הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שק אגרוף מומלץ

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
אני 1.73 ואני רוצה לקנות שק אגרוף איכותי שלא יזוז לי כל שנייה וישמש אותי שנים קדימה. לאחר אימון כוח להוציא עליו איזה 10 דק עצבים ולעלות דופק למקסימלי בסוף האימון.
אשמח להמלצות לאחד איכותי וקשה (פחות אוהב את אלה שזזים ממכה קטנה)
תודה מראש

אין שק שלא יזוז ואם השק לא יזוז אז העצמות שלך יזוזו והמפרקים שלך יזדמברו.
דווקא עם שקי איגרוף ואמנויות לחימה יש לי ניסיון רב יותר מאשר באימוני משקולות אז אני יכול להגיד לך את זה.
כשאתה עובד נכון, אתה יודע לעבוד *עם השק* ולא נגדו.

בנוסף, אף מתאמן נורמלי ורציני שרוצה לעשות אירובי באמצעות שק איגרוף - לא "יוציא עצבים על שק" כי לאורך זמן, בלי מיגון נכון למפרקי האצבעות, אתה עלול לאכול נזק מאוד רציני, מה גם שהעוצמה שאתה נותן לשק (אם זה שק באיכות מינימלית ומעלה ולא כרית נוצות) חוזרת בחזרה אליך, ואם תעבוד על השק כל יום בעוצמות גבוהות אתה מהר מאוד תחטוף דלקות במפרקים\גידים\שרירים וכו'.

עבודה על שק היא דבר שעדיף ללמוד בדיוק כמו שלומדים סקוואט, דדליפט או דברים אחרים (ולפעמים עקומת הלמידה ארוכה הרבה יותר כי התנועות מורכבות והטכניקה גם כן).

תוודא שאתה ממגן טוב טוב את המפרקים שלך עם חותלות או לפחות עם זוג כפפות אימון ועליהן זוג כפפות איגרוף לשק, ואם אתה לא רוצה לזמבר לעצמך את הכתפיים אז אל תעבוד בפול עוצמה כל הזמן כי אתה מהר תרגיש את האפקט על הכתפיים כשתשתמש בהן באימוני בנץ', מקבילים או לחיצות כאלה ואחרות.

אני ממליץ לך על שק איגרוף עומד, אבל זה דורש תקציב.
תנסה באתר של "אלכס שקי איגרוף" ותראה על מה מדובר, הוא מספק שקים כאלה למכונים בכל הארץ ולפרטיים, ויש לי כזה אחד בבית והוא מדהים.
אין שק שלא זז.

תעבוד עם השק, ותלמד איך עובדים עם התזוזה שלו. אם אתה עובד יפה, השק לא יזוז לך בצורה מוגזמת, כי המכות שאתה זורק יהיו פחות במתכונת דחיפה ויותר במתכונת צליפה, גם כשהן בעוצמה גבוהה.

יש מכה חולפת ויש מכה צולפת, וכשמן כן הן.
כשאתה נותן בעיטת מגל בכל העוצמה למרכז השק או גבוה ממרכז השק, תהיה תזוזה שלו בהכרח, מה שיצריך ממך תזוזה בהתאם או מכת עצירה שתגיע בפעם הבאה שהשק חוזר למקומו, על מנת לבלום את אפקט ההתנדנדות שלו.

כמו כן קיים הבדל עצום בטווח התנודות של השק כפונקציה של האם אתה עובד על שק עומד או על שק תלוי.

שמור על עצמך, אל תתאבד על שק איגרוף ושמור על המפרקים שלך. גם לוחמי על ב-UFC לא מתאמנים על שק איגרוף כל יום, אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית