עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דיי אדיש להכל אבל כואב לקרוא דברים כאלה, אני מקווה שהנדסת התודעה הזו של גורמים בזויים כמו אלי אבידר ואביגדור ליברמן עובדת על כמה שפחות אנשיםכמו שראש אמ"ן לשעבר אמר לפני כמה ימים...
כשיש לך חבית נפץ ביד אתה יודע טוב מאוד מתי לפוצץ אותה..
כנראה למישהו נוח שהאיזור חם ובוער עכשיו..
צפה בקובץ המצורף 65947
קצת הכלה מה קרה?רק במידה וירו על תל אביב וצפונה אז באמת יפגעו בחמאס...
הרי רובנו 20 שנה בחרא הזה??!!@??@
מה יעשו שוב הפסקת אש? שוב רגיעה? שוב כניעה חד צדדית על חשבון תושבי הדרום?? 🤬
צריך לשנות פה את החוק ולהפסיד עם העונשים הדבילים האלה רק חסר שיתנו עונש לעמוד בפינה או לכתוב 100 פעם על הלוח יותר אני לא אזרוק אבנים על אזרחים .
לפגוע ולהעיף כל מי שרוצה / חושב בכלל לפגוע באזרחים/שוטרים/חיילים ! ! !
המדינה לא אשמה, זה מי שמנהל אותה אשם. הם פאקינג הצביעו נגד פעולה של צה''ל בעזה (בקבינט) עוד לפני כל שכל החרא הזה התחיל.מדינה שעצוב לחיות בה. באמת
כל מי שיפגע באזרחים/שוטרים/חיילים --- כל זה אומר כל !רגע?
זה יחול גם על חרדים ומתנחלים שיפגוע באזרחים/שוטרים/חיילים?
תתגייס (לא אתה ספציפית) זה יעזור לו יותר במקום להגיד לו תודה.כבר אמר מרן מורנו ורבנו עטרת ראשנו הרב עובדיה יוסף זצ"ל שאתה רואה חייל תנשק לו את היד ותבקש ברכה הם שומרים עלינו הם עוזרים לנו שנוכל לשבת ללמוד
שוטרים שיפגעו בחרדים בלי סיבה זה דבר שקורה?אבל וזה אבל גדול שלא יבואו שוטרים וחיילים ויפגעו בחרדים ללא סיבה ! שלצערי זה גם דבר שקורה
חלוקים דעתנו ידידי היקר ,תתגייס (לא אתה ספציפית) זה יעזור לו יותר במקום להגיד לו תודה.
רוב הבחורים החרדים אין להם סמארטפונים אז לא קל למצוא צילום גם כשיש הוא מופץ בחבר'ה החרדית ולא בטוח שיצא לתקשורת , לא חסר תגובות הזויות של השוטרים של אלימות , משיכות בפאות , התזת מכתזית בואש , אפילו זריקת רימוני הלם לתוך ההמון .תתגייס (לא אתה ספציפית) זה יעזור לו יותר במקום להגיד לו תודה.
שוטרים שיפגעו בחרדים בלי סיבה זה דבר שקורה?
יש לך תיעוד או משהו לדבר הזה שאמרת עכשיו?
רוב הבחורים החרדים אין להם סמארטפונים אז לא קל למצוא צילום גם כשיש הוא מופץ בחבר'ה החרדית ולא בטוח שיצא לתקשורת , לא חסר תגובות הזויות של השוטרים של אלימות , משיכות בפאות , התזת מכתזית בואש , אפילו זריקת רימוני הלם לתוך ההמון .
אם תחפש אני מאמין שגם באינטרנט אתה תמצא . הידיעה של חלק מהשוטרים שאין להם דרכי צילום נותנת להם קצת ביטחון לפרק ברגע שנכנסים או באים כל מי שנמצא בדרך בין אם הוא קשור או לא , היה גם תביעות שפיצו לא מעט חרדים עקב כך , אפילו שימוש באגרופונים .
אהאהבחורי הישיבות זה צהל - צבא הגנה לחיילים
תראה אתה מדבר מחוסר ידיעה אני מדבר מידיעה אז קצת קשה לי להתייחס למילה שלך מול מילה שלי .סתם ככה נכון? מתוך אנטישמיות בטח, או שנאת חרדים
לא כי הפכו חצי שכונה זרקו אבנים וצעקו נאצים לשוטרים.
הנה עוד אכול חרא של התקשורת, רוב רובם אלו שאתה רןאה ששורפים דגלים וכו׳ זה נטורי קרטע, הם לא יהודים, הם לא מאמינים בעם היהודי, לא חסר עוד מספר קבוצות של חרידים שדווקא אתה כן צודק שהם בעייתים, אבל זה כמו שאכליל את כל החילוניים ביננו שוואלה הם יכולים להיות גרועים יותר.רגע?
זה יחול גם על חרדים ומתנחלים שיפגוע באזרחים/שוטרים/חיילים?
🙄
ראש המועצה האזורית שער הנגב ל-ynet: "הכעס הגדול הוא על ראש הממשלה"
אני ב-ה-ל-ם!!
תמיד חשבתי שלא לעשות כלום מביא לתוצאות...
🤣
כניסה קרקעית לעזה כרגע די מיותר.. אם כבר צריך להשתמש בצהל ולהתחיל להיכנס חזק בפלסטינים ובבדואים בנגב.המדינה לא אשמה, זה מי שמנהל אותה אשם. הם פאקינג הצביעו נגד פעולה של צה''ל בעזה (בקבינט) עוד לפני כל שכל החרא הזה התחיל.