הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות בערך יש בהמבורגר שעשיתי?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
אז השגתי בשר בקר מסוג פילה מדומה שהמוכר אמר לי שהוא יחסית נמוך בשומן והוא גם ניקה לי אותו מחלקי שומן עד כמה שאפשר.
הכנתי קיצצות בממוצע כל קציצה 120 גרם.
לחמניית המבורגר כל לחמניה 50 גרם ( כנראה 150 קלוריות בלחמניה )
קצת קטשופ אסם מסוג 50 אחוז פחות סוכר
בצל , עגבניה, מלפפון וגמבה.
20 גרם גבינה צהובה לייט ( 190 קלוריות ל 100 גרם )
רוטב 1000 האיים לייט בערך 2 - 3 כפות.

לפי חישוב גס בכל המבורגר כזה יש 650 700 קלוריות?
מתכוון לאכול כזה פעם בשבוע ביום נטרלי ולא על בסיס יום יומי.

קבצים מצורפים

• 3p.jpg
    3p.jpg
    KB 68.2 · צפיות: 109
  • IMG_20210507_144808.jpg
    IMG_20210507_144808.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 98
  • פותח/ת השרשור
לא יודע קלוריות,אבל תהיה אח ותזמין אותי

נראה להיט

תודה גבר! חחח זה נראה טוב בזכות הגריל נינג'ה. סתם ככה אפילו חביתה בקושי יוצא לי נורמלי. ביום יום עושה עליו חזה עוף יוצא מטורף בטעם וזה ממש עוזר לי בחיטוב אז ממליץ לכל מי שמתקיים על חזה עוף בדיאטה כמוני... אבל היום אמרתי אולי נתפנק בהמבורגר ( הם לא שילמו לי כלום נשבע חח )

קבצים מצורפים

• IMG_20210423_190951.jpg
    IMG_20210423_190951.jpg
    KB 128.2 · צפיות: 87
תודה גבר! חחח זה נראה טוב בזכות הגריל נינג'ה. סתם ככה אפילו חביתה בקושי יוצא לי נורמלי. ביום יום עושה עליו חזה עוף יוצא מטורף בטעם וזה ממש עוזר לי בחיטוב אז ממליץ לכל מי שמתקיים על חזה עוף בדיאטה כמוני... אבל היום אמרתי אולי נתפנק בהמבורגר ( הם לא שילמו לי כלום נשבע חח )
פשיי אשכרה גרמת לחזה עוף להיראות מפתה.

מה זה הדבר הזה?
זה עושה לכלוך? עשן כלשהו?

• פותח/ת השרשור
פשיי אשכרה גרמת לחזה עוף להיראות מפתה.
טעים ברמות. המשפחה שלי שעברה לטבעונות צוחקת עלי שאני אוכל חזה עוף כל הזמן והם חושבים שיש לזה טעם יבש.
בלי קשר לנינג'ה גריל הסוד שממש עוזר שראיתי ביוטיוב הוא לשים את העוף מינימום 8 שעות במים ומלח וקצת סויה לפני ששמים על הגריל. הרבה לא עושים את זה ויוצא להם יבש מגעיל.
מה זה הדבר הזה?
זה עושה לכלוך? עשן כלשהו?
לא אין שום עשן. אם מעניין אותך איך זה עובד עשיתי בדיוק לפי הסרטון שהבחור הגדול הזה מסביר וגם יצא לי אותו דבר... די פשוט לעקוב.

• פותח/ת השרשור
נראה טובב כמה עולה ומאיפה מזמינים ?
זה מרעיש ?
קניתי במחסני חשמל קצת יקר שם אבל זה היה עם אחריות יבואן רישמי. יש ב KSP יבוא מקביל בשליש מחיר פחות אם לא משנה לך מי היבואן.
ורעש די זניח... שומעים שם מאוורר מסתובב אבל ממש לא משהו מיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית