בעיה קלה לקראת סוף חיטוב

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
טוב אז בבקשה לא לצחוק ולהסתלבט 😃
אני קצת פדנט בכל הנוגע לאוכל תזונה וכל הקטע, אני שנה וחצי רצוף מתאמן 4 פעמים בשבוע ובאוכל אני לא חורג כמעט בקלוריה ממה שאני צריך, ביינתים מצליח לי ברוך השם ואני גם נהנה מהאוכל.

עכשיו יש לי בעיה קטנה.

שבוע הבא אני הולך למסיבת רווקים של חבר באילת חמישה ימים במלון.
אני לקראת סוף חיטוב חשבתי להוריד עוד קילו שניים ולעבור למסה אבללל עכשיו המסיבת רווקים הזאת ואתם יודעים איך זה מלון מסיבות וכאלה זה לא רק יותר אוכל וכו' אלא גם אלכוהול, עכשיו אני כמעט ולא שותה אלכוהול ביום יום אני לא נוגע בכלל רק בירה פה ושם, פה אני אהיה חייב לשתות כל יום לא תהיה לי ברירה כמובן שאני אשתדל לצמצם את זה כמה שאפשר אבל בגדול אני מאמין שאני יגיע לאיזה 4 וחצי אלף קלוריות ביום שאני אוכל בחיטוב ביום רגיל 2500..

השאלה שלי היא כמה זה נורא? ייקח לי קצת זמן לתקן את זה איזה שבועיים כזה. אין לי בעיה עם פלוס קלורי מדי פעם (בחיטוב) זה לא מפחיד אותי, עניין האלכוהול יותר מפחיד אותי שזה לא יפגע לי בשרירים וכו', אם זה חמישה ימים חד פעמי זה לא כזה נורא נכון? נכון שאנחנו באורך חיים ואני לא מתכונן לתחרות וכו' והכל יחזור בסוף אבל עדיין זה טיפה מבאס אותיי במיוחד שאני כבר לקראת הסוף וזה יאריך לי את החיטוב בעוד קצת ):

תודה לעוזרים מנטלית ופיזית וסליחה על החפירה

נערך לאחרונה:
זה כמו לפני דיאטה, אתה רוצה ערב אחרון להתפנק על ג'אנק פוד.
לא זה לא.
מה שבטוח, אם אתה מאוד אוהב את האוכל הבריא, אתה מרגיש מסופק בידיו ואינך חש צורך במשהו אחר,
לא תצטרך לבלוס ג'אנק פוד לילה קודם.
ואם אתה לא אז אל תתחתן

הכי מצחיק אותי הנשים שמאשרות את הסיפור הזה כי זה "חד פעמי ומגיע לו להנות"
לא רואה בעיה עם זה.
בני אדם מעולם לא נועדו להתחייב לאדם אחד לכל חייהם, זה לא בdna שלנו.
חתונה זה סך הכל טקס פרימיטיבי שנשאר מתקופות קדומות יותר.

האישה היא לא רכוש של הגבר והגבר הוא לא רכוש של האישה. אף אחד לא מכריז בעלות על השני,זה פשוט בזוי.
זוג שבאמת אוהב ומעריך יודע לעשות הפרדה בין אהבה וחיים משותפים, לבין סתם סקס עם זונה שיספק איזה צורך חד פעמי.

אם אני אוהב את הבת זוג שלי, אני ארצה שהיא תהנה ותחווה כל מה שהיא רוצה וזה לא התפקיד שלי לנהל לה את החיים ולהגיד לה מה מותר ומה אסור.

הקנאה וה"נישואין" משבש זוגיות בכלכך הרבה מובנים

לא רואה בעיה עם זה.

האישה היא לא רכוש של הגבר והגבר הוא לא רכוש של האישה. אף אחד לא מכריז בעלות על השני,זה פשוט בזוי.
זוג שבאמת אוהב ומעריך יודע לעשות הפרדה בין אהבה וחיים משותפים, לבין סתם סקס עם זונה שיספק איזה צורך חד פעמי.

אם אני אוהב את הבת זוג שלי, אני ארצה שהיא תהנה ותחווה כל מה שהיא רוצה וזה לא התפקיד שלי לנהל לה את החיים ולהגיד לה מה מותר ומה אסור.

אני קצת יותר בדואי בקטע הזה, אף אחד לא רכוש אבל יש קנאה "בריאה".
אם 2 הצדדים בסדר עם זה שיהנו, לא נכנס לאף אחד לחיים אבל לא בבית ספרי

*רגע של סחיות* וואלה אני לא מבין את הקטע בלזיין זונות שניה לפני שמתחתנים

בולשיט של אנשים.
אתה לא סאחי אתה פשוט הבנת שאין בזה הגיון.

זה כמו שאני אלך לזיין מישהי ויום אחרי אהיה עם הבת זוג שלי או עם אישתי וזה ממש לא משנה באיזה מצב משפחתי אני נמצא (חוץ מרווק)

זה כמו שאני אלך לזיין מישהי ויום אחרי אהיה עם הבת זוג שלי או עם אישתי וזה ממש לא משנה באיזה מצב משפחתי אני נמצא (חוץ מרווק)
יש אנשים שטוענים שזה סבבה (ראה כמה תגובות למעלה)...

בכלל אני חושב שבגלל כל הבולשיט הזה שכל אחד רוצה להיות "נפש חופשיה", "מיוחד" וכל החרא הזה, מלא אנשים נשארים לבד בימינו

בכלל אני חושב שבגלל כל הבולשיט הזה שכל אחד רוצה להיות "נפש חופשיה", "מיוחד" וכל החרא הזה, מלא אנשים נשארים לבד בימינו
שמע, יש אנשים שזה עובד להם ויש סתם שמאלנים שרוצים להיות פתיתי שלג יחודיים
בסופו של דבר אין לזה חוקים, יש כאלה שזה עושה להם רק טוב, אישית אני לא אקבל משהו שאפילו מתקרב לזה

יש סתם שמאלנים שרוצים להיות פתיתי שלג יחודיים
🤣
לדעתי יש יותר כאלה היום.
בסופו של דבר אין לזה חוקים, יש כאלה שזה עושה להם רק טוב, אישית אני לא אקבל משהו שאפילו מתקרב לזה
גם אני לא. אבל ברור שאין לזה חוקים, כמו שאמרתי לפני, כל אחד שיחיה איך שרואה לנכון.

אני אישית חושב שזה אנשים שלא מסוגלים להתחייב לזה, מי שחושב שזה עושה לו טוב.. תפאדל, אני פשוט חושב שזה שקר כלפי אותו בנאדם.
אני חושב שבני אדם נועדו לחיות ביחד, אבל מצד שני אני גם מאמין שכל אחד זקוק לשקט ולפינה שלו (גם אם אתה נשוי) אבל זה הכל עניין של איזון.

לא רואה בעיה עם זה.

קידושין נועדו בשביל שמהיום כל אחד יקדיש לשניה את עצמו , כן נישואין זה אומר ויתור , אדם שלא מבין את זה לא מבין מזה נישואין .
יצר הגבר להיות כובש , ברגע שהגבר מרגיש שהוא כבש פחות מענין אותו הריגושים האלה,ברגע שהוא לא מרגיש כובש(מעוניין לפחות את הגבולות שלו "עד כמה הוא שווה" דבר שקצת מעיד על חוסר ביטחון או סוג של לבדוק כל הזמן את השטח אם אני עדיין במשחק) כמו שהגמרא מביאה סיפור מפורסם בנושא לא האריך .

בכל מיקרה הנושא של הגירושין/בגידות היום זה משהו נוראי , בני אדם שלא רוצים לוותר על עצמם עבור בת/בן הזוג אין להם בשביל מה להתחתן.

כבר אמר אדם מסויים קח מישהו שמתחתן או מישהי ,אתן בדוגמא בלשון נקבה יראו מישהו טוב יותר עשיר יותר מוצלח יותר , יכולים לעשות חילוף להיפרד מהראשון ולקחת את השני , אבל להבדיל שנולד לה ילד , והויא רואה ילד אחר מוכשר יותר מוצלח יותר , חכם יותר , יפה יותר , היא לא חושבת אפילו על חילוף למה ? כי זה שלה ! והיא יודעת שהיא הביא אותו לעולם בשביל להעניק לו לא בשביל לקבל , להבדיל מכאלה שמתחתנים לא בשביל להעניק אלא בשביל לקבל .

ידידי היקר אני מבין ויודע שמחשבותינו ודעותינו שונות יותר ממזרח למערב אבל סתם רשמתי לך נקודה למחשבה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית