הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי,
אני שוקל להתחיל לצרוך קריאטין על מנת להתחזק קצת באימונים כי אני יכול להעיד על עצמי שאני ממש חלש, למרות שיש לי מסה שהיא דיי, או גובהה מאוד לגובה שלי 1.63//
82 קילוגרם, כרגע בחיטוב, שלושה אימונים בשבוע, פול-בודי.
השאלה שלי, והחשש שלי הוא שיש בקריאטין סוג של ממריצים?, קפאין? אני נמנע מלשתות קפה לפני האימון, מפחד שהדופק יהיה גבוהה מידי כי לפעמים קפה גורם לי לדופק מואץ.
ועוד שאלה היא, אני חייב לשתות את זה לפני/במהלך אימון? או שאפשר לשתות נגיד בערב והאימון בבוקר בסביבות 9-10
הקטע הוא שאני גם סובל מאקנה, זה יכול להחמיר?
יכול לגרום לנשירת שיער? תופעות כלשהם?
תודה! 😃

השאלה שלי, והחשש שלי הוא שיש בקריאטין סוג של ממריצים?, קפאין?
אם אתה קונה קריאטין (ולא פריוורקאוט), אז אין קפאין. גם אמור להיות רשום במרכיבים 100% קריאטין.
ועוד שאלה היא, אני חייב לשתות את זה לפני/במהלך אימון? או שאפשר לשתות נגיד בערב והאימון בבוקר בסביבות 9-10
לא. אתה יכול לשתות את זה מתי שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה קונה קריאטין (ולא פריוורקאוט), אז אין קפאין. גם אמור להיות רשום במרכיבים 100% קריאטין.

לא. אתה יכול לשתות את זה מתי שאתה רוצה.
תודה 😃
יש אופציה לרכוש בכדורים ולא באבקה,
זה יותר/פחות טוב?

השאלה שלי, והחשש שלי הוא שיש בקריאטין סוג של ממריצים?, קפאין?
תקנה קריאטין בלבד - creatine monohydrate
אין בו קפאין או ממריצים
הקטע הוא שאני גם סובל מאקנה, זה יכול להחמיר?
לא
יכול לגרום לנשירת שיער? תופעות כלשהם?
הרוב המוחלט של המחקרים אומרים שלא
יש אופציה לרכוש בכדורים ולא באבקה,
זה יותר/פחות טוב?
כן, אותו דבר

אל תצפה להתחזק יותר מידיי, תקרא מה זה עושה בכלל לפני שאתה קונה

אני מוסיף לשאול יש סיכון בדבר צריך לשים לב למשהו שלוקחים את התוסף הזה ? הבנתי שבהתחלה צריך לקחת כמות גדולה למשך שבוע אחרי 5 שבועות כמות יותר קטנה ואז 4 שבועות הפסקה . (יש סכנה אם משהו לא הולך נכון?)
והבנתי שזה מעבר לכוח שזה נותן שזה גם נותן מראה גדול יותר לשריר כי מספח נוזלים , שמפסיקים זה יורד ? המטרה היא נטו עוד קצת כוח ? (גם תורם קצת ליותר עירנות לא?)

אין בזה "ממריצים" זה סהכ עוזר לך להפיק אנרגיה בתא, אין חשיבות למתי אתה צורך את זה כי זה תוסף שנאגר לאורך זמן, תקח מתי שבאלך, אני באופן אישי לוקח תמיד בבוקר כדי לא לשכוח, זה לא קשור לאקנה או לנשירת שיער וזה אחד התוספים הכי בטוחים שיש

אין בזה "ממריצים" זה סהכ עוזר לך להפיק אנרגיה בתא, אין חשיבות למתי אתה צורך את זה כי זה תוסף שנאגר לאורך זמן, תקח מתי שבאלך, אני באופן אישי לוקח תמיד בבוקר כדי לא לשכוח, זה לא קשור לאקנה או לנשירת שיער וזה אחד התוספים הכי בטוחים שיש
עשית שבוע ראשון העמסה , בערך 20 גרם , ואז 5 שבועות 5 גרם ואז הפסקה ? או שאתה לוקח בדרך אחרת ?
הרגשת שינוי ותוצאות עם הקריאטין ?
דרך אגב סתם הסתכלתי יש קריאטין של חברת פאוורטק ב65 שקל ל300 גרם , זה הגיוני דבר כזה ?

• פותח/ת השרשור
תקנה קריאטין בלבד - creatine monohydrate
אין בו קפאין או ממריצים

לא

הרוב המוחלט של המחקרים אומרים שלא

כן, אותו דבר

אל תצפה להתחזק יותר מידיי, תקרא מה זה עושה בכלל לפני שאתה קונה
האמת שאני עוקב אחרי זה כבר הרבה זמן, בוא נגיד שאני מתאמן בסביבות הארבע שנים
ואני תמיד חושב לקחת וחושש אבל אולי הפעם אני אשתמש בזה, סתם היו לי חששות כי קראתי על הרבה אנשים שפיתחו תופעות לוואי שאולי כלל לא כתוצאה מהמוצר,
אבל אני בכל זאת שואל כאן כדי להשכיל יותר 😃
יש לך משהו שאתה ממליץ עליו באופן אישי?
ובמה אתה מערבב את זה בד״כ?

עשית שבוע ראשון העמסה , בערך 20 גרם , ואז 5 שבועות 5 גרם ואז הפסקה ? או שאתה לוקח בדרך אחרת ?
הרגשת שינוי ותוצאות עם הקריאטין ?
דרך אגב סתם הסתכלתי יש קריאטין של חברת פאוורטק ב65 שקל ל300 גרם , זה הגיוני דבר כזה ?
לקחתי רגיל 5 גרם כל יום
התחלתי לפני מלא זמן אבל אני חושב שזה עזר טיפה, זה לא קריטי ממש וזה אחוז די קטן
זה יקר, תקנה מאייהרב או מיי פרוטאין
אני מערבב עם מים

אם אתה קונה ממיי פרוטאין אל תקנה את הטרופי, זה בטעם של אקונומיקת לימון(ונתקעתי עם עוד 600 גרם :( )

אני מוסיף לשאול יש סיכון בדבר צריך לשים לב למשהו שלוקחים את התוסף הזה ? הבנתי שבהתחלה צריך לקחת כמות גדולה למשך שבוע אחרי 5 שבועות כמות יותר קטנה ואז 4 שבועות הפסקה . (יש סכנה אם משהו לא הולך נכון?)
והבנתי שזה מעבר לכוח שזה נותן שזה גם נותן מראה גדול יותר לשריר כי מספח נוזלים , שמפסיקים זה יורד ? המטרה היא נטו עוד קצת כוח ? (גם תורם קצת ליותר עירנות לא?)
יש כמה דרכים לקחת את זה, הדרך הרגילה שהרוב עושה - סקופ(5 גרם) ביום, לא משנה באיזה זמן ביום.

יש לך משהו שאתה ממליץ עליו באופן אישי?
ובמה אתה מערבב את זה בד״כ?
כל קריאטין של חברה נורמאלית
לא מערבב שליכטה לפה ושלוק מים, אתה יכול לערבב את זה גם עם וודקה רבדול אם אתה רוצה אין לזה שום חשיבות

מוסיף עוד שאלה , אם עושים הפסקה יום אחד כי לא יצא לקחת , כדאי יום למחרת להכפיל את הכמות ?
והאם זה משנה מה המרווח בין המנה הראשונה לשניה ? אם אפשר לקחת פעם בערב , ואז למחרת בבוקר ? או שעדיף שעה קבועה ?

חלק לא קטן מהאוכלוסיה לא כל כך מקבל את האפקט של הקריאטין, אין סיבה גם להפסיק זה לא שזה קפה והגוף מתרגל או משהו.

חלק לא קטן מהאוכלוסיה לא כל כך מקבל את האפקט של הקריאטין, אין סיבה גם להפסיק זה לא שזה קפה והגוף מתרגל או משהו.
לא מכוון שזה יקרה בכוונה שואל מה לעשות אם זה קורה. במידה ושכחתי / שבת / חג לא בבית .

לא מכוון שזה יקרה בכוונה שואל מה לעשות אם זה קורה. במידה ושכחתי / שבת / חג לא בבית .
מכיוון שזה שימוש לאורך שנים כמה ימים שבהם תשכח לקחת לא ישנו כלום ולא צריך לעשות כלום במידה ושכחת

מכיוון שזה שימוש לאורך שנים כמה ימים שבהם תשכח לקחת לא ישנו כלום ולא צריך לעשות כלום במידה ושכחת
אוקי , ויש זמן מינמלי של הפרש שצריך בין מנה למנה או שאפשר לקחת בערב ואז למחרת בבוקר ?
ואיך אתה ממליץ לקחת בשבוע הראשון ?

אוקי , ויש זמן מינמלי של הפרש שצריך בין מנה למנה או שאפשר לקחת בערב ואז למחרת בבוקר ?
ואיך אתה ממליץ לקחת בשבוע הראשון ?
תיקח פעם ביום מתי שבא לך, 5 גרם ביום גם בשבוע הראשון

• פותח/ת השרשור
תיקח פעם ביום מתי שבא לך, 5 גרם ביום גם בשבוע הראשון
בדיוק קיבלתי את הקריאטין שלי, קניתי של muscletech
רשום על האריזה שבשלושה ימים הראשונים לשתות סקופ ארבע פעמים ביום, לאחר מכן פעמיים ביום,
להתייחס לזה או לשתות פעם אחת ביום ונגמר הסיפור?, יש חשיבות להתייחס להוראות?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית