הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתן דגש לחזה

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
אהלן, אני רואה שהחזה שלי נמצא בפיגור לעומת הכתפיים, יד קדמית יד אחורית והגב.

חשבתי לתת דגש לחזה על ידי שילוב 2-3 תרגילים באחד משני ימי אימון B

לציין שבאימון A אני עובד על החזה פעמיים בשבוע בדרך הבא:

בנץ - 10x4
פרפר במכונה 12x3
פלייס בקרוס אובר 12x3

המטרה להיות חתיך לקיץ, לא מחפש כוח

מה דעתכם, ואשמח לשמוע אם יש חלופה יעילה יותר

הפלייס זו ורסיה של פרפר.
באימון אחד תעשה אחד מהם או פרפר חופשי, נניח 4 סטים.
אתה יכול להוסיף עוד תרגיל לחיצה כדי להוסיף יותר נפח, ככה שבסוף ייצא לך שני תרגילי לחיצה ופרפר אחד.

עד הקיץ כנראה שלא תהיה ארנולד כי זה ממש אוטוטו ולפתח גוף לוקח זמן. אתה יכול להוריד שיער בחזה, זה כנראה יקדם אותך יותר בלהיות חתיך מאשר עוד כמה סטים

• פותח/ת השרשור
הפלייס זו ורסיה של פרפר.
באימון אחד תעשה אחד מהם או פרפר חופשי, נניח 4 סטים.
אתה יכול להוסיף עוד תרגיל לחיצה כדי להוסיף יותר נפח, ככה שבסוף ייצא לך שני תרגילי לחיצה ופרפר אחד.

עד הקיץ כנראה שלא תהיה ארנולד כי זה ממש אוטוטו ולפתח גוף לוקח זמן. אתה יכול להוריד שיער בחזה, זה כנראה יקדם אותך יותר בלהיות חתיך מאשר עוד כמה סטים

יש לי חודשיים, מקווה להוסיף עוד ס"מ , המצב לא רע עד כה, צרפתי תמונה (כמה משמעותי הפיגור בחזה לעומת שאר הגוף לדעתך)
גילוח + שיזוף בהחלט על הפרק
אפשר דוגמה לתרגיל לחיצה נוסף?
אה ותגיד, מה לגבי השילוב של אימון חזה באחד משני אימוני B?
או אפילו יום נוסף בשבוע נניח C, שאני בא למכון עובד רק חזה חצי שעה?

קבצים מצורפים

• _MG_0183.JPG
    _MG_0183.JPG
    KB 61.4 · צפיות: 122
אין סיבה לעשות יותר מ 20 סטים טובים בשבוע. מומלץ לחלק את זה לאימון של פעמיים בשבוע, אבל גם 3 פעמים יכול לעבוד. הכל עניין של חלוקה נכונה שלא יפגע בשאר השרירים וחלוקת עומסים נכונה שתעזור עם התאוששות.

כמו שכתבו לך פרפר במכונה ופלייס זו אותה תנועה. תחליף אחד מהם בחליצה בשיפוע חיובי עם משקולת יד. למטרות שלך הייתי עובד בטווחים של 10-15 חזרות בדגש על שליטה בתנועה בטווח מלא.
אני לא יודע אם תוסיף 1 ס״מ להיקף החזה, אם אתה בחיטוב זה יהיה עוד יותר קשה, מה שכן אתה יכול להוסיף עבודת כתפיים (בעיקר כתף אמצעית) ועבודה על הרחב גבי כדי ליצור גוף ״משולש״ יותר.
לגביי פערים בין החזה לשאר הגוף אני לא רואה הבדלים משמעותיים, לפחות לא מהתמונה שצירפת. הכתפיים, הגב והיידים נראות די פרופורציונליות. במקומך הייתי מתמקד בהוספת מסה לכלל הגוף וזה יגיע עם הזמן, לא חודשיים.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה לעשות יותר מ 20 סטים טובים בשבוע. מומלץ לחלק את זה לאימון של פעמיים בשבוע, אבל גם 3 פעמים יכול לעבוד. הכל עניין של חלוקה נכונה שלא יפגע בשאר השרירים וחלוקת עומסים נכונה שתעזור עם התאוששות.

כמו שכתבו לך פרפר במכונה ופלייס זו אותה תנועה. תחליף אחד מהם בחליצה בשיפוע חיובי עם משקולת יד. למטרות שלך הייתי עובד בטווחים של 10-15 חזרות בדגש על שליטה בתנועה בטווח מלא.
אני לא יודע אם תוסיף 1 ס״מ להיקף החזה, אם אתה בחיטוב זה יהיה עוד יותר קשה, מה שכן אתה יכול להוסיף עבודת כתפיים (בעיקר כתף אמצעית) ועבודה על הרחב גבי כדי ליצור גוף ״משולש״ יותר.
לגביי פערים בין החזה לשאר הגוף אני לא רואה הבדלים משמעותיים, לפחות לא מהתמונה שצירפת. הכתפיים, הגב והיידים נראות די פרופורציונליות. במקומך הייתי מתמקד בהוספת מסה לכלל הגוף וזה יגיע עם הזמן, לא חודשיים.

סגור, אני אוסיף את הלחיצה בשיפוע חיובי במקום הפלייז או הפרפר.
אני במסה נקייה, רוצה לעלות 2-3 קילו עד יולי

1.81/68

את הבנץ' להוריד משקל ולעשות 15 חזרות או להישאר על 10?

אם אתה עושה 4 סטים אז תבחר משקל מסויים שסט ראשון שלך יהיו 15 חזרות נניח, אחריי זה בסט השני עם אותו משקל תעשה נניח 13, סט שלישי נניח 12 וסט רביעי אתה כבר צריך עזרה כדי לסיים 12 חזרות.
אם אתה עושה 4 סטים עם אותו משקל לאותן חזרות אתה בוודאות משאיר gains מאחור, אחרת איך יתכן שיש לך את אותו הכוח בסט הראשון ובסט האחרון?
עכשיו ספציפית בבנץ פרס / לחיצה עם משקולות הייתי עושה גג 12 חזרות, אבל זה העדפה אישית שלי. בכל מקרה אתה תפתח מסת שריר גם אם תעשה 5 חזרות, כל עוד יש לך התקדמות במשקלי עבודה / מספר חזרות או סטים / TUT או קיצור זמני מנוחה אתה תגדל. הכל מאוד אידיבידואלי ולכן בלי להכיר אותך, את הניסיון שלך ואורך החיים שלך קשה להמליץ מה עדיף.

יש לי חודשיים, מקווה להוסיף עוד ס"מ , המצב לא רע עד כה, צרפתי תמונה (כמה משמעותי הפיגור בחזה לעומת שאר הגוף לדעתך)
גילוח + שיזוף בהחלט על הפרק
אפשר דוגמה לתרגיל לחיצה נוסף?
אה ותגיד, מה לגבי השילוב של אימון חזה באחד משני אימוני B?
או אפילו יום נוסף בשבוע נניח C, שאני בא למכון עובד רק חזה חצי שעה?

קשה להצביע על בעיות פרופורציונאליות בגלל מסת שריר נמוכה.
תוסיף לחיצה בשיפוע חיובי, עם דאמבלים או מוט, מה שאתה מעדיף.
אתה חתיך גם ככה, אל תהיה מודאג

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה 4 סטים אז תבחר משקל מסויים שסט ראשון שלך יהיו 15 חזרות נניח, אחריי זה בסט השני עם אותו משקל תעשה נניח 13, סט שלישי נניח 12 וסט רביעי אתה כבר צריך עזרה כדי לסיים 12 חזרות.
אם אתה עושה 4 סטים עם אותו משקל לאותן חזרות אתה בוודאות משאיר gains מאחור, אחרת איך יתכן שיש לך את אותו הכוח בסט הראשון ובסט האחרון?
עכשיו ספציפית בבנץ פרס / לחיצה עם משקולות הייתי עושה גג 12 חזרות, אבל זה העדפה אישית שלי. בכל מקרה אתה תפתח מסת שריר גם אם תעשה 5 חזרות, כל עוד יש לך התקדמות במשקלי עבודה / מספר חזרות או סטים / TUT או קיצור זמני מנוחה אתה תגדל. הכל מאוד אידיבידואלי ולכן בלי להכיר אותך, את הניסיון שלך ואורך החיים שלך קשה להמליץ מה עדיף.

על הכיפאק, אימצתי, תודה רבה!!
קשה להצביע על בעיות פרופורציונאליות בגלל מסת שריר נמוכה.
תוסיף לחיצה בשיפוע חיובי, עם דאמבלים או מוט, מה שאתה מעדיף.
אתה חתיך גם ככה, אל תהיה מודאג

י'מלך, תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית