נק' מוניטין:
14
- 50
- 0
משקל 53
גובה 166
בן 15
חודש וחצי עשיתי תוכנית FBW, שעליתי איתה כ3-4 קילו. יותר נכון 4, כי עכשיו אני אחרי שבוע מאזן ניטרלי וירדתי קילו נוזלים.
בכל מקרה התחלתי עם משקלי עבודה נמוכים מאוד, אפילו יותר ממה שהם עכשיו ועליתי קצת.
הבעיה זה שקצת נתקעתי. המשקלים לא עולים יותר...
מה לעשות?
משקלי עבודה:
סקוואט: 20 קילו לתרגל טכניקה. אם הטכניקה שלי הייתה טובה אולי הייתי יכול 25, 30 מקסימום.
בנץ': 35 ל8 חזרות
דדליפט: עדיין עובד על טכניקה, נראה יותר ויותר טוב. התחלתי מ20 ועשיתי קפיצות של 5. עכשיו אני ב30 וממש ממש קל לי..
פרס: 25 ל8 חזרות
מתח: 1 בקושי, 2 בסופיניציה
כפיפות מרפקים כל יד - 10 ק"ג ל10 חזרות
כפיפות בטן עם משקל - 7.5 ק"ג ל15 חזרות, 10 ק"ג ל8 חזרות
FBW
סקוואט 3X8
בנץ' 3X8
פרס 3X8
מתח 3XFULL
דדליפט 1X6
לעיתים רחוקות כפיפות בטן עם משקל 3X15, למרות שאני מתחזק בזה בגלל הדדליפט.
אני לא יודע אם לעשות FBW שספק אם אני אתקדם איתו, או אם לעשות AB.
AB הבעיה זה שאני יכול בגלל הפנימיה להתאמן רק 3 פעמים בשבוע, ולא 4.
אין לי מושג איך לבנות תוכנית AB ל3 פעמים בשבוע, משהו שיהיה אפקטיבי וטוב.
אני לא יודע איזה שרירים לאמן בכל אימון, כמה סטים, חזרות, ואיזה תרגילים להוסיף.
אני לא יודע אם להוסיף כפיפות בטן, כפיפות מרפקים, מקבילים, ואני לא יודע אם להמשיך לעשות מתח רגיל, או לעשות רוטציה בין מתח בפרונציה לסופיניציה.
SS אני לא יכול לעשות כי בגלל הפנימיה לא בדיוק יש לי תנאים טובים לזה וגם הטכניקה שלי לא טובה מספיק, שלא נדבר על זה שבדברים כמו סקוואט או פרס אם אני יוריד 70% זה יהיה פחות מ20 קילו...
גובה 166
בן 15
חודש וחצי עשיתי תוכנית FBW, שעליתי איתה כ3-4 קילו. יותר נכון 4, כי עכשיו אני אחרי שבוע מאזן ניטרלי וירדתי קילו נוזלים.
בכל מקרה התחלתי עם משקלי עבודה נמוכים מאוד, אפילו יותר ממה שהם עכשיו ועליתי קצת.
הבעיה זה שקצת נתקעתי. המשקלים לא עולים יותר...
מה לעשות?
משקלי עבודה:
סקוואט: 20 קילו לתרגל טכניקה. אם הטכניקה שלי הייתה טובה אולי הייתי יכול 25, 30 מקסימום.
בנץ': 35 ל8 חזרות
דדליפט: עדיין עובד על טכניקה, נראה יותר ויותר טוב. התחלתי מ20 ועשיתי קפיצות של 5. עכשיו אני ב30 וממש ממש קל לי..
פרס: 25 ל8 חזרות
מתח: 1 בקושי, 2 בסופיניציה
כפיפות מרפקים כל יד - 10 ק"ג ל10 חזרות
כפיפות בטן עם משקל - 7.5 ק"ג ל15 חזרות, 10 ק"ג ל8 חזרות
FBW
סקוואט 3X8
בנץ' 3X8
פרס 3X8
מתח 3XFULL
דדליפט 1X6
לעיתים רחוקות כפיפות בטן עם משקל 3X15, למרות שאני מתחזק בזה בגלל הדדליפט.
אני לא יודע אם לעשות FBW שספק אם אני אתקדם איתו, או אם לעשות AB.
AB הבעיה זה שאני יכול בגלל הפנימיה להתאמן רק 3 פעמים בשבוע, ולא 4.
אין לי מושג איך לבנות תוכנית AB ל3 פעמים בשבוע, משהו שיהיה אפקטיבי וטוב.
אני לא יודע איזה שרירים לאמן בכל אימון, כמה סטים, חזרות, ואיזה תרגילים להוסיף.
אני לא יודע אם להוסיף כפיפות בטן, כפיפות מרפקים, מקבילים, ואני לא יודע אם להמשיך לעשות מתח רגיל, או לעשות רוטציה בין מתח בפרונציה לסופיניציה.
SS אני לא יכול לעשות כי בגלל הפנימיה לא בדיוק יש לי תנאים טובים לזה וגם הטכניקה שלי לא טובה מספיק, שלא נדבר על זה שבדברים כמו סקוואט או פרס אם אני יוריד 70% זה יהיה פחות מ20 קילו...