שלום לכולם
אני עושה 4 אימונים בשבוע של AB
כל שבוע יוצא לי ככה(נספר מראשון עד שבת כולל, שבת בדרך כלל אימון 4 של שבוע וראשון למחרת נספר כאימון 1 של שבוע חדש)
כמות סטים שבועית:
חזה : 20
יד אחורית: 8
כתפיים :12
גב: 18-20
יד קדמית: 6-8
רגליים: 8 ארבע ראשי
8 האמסטרינגס
6 תאומים
מדוע אני מרגיש שאני לא מתאמן מספיק ? או שזה סתם בראש שלי כי אני נחוש להתקדם כמה שיותר מהר? אני מרגיש שינויים בגוף והרגשה טובה אחרי אימון, אבל כאילו חסר משהו .
אני התאמנתי תקופה ארוכה בבית חזרתי למכון לפני שבועיים וההבדלים עצומים מבחינת קושי ותחושה הרבה יותר כיפית במכון.
כרגע התחלתי חיטוב אחרי מסה שהייתה תוך כדי באימונים ביתיים(לא היה מקסימום גירוי לדעתי) ועכשיו חיטוב כדי להוריד מ 20 א.ש ל 15 ואז לעשות מסה אפילו באמצע הקיץ.
דעתכם למה אני לא מרגיש מספיק מגורה באימון(בעיקר ביד קדמית).
פתחתי נושא כזה דומה בעבר והקשבתי לשינויים, אך טרם מרגיש גירוי מקסימלי
אני עושה 4 אימונים בשבוע של AB
כל שבוע יוצא לי ככה(נספר מראשון עד שבת כולל, שבת בדרך כלל אימון 4 של שבוע וראשון למחרת נספר כאימון 1 של שבוע חדש)
כמות סטים שבועית:
חזה : 20
יד אחורית: 8
כתפיים :12
גב: 18-20
יד קדמית: 6-8
רגליים: 8 ארבע ראשי
8 האמסטרינגס
6 תאומים
מדוע אני מרגיש שאני לא מתאמן מספיק ? או שזה סתם בראש שלי כי אני נחוש להתקדם כמה שיותר מהר? אני מרגיש שינויים בגוף והרגשה טובה אחרי אימון, אבל כאילו חסר משהו .
אני התאמנתי תקופה ארוכה בבית חזרתי למכון לפני שבועיים וההבדלים עצומים מבחינת קושי ותחושה הרבה יותר כיפית במכון.
כרגע התחלתי חיטוב אחרי מסה שהייתה תוך כדי באימונים ביתיים(לא היה מקסימום גירוי לדעתי) ועכשיו חיטוב כדי להוריד מ 20 א.ש ל 15 ואז לעשות מסה אפילו באמצע הקיץ.
דעתכם למה אני לא מרגיש מספיק מגורה באימון(בעיקר ביד קדמית).
פתחתי נושא כזה דומה בעבר והקשבתי לשינויים, אך טרם מרגיש גירוי מקסימלי