הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חייב שיבנו לי תוכנית אימונים דחוף!!

Omer cohen

משתמש מתחיל
187
23
נק' מוניטין:
65
187
23
ארשום כאן כמה עקרונות שאשמח שיהיו בתוכנית

-שלא תכלול דדליפט
-שתכלול כמה שיותר משקולות חופשיות
-שהתרגילים שבה יהיה כמה שיותר עם טכניקה פשוטה, אני לא מתאמן מתחיל אבל לא רוצה להסתבך עם הטכניקה
-שיהיו עד עשר תרגילים בערך
-מטרה לפתח שריר
-במסה

ארשום כאן כמה עקרונות שאשמח שיהיו בתוכנית

-שלא תכלול דדליפט
-שתכלול כמה שיותר משקולות חופשיות
-שהתרגילים שבה יהיה כמה שיותר עם טכניקה פשוטה, אני לא מתאמן מתחיל אבל לא רוצה להסתבך עם הטכניקה
-שיהיו עד עשר תרגילים בערך
-מטרה לפתח שריר
-במסה

תכנית זה לא מדע טילים. לא צריך לשלם לאף אחד כל עוד אתה מוכן לקרוא וללמוד את העקרונות הבסיסיים.

תכנית זה לא מדע טילים. לא צריך לשלם לאף אחד כל עוד אתה מוכן לקרוא וללמוד את העקרונות הבסיסיים.
ואו אבל איזה בלבול שכל

אם אתה חושב שזה נגמר ב"עקרונות הבסיסיים" אתה טועה

אם אתה חושב שאתה יודע מהם העקרונות הבסיסיים, אתה גם כנראה טועה.

מה שלך נראה בסיסי לא בלקסיקון של מתאמן אחר, ואין לו אפילו את הידע לחפש את המידע הזה

מה שלמאמן נורמלי בסיסי ככל הנראה לא נמצא בלקסיקון שלך, ולך אין את הידע אפילו מה לרשום כדי ללמוד על הנושא.

איך אני שונא שאנשים חושבים שבגלל קצת newbie gains הם מינימום בוריס שייקו.

יש כל כך הרבה עומק לאימונים ותכנון ולהגיד שזה לא מדע טילים זה לא רק שגוי אלא מטעה, ככה אנשים חושבים שלראות קצת יוטוב הופך אותם למבינים.

זה שזה לא מורכב בהתחלה למתאמן לראות תוצאות כל שהם לא אומר כלום לטווח הרחוק. פי כמה וכמה שיש נקודות להתחשבות בתכנון עצמו.

ואו אבל איזה בלבול שכל

אם אתה חושב שזה נגמר ב"עקרונות הבסיסיים" אתה טועה

אם אתה חושב שאתה יודע מהם העקרונות הבסיסיים, אתה גם כנראה טועה.

מה שלך נראה בסיסי לא בלקסיקון של מתאמן אחר, ואין לו אפילו את הידע לחפש את המידע הזה

מה שלמאמן נורמלי בסיסי ככל הנראה לא נמצא בלקסיקון שלך, ולך אין את הידע אפילו מה לרשום כדי ללמוד על הנושא.

איך אני שונא שאנשים חושבים שבגלל קצת newbie gains הם מינימום בוריס שייקו.

יש כל כך הרבה עומק לאימונים ותכנון ולהגיד שזה לא מדע טילים זה לא רק שגוי אלא מטעה, ככה אנשים חושבים שלראות קצת יוטוב הופך אותם למבינים.

זה שזה לא מורכב בהתחלה למתאמן לראות תוצאות כל שהם לא אומר כלום לטווח הרחוק. פי כמה וכמה שיש נקודות להתחשבות בתכנון עצמו.

כל מה שאני שומע כל היום, זה כמה זה מורכב וצריך מאמן מקצועי ביותר שירכיב לך תוכנית אימונים מותאמת אישית כי הכל זה מעל לאינטיליגנציה הבסיסית של בני האנוש הרגילים.

ככה זה בכל תחום, לומדים תוך כדי תנועה. יהיה newbie gains בהתחלה, הוא יתלהב ברור כי זה חלק מהתהליך, אבל אם ירצה לבנות לעצמו תוכנית הוא גם יתחיל לקרוא יותר וללמוד.

נכון, זה לא מתאים לכל אחד, כמו שלא לכל אחד מתאים ללמוד לנגן על משהו, למרות שלדעתי זה כשלעצמו הרבה יותר קשה מלבנות תוכנית אימונים וללמוד את העקרונות של תוכניות אימונים.
בסופו של דבר הוא הולך לישון עם עצמו ולא עם המאמן, הוא זה שנמצא בבקרה כל הזמן ואם יהיה לו את הידע הנכון הוא יוכל לבנות לעצמו תכנית טובה.

ברור שכמו בכל תחום, כדאי לקחת שיעורים מידי פעם בשביל ללמוד ממישהו עם ניסיון.

אבל יש איזשהו נוהג להציג את הנושא כאילו מדובר בכימיה. זה לא עד כדי כך מורכב. הטון הזה כשלעצמו יכול לגרום לאדם הממוצע (לא לכימאי הממוצע) לוותר מראש ולא להיכנס לנושא בכלל, וחבל. בסופו של דבר מדובר בזמן פנוי וכוח רצון.

נערך לאחרונה:
כל מה שאני שומע כל היום, זה כמה זה מורכב וצריך מאמן מקצועי ביותר שירכיב לך תוכנית אימונים מותאמת אישית כי הכל זה מעל לאינטיליגנציה הבסיסית של בני האנוש הרגילים.

ככה זה בכל תחום, לומדים תוך כדי תנועה. יהיה newbie gains בהתחלה, הוא יתלהב ברור כי זה חלק מהתהליך, אבל אם ירצה לבנות לעצמו תוכנית הוא גם יתחיל לקרוא יותר וללמוד.

נכון, זה לא מתאים לכל אחד, כמו שלא לכל אחד מתאים ללמוד לנגן על משהו, למרות שלדעתי זה כשלעצמו הרבה יותר קשה מלבנות תוכנית אימונים וללמוד את העקרונות של תוכניות אימונים.
בסופו של דבר הוא הולך לישון עם עצמו ולא עם המאמן, הוא זה שנמצא בבקרה כל הזמן ואם יהיה לו את הידע הנכון הוא יוכל לבנות לעצמו תכנית טובה.

ברור שכמו בכל תחום, כדאי לקחת שיעורים מידי פעם בשביל ללמוד ממישהו עם ניסיון.

אבל יש איזשהו נוהג להציג את הנושא כאילו מדובר בכימיה. זה לא עד כדי כך מורכב. הטון הזה כשלעצמו יכול לגרום לאדם הממוצע (לא לכימאי הממוצע) לוותר מראש ולא להיכנס לנושא בכלל, וחבל. בסופו של דבר מדובר בזמן פנוי וכוח רצון.
אמרתי שמעבר לנקודה מסוימת, זה הופך למורכב
להעמיד פנים שלא זה שטות.

ולגבי ככה זה בכל תחום?

שאתה חולה אתה לומד רפואה? שהרכב תקוע אתה לומד מכונאות? לא, כי סף הידע גבוה מדי לרמת ההשקעה שאתה מוכן לתת כדי לרכוש אותו

זה למה כן יש צורך למאמן בסופו של יום. ואני מדבר על מאמן, לא קוקסינל שעשה קורס וינגייט וחושב הוא מלך העולם

ובוא ניקח את הדוגמה שלך למשל, גיטרה - אני יכול לקחת גיטרה ופשוט להתחיל ללמוד ולנגן? אולי אבל יקח נצח ללא ההנחיה הנכונה להבין מה לעשות ולמה

אני יכול... לשאול אנשים אחרים שיודעים לנגן שיעזרו לי, אבל אז אני תלוי ברמת המיומנות שלהם - שככל הנראה לא בשמיים. ומעצם זה אני מוגבל ביכולת התקדמות שלי.

אני יכול... ללמוד מהאינטרנט בצורה עצמאית - אבל לרוב האנשים זה יהיה כבר חתיכת מחויבות בהנחה שיש שאיפות משמעויות כאלו ואחרות.

ואפילו אם יש זמן פנוי, לא בהכרח יש מוטיבציה.

ולכאן זה מתמצא, אנשים לא מוכנים לשים את הזמן הזה, כי יש להם חיים מסביב לאימונים. מאמן טוב בוחר את זה כמקצוע, ומתייחס לזה כך, עם השלמות, העשרות, להשאר מעודכן בספרות הרלוונטית. תוך כדי יישום וצבירת נסיון.

אם אתה רוצה לקבל טעימת קצה הקרחון לגבי המורכבות שעלולה להיות בתכנון של אימונים ובקרה על מתאמנים.

Kabuki Education Week - 50+ Strength & Fitness Lectures for $399.99

עשרות סמינרים ברמה גבוה, שבסך הכל הם של אנשי מקצוע שכל אחד מציג בראשי פרקים עולם שלם משל עצמו, ואת היישום שלו לאימונים.

עכשיו בוא תגיד למתאמן לשים 400 דולר על סמינרים, כשהוא לא יודע מה המשמעות שלהם

עכשיו בוא תגיד למאמן מסריח לשים 400 דולר על סמינרים, כשהוא חושב שהוא יודע הכל.

תכנון אימונים הוא מדע טילים?
עפת לאללה חבר

ממממ

אתה אומר את זה על סמך....?

העשרות ספרים שקראת?

הנסיון העשיר שלך באימונים ובניית תוכניות אימונים בהצלחה למתאמנים עם רמות נסיון כאלו ואחרות, מוגבליות כאלו ואחרות?

או כי אתה ילד FXP שחושב שלקרוא מאמר בקילוגרם הופך אותך לגורם סמכות בתחום האימוני התנגדות. כי הרי זה בסך הכל להוסיף משקל לא?

לפני שאתה חושב שאתה יודע הכל

זכור את דאנינג קרוגר

1.-Dunning-Kruger.png

ממממ

אתה אומר את זה על סמך....?

העשרות ספרים שקראת?

הנסיון העשיר שלך באימונים ובניית תוכניות אימונים בהצלחה למתאמנים עם רמות נסיון כאלו ואחרות, מוגבליות כאלו ואחרות?

או כי אתה ילד FXP שחושב שלקרוא מאמר בקילוגרם הופך אותך לגורם סמכות בתחום האימוני התנגדות. כי הרי זה בסך הכל להוסיף משקל לא?

לפני שאתה חושב שאתה יודע הכל

זכור את דאנינג קרוגר

1.-Dunning-Kruger.png

לא, כי אור כבר אמר את זה, וגם מייק זכור לי שאמר את זה. והם מקצוענים.
וכמובן שמדובר על תכנון למישהו שהוא לא אלוף אולימפיה

לא, כי אור כבר אמר את זה, וגם מייק זכור לי שאמר את זה. והם מקצוענים.
וכמובן שמדובר על תכנון למישהו שהוא לא אלוף אולימפיה

אה אתה אומר שברמה הבסיסית זה מאוד בסיסי?

ואללה..

שהרכב תקוע אתה לומד מכונאות?

כשהרכב תקוע אני לומד מה עושים כשהרכב תקוע, ועושה, במסגרת הידע שיש לי (לרוב זה עבד ואני לא מכונאי)ֿ
אז כנראה שזה לא כזה קשה. אבל גם כאן - כל תקלה היא בפני עצמה, וכשזה בהחלט מתבקש אני משלם לבעל מקצוע

זה למה כן יש צורך למאמן בסופו של יום. ואני מדבר על מאמן, לא קוקסינל שעשה קורס וינגייט וחושב הוא מלך העולם

בסופו של יום אולי, אבל בטוח לא כל יום. עצה טובה ונק׳ מבט נוספות תמיד כדאי לרכוש מפעם לפעם.
לדבריך קוקסינל או לא, אני גם חושב שאם כבר משלמים למאמן, רצוי שזה יהיה למישהו שיודע מה הוא עושה

ובוא ניקח את הדוגמה שלך למשל, גיטרה - אני יכול לקחת גיטרה ופשוט להתחיל ללמוד ולנגן? אולי אבל יקח נצח ללא ההנחיה הנכונה להבין מה לעשות ולמה

אני יכול... לשאול אנשים אחרים שיודעים לנגן שיעזרו לי, אבל אז אני תלוי ברמת המיומנות שלהם - שככל הנראה לא בשמיים. ומעצם זה אני מוגבל ביכולת התקדמות שלי.

אני יכול... ללמוד מהאינטרנט בצורה עצמאית - אבל לרוב האנשים זה יהיה כבר חתיכת מחויבות בהנחה שיש שאיפות משמעויות כאלו ואחרות.
ֿ
אתה מדבר עם מישהו שלמד לנגן בצורה עצמאית מהספר. ככה לומדים, ככה הכי טוב. את ההשלמות ו״וידוי טכניקה״ קיבלתי מפעם לפעם ממורה טוב ששילמתי לו.
אם ניגנת פעם אתה יודע שזה כמו ללמוד שפה, זה בוודאות הרבה יותר קשה. אבל אפשרי מאוד עצמאית.
למען האמת, מי שתולה את תיקוותיו במורה כלשהו, סביר שלא יצליח להגיע רחוק
ֿ
ואפילו אם יש זמן פנוי, לא בהכרח יש מוטיבציה.

אתה מכיר מישהו חסר מוטיבציה ואפס תשוקה לתחום שמצליח למשוך מוט כבד מהרצפה? אני לא.
אז לא נדבר על להרכיב תוכנית אימונים.

Kabuki Education Week - 50+ Strength & Fitness Lectures for $399.99

עשרות סמינרים ברמה גבוה, שבסך הכל הם של אנשי מקצוע שכל אחד מציג בראשי פרקים עולם שלם משל עצמו, ואת היישום שלו לאימונים.

עכשיו בוא תגיד למתאמן לשים 400 דולר על סמינרים, כשהוא לא יודע מה המשמעות שלהם

עכשיו בוא תגיד למאמן מסריח לשים 400 דולר על סמינרים, כשהוא חושב שהוא יודע הכל.

ענית לעצמך, במוטיב חוזר אפילו - 400 דולר על ספר
אני יכול לומר לך בוודאות, שב400 דולר אי אפשר ללמוד רפואה, וכנראה שגם לא מכונאות
אז אם ב400 דולר אני יכול לקנות את כל הידע הזה, לפי הלוגיקה שלך, הרי שבהחלט התחום יותר קל מרפואה
ההשוואה הזאת לא טובה.

אל תהיה קורבן של מרקטינג, בשביל הקבוקי הזה או בשביל כל מי שעובד בתחום.
תאמין לי, הם לא צריכים שום עזרה בשביל למכור את הספר ב399.99 דולר, אל תעשה להם את העבודה

כל מאמן מקצועי שצבר ניסיון, כבודו במקומו מונח, אבל כמו שאמרתי, לומדים תוך כדי תנועה
נכון שאם מגיע בן אדם ואומר לך ״חייב שתבנה לי תוכנית אימונים דחוף!!!״ כנראה שהגישה מקולקלת והוא לא יצליח להרכיב לעצמו תוכנית אימונים בזמן הקרוב. אבל אני מדבר איתך על מי שיש לו קצת ראש על הכתפיים, וקצת זמן פנוי יכול להתחיל להבין איך הדברים עובדים. כמו שאמרתי, לא מדובר בתחום מסובך במיוחד. ואם מסתבכים, פונים למאמן, פגישה שתיים שלוש, מסדרים מה שצריך וממשיכים הלאה בלמידה

אה אתה אומר שברמה הבסיסית זה מאוד בסיסי?

ואללה..

ברמה בסיסית - בינונית ומתחיל מתקדם.
ובלי קשר, לפי כללי המשחק שלך, כדי לטעון שתכנון אימונים הוא כמו מדע טילים - צריך להיות בקיא במדע טילים.
כמה מאמרים קראת? ומה תכלס אתה יודע?

ברמה בסיסית - בינונית ומתחיל מתקדם.
ובלי קשר, לפי כללי המשחק שלך, כדי לטעון שתכנון אימונים הוא כמו מדע טילים - צריך להיות בקיא במדע טילים.
כמה מאמרים קראת? ומה תכלס אתה יודע?
אמרתי את זה?\
אמרתי שלטעון שזה לא מדע טילים כפי שמשתמע מהביטוי שזה לא מורכב זה פשוט לא נכון.

אמרתי את זה?\
אמרתי שלטעון שזה לא מדע טילים כפי שמשתמע מהביטוי שזה לא מורכב זה פשוט לא נכון.

אמרו שתכנון אימונים הוא לא מדע טילים ואמרת שזה שגוי, דהיינו תכנון אימונים הוא פחות או יותר ברמת הקושי של מדע טילים.

אמרו שתכנון אימונים הוא לא מדע טילים ואמרת שזה שגוי, דהיינו תכנון אימונים הוא פחות או יותר ברמת הקושי של מדע טילים.
אוי נו חלאס לנסות לפרק את הטיעון שלי על ידי בחירת פרשנות שתואמת לתפיסה שלך..

פה נסיים את הדיון הזה. ערב טוב

@Whale די לדבר שטויות לא מדובר פה על מתחרה או קרוב לזה בשביל להגיע לתוצאות מרשימות + לא צריך יותר מידי זה לא מדע טילים

בוא נתחיל מהתחלה.

תקרא את כל מה שכתבתי, לעולם לא אמרתי שברמה ההתחלתית לא ניתן להתקדם ללא ידע או ללא הרבה ידע.

אבל להגיד שתחום במלואו הוא מאוד שטחי ובסיסי זה פשוט הנחה שגויה.

ולגבי להגיע לתוצאות?

זה למה 95 אחוז מהמתאמנים בחדר כושר לא מתקדמים בשיט? כי זה פשוט?

כשהרכב תקוע אני לומד מה עושים כשהרכב תקוע, ועושה, במסגרת הידע שיש לי (לרוב זה עבד ואני לא מכונאי)ֿ
אז כנראה שזה לא כזה קשה. אבל גם כאן - כל תקלה היא בפני עצמה, וכשזה בהחלט מתבקש אני משלם לבעל מקצוע

כמו שאמרת, כל מקרה לעצמו, אבל ישנו שלב מסויים שכן יהיה צורך להעסיק איש מקצוע. ואולי לא.

בסופו של יום אולי, אבל בטוח לא כל יום. עצה טובה ונק׳ מבט נוספות תמיד כדאי לרכוש מפעם לפעם.
לדבריך קוקסינל או לא, אני גם חושב שאם כבר משלמים למאמן, רצוי שזה יהיה למישהו שיודע מה הוא עושה

ֿ
אתה מדבר עם מישהו שלמד לנגן בצורה עצמאית מהספר. ככה לומדים, ככה הכי טוב. את ההשלמות ו״וידוי טכניקה״ קיבלתי מפעם לפעם ממורה טוב ששילמתי לו.

אם ניגנת פעם אתה יודע שזה כמו ללמוד שפה, זה בוודאות הרבה יותר קשה. אבל אפשרי מאוד עצמאית.
למען האמת, מי שתולה את תיקוותיו במורה כלשהו, סביר שלא יצליח להגיע רחוק
ֿ
ובוא נהיה כנים, הרבה אנשים לא רוצים להגיע רחוק, הם רוצים תוצאות עם מינימום עבודה.

אני לא הולך להכנס לנושא הזה יותר מדי כי אני לא למדתי לנגן על כלי נגינה, ואני לא הולך להעמיד פנים שאני מבין מספיק להביע עליו דעה.

אני בטוח שאפשר להגיע מאוד רחוק בלמידה עצמאית. אבל זה עניין של זמן. ויש אנשים שרוצים לנגן על גיטרה שיר X עד זמן Y. ומוכנים לשלם על כך. מקובל לא?

יש אנשים שרוצים להתקדם כמה שיותר מהר ומוכנים לשים את הכסף שלהם איפה שפה שלהם.

אתה מכיר מישהו חסר מוטיבציה ואפס תשוקה לתחום שמצליח למשוך מוט כבד מהרצפה? אני לא.
אז לא נדבר על להרכיב תוכנית אימונים.

כן? גטניקה זה דבר מוזר.

ענית לעצמך, במוטיב חוזר אפילו - 400 דולר על ספר
אני יכול לומר לך בוודאות, שב400 דולר אי אפשר ללמוד רפואה, וכנראה שגם לא מכונאות
אז אם ב400 דולר אני יכול לקנות את כל הידע הזה, לפי הלוגיקה שלך, הרי שבהחלט התחום יותר קל מרפואה
ההשוואה הזאת לא טובה.

אל תהיה קורבן של מרקטינג, בשביל הקבוקי הזה או בשביל כל מי שעובד בתחום.
תאמין לי, הם לא צריכים שום עזרה בשביל למכור את הספר ב399.99 דולר, אל תעשה להם את העבודה

אני לא מנסה לדחוף לך מוצרים, אני הצגתי לך דוגמה, ראשי פרקים ממש ככה. לכל כך הרבה נושאים שיכולים לבוא לידי ביטוי בתכנון אימונים. בהנחה שקיים הידע ליישם אותם נכון.

אתה חושב שברפואה אין השלמות? לא לומדים אחרי 7 שנות למידה? כל אחד לוקח את זה למקום שלו, ולרמה שאליה הוא שואף אליה.

כל מאמן מקצועי שצבר ניסיון, כבודו במקומו מונח, אבל כמו שאמרתי, לומדים תוך כדי תנועה
נכון שאם מגיע בן אדם ואומר לך ״חייב שתבנה לי תוכנית אימונים דחוף!!!״ כנראה שהגישה מקולקלת והוא לא יצליח להרכיב לעצמו תוכנית אימונים בזמן הקרוב. אבל אני מדבר איתך על מי שיש לו קצת ראש על הכתפיים, וקצת זמן פנוי יכול להתחיל להבין איך הדברים עובדים. כמו שאמרתי, לא מדובר בתחום מסובך במיוחד. ואם מסתבכים, פונים למאמן, פגישה שתיים שלוש, מסדרים מה שצריך וממשיכים הלאה בלמידה

אתה אומר את זה מנקודת מבט של מישהו שמוכן לקחת מזמנו לכתוב פוסטים בפורום אימונים. זה לא כלל האוכלוסייה. כלל האוכלוסייה רוצה רק לסיים את האימון שלה וללכת הביתה. רוצה להספיק את האימון לפני העבודה.

תזכור שאתה או אנשים פה הם לא בהכרח ייצוג של מי שמתאמן בדרך כלל בחדר כושר. המטרות הם לא אותם מטרות, וההשקעה שלהם בלמידה ורכישת ידע לא תהיה זהה.

אבל להגיד שתחום במלואו הוא מאוד שטחי ובסיסי זה פשוט הנחה שגויה.
אוקיי טוב שסיכמנו שהתחום בסיסי כל עוד אתה לא מנסה להגיע לאולימפיאדה ונגיד עד רמה של 220 דד סבבה?
ולגבי להגיע לתוצאות?

זה למה 95 אחוז מהמתאמנים בחדר כושר לא מתקדמים בשיט? כי זה פשוט?
כי הם אפילו את הבסיס הזה לא עושים

אוקיי טוב שסיכמנו שהתחום בסיסי כל עוד אתה לא מנסה להגיע לאולימפיאדה ונגיד עד רמה של 220 דד סבבה?

כי הם אפילו את הבסיס הזה לא עושים

דד 220 זה שווה ערך לאולימפיה?

מי אתה שתגיד מהוא הבסיס?

אם זה כל כך בסיסי איך זה שכלל האוכלוסייה לא מצליחה לבצעה את ה"בסיס" בהצלחה?

כי אין להם את הרצון ללמוד את זה? אין את הזמן? אתה שוכח שאנשים לא נושמים חדר כושר? לרוב האנשים שמשהו שעושים פה ושם.

אנשים עדיין מאמנים בשריפת שומן מקומית, בהרבהלייפ, בשורפי שומן, תרגילי פלא, וכל קיצור דרך אפשרי שאפשר לתאר אותו. זה הבסיס שלהם. לעשות כמו שההיא באינסגרם עושה ולקחת כמה תוספים. ואם לא הולך מה נעשה ניסיתי

למה שיקשיבו לבן אדם שאומר לעשות את הדברים שלא נוח לעשות, שהכי קל לבחור כמתאמן לעשות את המינימום שאפשר למקסימום תוצאות לכאורה. מה שלא קורה בפועל.

לא, כי זה דורש מאמץ.

NO SHIT

עכשיו איך אתה אומר למתאמן את זה? איך אתה ניגש לאדם X או לאדם Y ומסביר לו את החשיבות של התקדמות ומאמץ?

איך אתה כמאמן מייצר התקדמות אצל אדם שמאוד חושש ממשקל כי מפחד מפציעה, או כי הוא לא רוצה לגדול יותר מדי?

איך אתה בונה מתאמן למקום של עבודה ברמת מאמץ מספקת לגירוי?

הופה, מקום שאולי מאמן יכול לבוא לידי ביטוי, בין אם זה בבחירת המילים שלו, למודל הפריודיזציה שהוא בוחר בהתאם למתאמן ובחירת תרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית