הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצף בשייק חלבון

Alex Klan

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום חברים,

קודם כל, שאפו על הפורום שיש כאן, מאוד עוזר ותורם.

לגבי, חזרתי להתאמן אחרי 12 שנים שלא התאמנתי (ילדים עבודה וכו׳) וגם התפתחה כרס מכובדת:).

השאלה: אני שותה שייק חלבון על בסיס מים, אני שם 300 מ״ל מים וכף אבקה אחת, אחרי השקשוק מה שקורה זה שנשאר 300 מ״ל משקה ו100 מ״ל קצף.
האם יש בעיה להסיר את הקצף הזה? זה ממש דוחה אותי, אני יכול אשכרה להקיא מזה.

תודה

• פותח/ת השרשור
זה לא נושא לפורום הזה אבל בגדול כללי הכשרות בכשרות מהדרין יותר מחמירים מהכשרות הרגילה.

אני גם מקפיד על כשרות והאחרון שיגיד לאנשים להקל , בעיקר בחברות שיש להם מוצרים מהדרין אז זה באמת שאלה למה המוצר השני הוא לא מהדרין , סימן שיש בו משהו שהמהדרין לא הסכימו לתת לו כשרות .

אבל האבקה שלהם היא חלב ישראל (כבר יותר קל) מה גם שזה אבקה (גם יותר קל) אבל לא נכנסתי לסוגיא הזאת ולא ביררתי איתם מה הסיבה שזה לא מהדרין כי אני בכל מיקרה לא מתכוון לסמוך על זה לא רואה סיבה , עדיף לי לשלם יותר ולקבל מוצר שלהם מהדרין הבקבוקים הקטנים שלהם בחנויות מאשר לסמוך על משהו כזה .
הכשרות שלהם זה של הרב וייטמן הרב של תנובה , יש עוד מוצרים בכשרות חלב ישראל כשרות ראש העין כמדומני , אבל שוב לדעתי עדיף שמי שמקפיד שגם בזה יקפיד ויקח כשרות מהדרין בעיקר שיש מבחר ואפשר להסתדר.

ובנוסף הטעמים של האבקה של תנובה אני לא מכיר מישהו שניסה זה,אני לא שזה יהיה כמו בבקבוקים הקטנים שלהם , יהיה מעניין לשמוע חוות דעת של מישהו שניסה , הטעמים שיש להם מימה שאני יודע זה וניל , שוקו (שניהם אני פחות אוהב) ויש להם גם בלי טעם .

• פותח/ת השרשור
יש היום הרבה יותר מבחר מאש לפני 12 שנה שהייתי מתאמן.
בזמנו היה לנו טונה, קוטג׳ ואבקה בטעם שהיה קשה מאוד לעכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית