חיטוב כדי להוריד מ 20 א.ש ל 15 ואז לעשות מסה אפילו באמצע הקיץ.
דעתכם למה אני לא מרגיש מספיק מגורה באימון(בעיקר ביד קדמית).
פתחתי נושא כזה דומה בעבר והקשבתי לשינויים, אך טרם מרגיש גירוי מקסימלי

עכשיו ברצינות
כמו שOA הרגשה זה לא אינדיקציה. אתה מתקדם? רואה שינוי פיזי כלשהי?
הכמות סטים נראת בסדר
בעיקר ביד קדמית
אתה יכול להוסיף תרגיל ליד קדמית להגיע ל12 סטים שבועיים.
תעבוד על קשר מוח שריר ועל עבודה נכונה על שריר המטרה עם כמה שפחות עזרה משרירים אחרים (למשל יד קדמית - העזרות במומנטום\כתף קדמית\גב)
או שזה סתם בראש שלי כי אני נחוש להתקדם כמה שיותר מהר
בגדול זה כנראה זה.

• פותח/ת השרשור
הכמות סטים נראת בסדר

תעבוד על קשר מוח שריר ועל עבודה נכונה על שריר המטרה עם כמה שפחות עזרה משרירים אחרים (למשל יד קדמית - העזרות במומנטום\כתף קדמית\גב)

בגדול זה כנראה זה.
הכמות סטים נראת בסדר

בגדול זה כנראה זה.
יש טיפים לשפר קשר מוח שריר?

לדעתי באימונים זה לא צריך להיות עניין של הרגשה , יש מדד לדעת אם עובדים נכון או לא .
זה כמו שמישהו ניגש למבחן ואומר שהוא מרגיש שלא הלך לו טוב והוא קיבל 100 או שהוא אומר שהוא מרגיש שהלך לו מצויין והוא נכשל . זה לא משנה מה אתה מרגיש , השאלה מה התוצאות בפועל .

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה אף אחד לא שאל אותך עד עכשיו:

אתה לוקח סטים קרוב לכשל??
בוודאי, סט אחרון חזרות אחרונות מרגיש שאין ראס בן עמו לא מצליח עוד. כמובן גם סט קודם לו לפחןת קרוב לכשל וגם זה שלפניו לרוב.
סט ראשון בדרך כלל אני מחמם לכן לא מחשיב אותן כסט אמיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית