הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון קלורי לצורך חיטוב וירידה במשקל

אולגה בקשן

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
על מנת מנת לחטב את הגוף ולרדת במשקל כפי שאני מבינה עלי להיות בגרעון קלורי. לפי חישוב מחשבון BMR- אני שורפת 1157 קלוריות ובידיעה שאני מתאמנת בערך פעמיים בשבוע אימוני כוח בעיקר, עלי להכפיל את התוצאה ב 1.375? כלומר יוצא שאני מבזבזת 1590 קלוריות ועל מנת ליצור גרעון האם מספיק שאהיה בתפריט של 1200 קלוריות על מנת ליצור חיטוב?
אודה להכוונה
תודה

שלום,
על מנת מנת לחטב את הגוף ולרדת במשקל כפי שאני מבינה עלי להיות בגרעון קלורי. לפי חישוב מחשבון BMR- אני שורפת 1157 קלוריות ובידיעה שאני מתאמנת בערך פעמיים בשבוע אימוני כוח בעיקר, עלי להכפיל את התוצאה ב 1.375? כלומר יוצא שאני מבזבזת 1590 קלוריות ועל מנת ליצור גרעון האם מספיק שאהיה בתפריט של 1200 קלוריות על מנת ליצור חיטוב?
אודה להכוונה
תודה

הייתי מתחיל ב1,300 קל' ואם צריך מוריד, אפילו 1,400.

• פותח/ת השרשור
השאלה האם זה נכון שאני אמורה להכפיל ב 1.357 כדי לראות כמה אני מוציאה? דבר שני, אני די הרבה זמן על תפריט של 1200 קלוריות ולא ראיתי שום תוצאות. אני מנסה לבדוק איפה אני טועה.

המחשבונים האלה זה לא מדע מדויק כמו בדיקה על הגוף , כמה זמן ניסית 1200 קלוריות ? התפריט מסודר ובטוח לא עובר את ה1200 ?
בכל מיקרה אם את על 1200 ואין שינוי של ירידה במשקל אז אין שאלה בכלל ואת צריכה להוריד עוד מהתפריט .
מה שכן אני לא חושב שאמורה להיות כזאת סטייה , כדאי לבדוק את התפריט .

השאלה האם זה נכון שאני אמורה להכפיל ב 1.357 כדי לראות כמה אני מוציאה? דבר שני, אני די הרבה זמן על תפריט של 1200 קלוריות ולא ראיתי שום תוצאות. אני מנסה לבדוק איפה אני טועה.

מחשבונים זה סוג של ניחוש מושכל,
אני לגמרי בעד חיפוש הניטרלי בעזרת ניסוי וטעייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית