הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקבץ תמונות של sergi

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איך אפשר שלא לבודד יד קדמית? אילו שרירים אחרים עובדים בכפיפות מרפקים למינהם? זה לא שאני עושה צ׳ין אפס בשביל יד קדמית גדולה יותר
😕
גנטיקה זה פאקטור זה רציני אבל יש לי כמה טיפים להביא,כמובן קח כהמלצה מניסיון אישי בלבד.
תשפר את הקשר מוח שריר שלך ודרכו תעבוד,בכל התרגלים,בידיים בעיקר,טווחי חזרות גבוהים 10-15,
לכווץ בכל סוף חזרה,סופר סטים דרופ סטים,תנסה דברים חדשים.
בנץ כבד ומתח כבד לדעתי האישית לא מספיק,בעיקר לא מספיק לכולם בשביל ידיים איכותיות.
יודע שיהיו כאלה פה בפורום שיצחקו כל מה שכתבתי כי אצלם רק כוח בראש אבל זה מה שעובד אצלי.
אל תפחד לעבוד ידיים בנפרד.

גנטיקה זה פאקטור זה רציני אבל יש לי כמה טיפים להביא,כמובן קח כהמלצה מניסיון אישי בלבד.
תשפר את הקשר מוח שריר שלך ודרכו תעבוד,בכל התרגלים,בידיים בעיקר,טווחי חזרות גבוהים 10-15,
לכווץ בכל סוף חזרה,סופר סטים דרופ סטים,תנסה דברים חדשים.
בנץ כבד ומתח כבד לדעתי האישית לא מספיק,בעיקר לא מספיק לכולם בשביל ידיים איכותיות.
יודע שיהיו כאלה פה בפורום שיצחקו כל מה שכתבתי כי אצלם רק כוח בראש אבל זה מה שעובד אצלי.
אל תפחד לעבוד ידיים בנפרד.

אני מפחד רק מהקב״א.

אני גם **זכיתי** לראות!!
הבחור נראה על הכייפק,שייפ יפה מאוד
כל הכבוד לו,ניכר שהוא משקיע!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית