הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מעודכן של דדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
יודע שכבר העלתי לא מזמן אבל עם משקל נמוך אז אמרו לי שצריך לבדוק עם משקל יותר נורמלי
100 ל5

לפי מה שאני מבין אני צריך לשפר את הירידה כי אני לקראת הסוף זורק תמוט והגב לא נשאר ישר אבל יכול להיות בגלל שאחרי 2-3 חזרות התחיל לי סחרחורות , זה גם היה סט רביעי וגם באתי עייף לאימון אחרי 4 שעות שינה כשעבדתי כל הלילה ובנוסף שאני בחיטוב.
קיצר כל שיפור וכל טעות שלי לרשום אני כאן כדי ללמוד ולשפר את הטכניקה

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה לא נועל חזק מספיק ואתה נותן למוט לזוז יותר מדי לאורך התרגיל, במקום שיעלה בקו ישר וירד גם כן.
אוקי לקחתי לתשומת ליבי .
יכול להיות שזה קורה כי כשהייתי שם תמוט קרוב מדי לשוקיים אז בעלייה היה נתקע לי בברך.
עוד משהו? נגיד בקשר לגב? בקשר לירידה שאני לא מרוצה ממנה אבל אולי זה רק אני?
עד כמה זה קריטי שאני לא אוחז בצורת מיקס? כאילו יד אחת רגיל ויד שנייה הפוך? את שניהם אני אוחז רגיל.

אני לא הבנאדם לשמוע ממנו על הדדליפט, סתם מציע שתקח לתשומת לבך.
עד כמה זה קריטי שאני לא אוחז בצורת מיקס? כאילו יד אחת רגיל ויד שנייה הפוך? את שניהם אני אוחז רגיל.
בהמשך כנראה שיהיה גורם מגביל...
אני מעדיף שלא לרוץ אבל להחזיק יד-יד. קודם שהבסיס יהיה כמו שאתה מחזיק, ורק בהמשך... כמו למשל להרים עם חגורה. למה בהתחלה?

אתה מתחיל עם המוט רחוק ממך יותר ממה שצריך
אתה לא נועל (יכול להיות בגלל אחיזה)
כשאתה מוריד את המוט קודם קח אגן אחורה ורק בסוף ברכיים קדימה, ככה הוא לא יפגע לך בברך.

נראה כמו משקל כבד בשבילך בשביל לנקות את הדברים האלה בטכניקה, יכול להיות שתצטרך להוריד 10-15 קג בשביל זה.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין לזרוק לגמרי לבין להמשיך לשלוט על המוט ולשנות את מנח הגב למרות זאת(לא ממליץ)
אז הירידה בסדר או לא?
אתה מתחיל עם המוט רחוק ממך יותר ממה שצריך
אתה לא נועל (יכול להיות בגלל אחיזה)
כשאתה מוריד את המוט קודם קח אגן אחורה ורק בסוף ברכיים קדימה, ככה הוא לא יפגע לך בברך.

נראה כמו משקל כבד בשבילך בשביל לנקות את הדברים האלה בטכניקה, יכול להיות שתצטרך להוריד 10-15 קג בשביל זה.
יכול להיות אבל לא בטוח שלא קשור למשקל, סט קודם עם 90 היה לי לא כזה קשה ל5 , זה היה גם סט רביעי .

נראה טוב, אבל 2 דברים חשובים:
1. אתה לא נועל חזק מספיק, אתה מסיים את ההרמה מוקדם מדי.
2. לא משנה מאוד איך תוריד כל עוד זה נוח לך ומרגיש לך בטוח, הבעיה שהמוט מגיע לאן שהוא מגיע, ואתה מתחיל את החזרה הבאה מאיפה שאתה מוצא את המוט במקום להביא אותו לנקודת ההתחלה הנכונה

• פותח/ת השרשור
נראה טוב, אבל 2 דברים חשובים:
1. אתה לא נועל חזק מספיק, אתה מסיים את ההרמה מוקדם מדי.
2. לא משנה מאוד איך תוריד כל עוד זה נוח לך ומרגיש לך בטוח, הבעיה שהמוט מגיע לאן שהוא מגיע, ואתה מתחיל את החזרה הבאה מאיפה שאתה מוצא את המוט במקום להביא אותו לנקודת ההתחלה הנכונה
אה סגור , אני יעבוד על הקטע של הנעילה , וזה לא נורא איך שהורדתי את המוט?

אה סגור , אני יעבוד על הקטע של הנעילה , וזה לא נורא איך שהורדתי את המוט?
יש דרכים טובות יותר להוריד את המוט ככה שלא תגרד את עצמך, אבל זה לא נורא, זה בעיקר עניין של נוחות ולא לגמור את עצמך מעייפות על שטויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית