הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם עושים את זה במסה?

• פותח/ת השרשור Changes
  • פורסם בתאריך

Changes

משתמש מתחיל
1
1
נק' מוניטין:
1
1
1
מה קורה חברים
הייתי בחיטוב בחודשיים האחרונים ואז הבנתי שזה לא חכם לעשות חיטוב כשאני סקיני פט, מיליון אחוז שומן 0% שריר. ירדתי מ 85 ל78 ( 1.80 ) ומתחיל עכשיו במסה, הנטרלי שלי זה 2250 אז מוסיף לזה 400 אני צריך לאכול 2650 קל בשביל לעלות
אני רוצה להעלות במסה קצת לנפח את החזה הידיים הרגליים ואז לעשות חיטוב
איך אוכלים כל כך המוןןןןןןן, אני מצליח להגיע לקלוריות האלה רק רק אם אני אוכל אוכל מעובד עתיר קלוריות ( משתדל שלא אבל אין לי ברירה )כמו נגיד שניצלים מאמא עוף או נקנקיות של זוגלובק, היה חסר לי אתמול 300 קלוריות וכבר כמעט הקאתי מכל האוכל אז פשוט דפקתי גלידה בשביל להגיע ל2650
אני מתאמן 3-4 פעמים בשבוע, עושה AB
יש לי כבר עכשיו קרס ואחוזי שומן עדיין גבוהים, אין לי טעם לעשות חיטוב כשאין לי בכלל שריר אז אני פשוט אהיה שחיף ( ויש לי ידיים ורגליים רזות בטירוף ) פשוט עם קרס
ומנטלית פסיכולוגית קשה לי לאכול כל כך המון, ברמה שאני מסוגל לבכות מהמחשבה שאני פשוט משמין, והמחשבה שיש מצב שאני לא אגדל בשריר וסתם אשמין הורגת אותי

אני פראמדיק במדא זאת אומרת אני 24/7 בעבודה, ואני כל כך משתדל לפנות זמן לאימונים ולבשל לעצמי אבל לפעמים זה פשוט בלתי אפשרי אז אין לי ברירה אלא לקנות אוכל מעובד

אני פראמדיק במדא זאת אומרת אני 24/7 בעבודה

קודם כל ריספקט.

לעניין,
אין שום בעיה לשלב מזון מעובד וקצת פחות ״בריא״ כדי להגיע לקלוריות שלך.

מבחינת חיטוב החיטוב יהיה כמעט זהה גם אם היית אוכל חזה עוף ואורז מלא.

מבחינה בריאותית כמובן שעדיף לא להגזים אבל אין לזה שום קשר לגוף שלך (ויזואלית כמובן)

רוצה לדעת מניין המשקל שלי?

df7001b3321097928ad3ead2c4c26868.gif

עזר לבניית פריט - ערכים תזונתיים --- מקווה שיעזור לך .

תבנה לך תפריט מסודר שאתה יודע מה צריך לאכול ומתי זה יכול לעזור לך בהכנה של היום מאשר לבוא לכל ארוחה כאילו זה מלחמה שלנסות לדחוף כמה שיותר . אל תפסול הכנה של שייקים יכול מאוד לעזור .

בנוסף ולדעתי הכי חשוב , שלפי מה שאתה מתאר אני במקומך הייתי עושה חיטוב . כי גם במידה ותעלה במשקל ותצבור שריר עושה רושם שהמראה השומני והכרס מאוד יפריע לך , ואיך שתתחיל לעלות ולצבור שריר אתה תפסיק את המסה לא בגלל שסיימת את המסה אלא בגלל שזה לא מתאים לך , עדיף לעשות חיטוב להוריד את הכרס ואחוז שומן שמפריע לך ואז לעשות מסה נקייה בראש שקט שאתה שלם עם איך שאתה נראה .

אני רוצה להעלות במסה קצת לנפח את החזה הידיים הרגליים ואז לעשות חיטוב
אם הדגש הוא על קצת ולא קריטי לך הזמן/קצב עלייה במסת שריר אתה יכול לעשות את זה:

בכל מקרה, להגיע לx קלוריות זה יותר קל ממה שזה נשמע, יש לך בטח תחנה שאתם עושים בה הפסקות? תביא לשם מיקסר, חמאת בוטנים אבקת חלבון ושיבולת שועל ותעשה שייקים של 1000+ קלוריות ב0 זמן ומאמץ
לפעמים זה בסדר לאכול אוכל מעובד וגם באוכל קנוי ומעובד אפשר לעשות בחירות חכמות יותר

אופק הכי טוב

זה נקרא בית קברות
מרחב וירטואלי
לגבי כמות האוכל, אין בעיה לאכול דברים דחוסים בקלוריות כדי להגיע ליעד הקלורי היו י
אני פראמדיק במדא זאת אומרת אני 24/7 בעבודה, ואני כל כך משתדל לפנות זמן לאימונים ולבשל לעצמי אבל לפעמים זה פשוט בלתי אפשרי אז אין לי ברירה אלא לקנות אוכל מעובד
אתן לך טיפ בתור נוער צהוב שעולה למשמרת כמעט כל יום, אומנם אני לא במצבך וכן יש לי זמן לבשל טיפה אבל מכ שאני עושה זה קונה את השווארמה עוף של עוף טוב(או מכין חזה עוף ושם אורז בקופסא ולוקח את זה איתי למשמרת, ושם גם חטיפי חלבון ופחמימה ומנשנש בנסיעוח

מאזן ניטרלי או שלילי עם אימוני כוח למתאמנים חדשים/חוזרים
אם הוא רוצה קצת לגדול במסה שריר אתה מציע לו ניטרלי או שלילי , למה ?
ואם זה או זה או זה אז אני מבין שההצעה לשלילי קטן יחסית .

אם הוא רוצה קצת לגדול במסה שריר אתה מציע לו ניטרלי או שלילי , למה ?
ואם זה או זה או זה אז אני מבין שההצעה לשלילי קטן יחסית .
לא כולם במטרה לפתח כמה שיותר מסת שריר וכמה שיותר מהר, אפשר להוריד אחוזי שומן ביחד עם עלייה במסת שריר אבל התהליך מוגבל בהרבה בחינות אבל עדיין אפשרי

אם אתה סקיני פאט אז למה לעשות מסה... תרד באחוזי שומן קודם. אפשר לפתח שריר גם בחיטוב פשוט זה לא אופטימלי. אם אתה באחוזי שומן גבוהים עכשיו ואתה עוד מוסיף סתם יהיה לך קשה אחרי זה פי כמה להוריד הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית