הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה קלה לקראת סוף חיטוב

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
טוב אז בבקשה לא לצחוק ולהסתלבט 😃
אני קצת פדנט בכל הנוגע לאוכל תזונה וכל הקטע, אני שנה וחצי רצוף מתאמן 4 פעמים בשבוע ובאוכל אני לא חורג כמעט בקלוריה ממה שאני צריך, ביינתים מצליח לי ברוך השם ואני גם נהנה מהאוכל.

עכשיו יש לי בעיה קטנה.

שבוע הבא אני הולך למסיבת רווקים של חבר באילת חמישה ימים במלון.
אני לקראת סוף חיטוב חשבתי להוריד עוד קילו שניים ולעבור למסה אבללל עכשיו המסיבת רווקים הזאת ואתם יודעים איך זה מלון מסיבות וכאלה זה לא רק יותר אוכל וכו' אלא גם אלכוהול, עכשיו אני כמעט ולא שותה אלכוהול ביום יום אני לא נוגע בכלל רק בירה פה ושם, פה אני אהיה חייב לשתות כל יום לא תהיה לי ברירה כמובן שאני אשתדל לצמצם את זה כמה שאפשר אבל בגדול אני מאמין שאני יגיע לאיזה 4 וחצי אלף קלוריות ביום שאני אוכל בחיטוב ביום רגיל 2500..

השאלה שלי היא כמה זה נורא? ייקח לי קצת זמן לתקן את זה איזה שבועיים כזה. אין לי בעיה עם פלוס קלורי מדי פעם (בחיטוב) זה לא מפחיד אותי, עניין האלכוהול יותר מפחיד אותי שזה לא יפגע לי בשרירים וכו', אם זה חמישה ימים חד פעמי זה לא כזה נורא נכון? נכון שאנחנו באורך חיים ואני לא מתכונן לתחרות וכו' והכל יחזור בסוף אבל עדיין זה טיפה מבאס אותיי במיוחד שאני כבר לקראת הסוף וזה יאריך לי את החיטוב בעוד קצת ):

תודה לעוזרים מנטלית ופיזית וסליחה על החפירה

נערך לאחרונה:
חודשים/שנים של עבודה לא נהרסים בכזו קלות...

תהנה, אתה עלול להתחרט יותר על כך ששוב השקעת בשגרה במקום ליהנות מדברים של פעם בחיים;
להתחרט יותר על מה שלא נעשה יותר מעל מה שכן.

אדבר על האלכוהול (ממקור אישי)
שתייה כל יום לאורך חמישה ימים
בהחלט יתנו את אותותיהם.

תקפיד לשתות במהלך היום המון מים!
קח בחשבון שתחזור לתלם,יתכן שהאימון הראשון/שני,לא יהיהו אותו הדבר.

נקווה שהוא יתחתן פעם אחת 😉

• פותח/ת השרשור
אדבר על האלכוהול (ממקור אישי)
שתייה כל יום לאורך חמישה ימים
בהחלט יתנו את אותותיהם.

תקפיד לשתות במהלך היום המון מים!
קח בחשבון שתחזור לתלם,יתכן שהאימון הראשון/שני,לא יהיהו אותו הדבר.

נקווה שהוא יתחתן פעם אחת 😉

זה מה שמבאס אותי, לא אשתה עכשיו כמו חזיר כי גם ככה אני לא רגיל לשתות אבל כן מספר כוסות ביום יהיו בהחלט פלוס מספר בירות.. לא נורא ייקח זמן נחזור לתלם כמה שיותר מהר מקווה

זה מה שמבאס אותי, לא אשתה עכשיו כמו חזיר כי גם ככה אני לא רגיל לשתות אבל כן מספר כוסות ביום יהיו בהחלט פלוס מספר בירות.. לא נורא ייקח זמן נחזור לתלם כמה שיותר מהר מקווה
בדיוק
״מכה קלה בכנף״
וחוזרים לתלם
וואלה דווקא מתאים עוד ירידה כזאת לאילת.
איפה אני מוצא חברים כאלה? 🤭
אצלי המסיבות רווקים,כבר עברו לחו״ל.
רומניה וכו

סתם חבל על הכסף!

תהנה, אתה עלול להתחרט יותר על כך ששוב השקעת בשגרה במקום ליהנות מדברים של פעם בחיים;

תהנה תאכל תעשן תשתה תסניף ואל תספור קלוריות. בהצלחה
מסכים לגמרי.
גם אם יקח לך כמה שבועות לחזור לנקודה שבה אתה עכשיו (וזה בהגזמה) זה שווה את זה בשביל חוויה שתזכור לעוד הרבה זמן.
״בחורות בכסף״
*רגע של סחיות* וואלה אני לא מבין את הקטע בלזיין זונות שניה לפני שמתחתנים

@yujinius
פעם פעם שהיינו בני 16 זה היה עניין!
היום אני מסתכל מהצד,וזה פשוט זילות של הבחורה.
פנטזיות של גברים,לרוב זה יהיו החברים של החתן
ולא החתן עצמו

חמישה ימי הוללות במסיבת רווקים באילת ואתה בבעיה?

וברצינות, לפי לדעתי חבל על כל הקלוריות. הכי טוב שאני אסע במקומך.
שלח לי את המספר שלך ואעביר לך בביט את כל העלויות.

אני אומר לטובתך, תחשוב על החיטוב שעברת

אני לא מבין את הקטע בלזיין זונות שניה לפני שמתחתנים
זה כמו לפני דיאטה, אתה רוצה ערב אחרון להתפנק על ג'אנק פוד.
מה שבטוח, אם אתה מאוד אוהב את האוכל הבריא, אתה מרגיש מסופק בידיו ואינך חש צורך במשהו אחר,
לא תצטרך לבלוס ג'אנק פוד לילה קודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית