הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על ספות אימון

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
אהלן
יש במגה ספורט מבחר ספות כושר של חברת הייטק במחירים סבירים. ספת כושר - מכשירי כוח - מכשירי כושר וציוד
למישהו יש ניסיון עם ספות כאלה ?( מתאמן מתחיל, משקלים לא גבוהים כרגע )

מתאמן כרגע עם דאמבלים אבל במחשבה של אולי בהמשך להוסיף מוט ארוך...

הבן אדם פתח אשכול כדי להתייעץ על ספת כושר(או סתם לשתול לינק לצורכי SEO 🤣) ובכל מקרה המטרה היא לייעץ לו על הספה - ובמקום זה קיבל ייעוץ על החיים 😵

מה אתה הולך לקנות ספה? לך למכון כושר!
הבן אדם ביקש ייעוץ בנושא א' קיבל המלצה לעשות משהו אחר, ואחרי שהסביר מדוע הוא מעדיף ספה ואימון ביתי - התעקשתם שבכל זאת יילך למכון.

לא יודע, האשכול עוסק באיזה ספת כושר לקנות ולא בחדר כושר ביתי לעומת ציבורי - יתרונות וחסרונות 😁

לשאלתך - תלוי מה המטרות שלך.
ככלל, הייתי תמיד מעדיף ספה מתכווננת על פני ספה ישרה ופשוטה, והייתי מעדיף ספה שתוכל לשאת משקלים ולא לקרוס/להתעקם כשיש עליה מעל 100 קילו.

סליחה אם יצאתי דרמטי מדי בתגובה, הכל ברוח טובה 🍻

• פותח/ת השרשור
דווקא לרוב במכון כושר תהיה לך יותר מוטיבציה, יש שם אחלה אווירה ומלא מתקנים שימושיים..
ממליץ לנסות

באיזה חדר כושר אפשר להתאמן עם תחתונים, לבחור את המוזיקה שאתה רוצה, את השעה שאתה רוצה וכו'? אין כמו בבית....

באיזה חדר כושר אפשר להתאמן עם תחתונים, לבחור את המוזיקה שאתה רוצה, את השעה שאתה רוצה וכו'? אין כמו בבית....

כל-כך מסכים.
בניתי לי חד"כ בסיסי בחניון קומת קרקע הפרטי של הדירה (ראק, ספסל, מוט אולימפי, משקולות עד 42 קילו ודיסקים עד 200 קילו) ואין כמו להתאמן בתחתונים ולא להתעצבן מאנשים שסתם תופסים מקום וחמצן ובחורות וגברים שסתם באים בשביל הצומי והאינסתוש. ההשקעה הכספית (הלא יותר מידי מוגזמת האמת) הכי טובה שעשיתי

אני הכנתי לי ספה מעץ.
יצא לי בערך 200 ש"ח, זה חזק גם למשקלים שלי, ויותר נוח מכל ספה אחרת.

רציתי יציבות אז לא ריפדתי בכלל, אבל אתה יכול לרפד אם תרצה.
הכנתי אותו לפי המידות של ספה תחרותית.

הנה קישור לסרטון הדרכה

אם אתה סתם חובבן ולא משנה לך הספה, תקנה מה שהכי זול ומתאים למטרות שלך.

אם כסף לא בעיה, תקנה משהו יקר מאוד זה בדרך כלל יותר נוח, משהו תחרותי אולי.

בכל אופן, אם אתה יכול להכין לבד, זה נראה לי הכי משתלם.

מצטרף לעצה להכין ספסל.
אבל זה יצא לך כמה שעות עבודה בסה״כ… אז יכול להיות שהמחיר הכללי לא יצא מאוד משתלם.
בנוסף לדעתי מומלץ בחום לוותר על ריפוד. לא הכרחי.
בכל אופן אם אתה בוחר להכין ספסל, תתמקח עם המחסן עצים, ואל תקנה לבסיס עץ שהוא פחות מ10 על 10. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית