הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שק אגרוף

• פותח/ת השרשור bogib
  • פורסם בתאריך

bogib

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
5
20
5
שלום לכולם,

מעוניין לרכוש שק אגרוף לאימון ביתי- לא מקצועי ולא מיוחד- להתחיל להתאמן עליו לא לצורך מיוחד כלשהו, פשוט להתאמן (כמה פעמים בשבוע למשל?).

עברתי על הרבה מוצרים- רצוי שק עומד, יחסית יציב- הבנתי שחייבים כפפות ואולי גם חותלות?.

הצורך הוא ביתי חובבני בלבד.

אשמח להמלצות,

תודה.

קח קידבק, תמלא אותו בבדים עד שיהיה ממש ממש ממש קשה.
תלפף עליו איזולירבנד של המלחמות ותתלה אותו מהתקרה.

האפשרות השניה זה לרכוש שק כבד יד שניה, אל תקנה שק אגרוף בזול כי תתאכזב.

קנה כפפות נורמליות של חברה טובה ולא משהו ב100 שקל ובנדז'ים.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה היה יכול להיות רעיון נפלא אם היה לי איך לתלות אותו, אבל אין ובגלל זה חשבתי לחפש שק עומד.
לא עדיף כבר חדש, מי יודע מה עבר על השק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קניה מחו"ל לא רלוונטית עקב עלויות משלוח מאוד גבוהות, אז רק קניה בארץ.

אין המלצות?

• פותח/ת השרשור
חשבתי אולי יש לאנשים פה ניסיון עם שקים עומדים כאלו ויכולים להמליץ- למשל על שק מאורך או בצורת גוף אדם למשל.

שלום לכולם,

מעוניין לרכוש שק אגרוף לאימון ביתי- לא מקצועי ולא מיוחד- להתחיל להתאמן עליו לא לצורך מיוחד כלשהו, פשוט להתאמן (כמה פעמים בשבוע למשל?).

עברתי על הרבה מוצרים- רצוי שק עומד, יחסית יציב- הבנתי שחייבים כפפות ואולי גם חותלות?.

הצורך הוא ביתי חובבני בלבד.

אשמח להמלצות,

תודה.
למה חייב כפפות?
מניסיוני (לא הרב, קרב מגע במסלול) אתה מדמם רק כשהיד מחליקה על השק, כל עוד האגרוף פוגע ישירות בשק לא דיממתי...

חשבתי אולי יש לאנשים פה ניסיון עם שקים עומדים כאלו ויכולים להמליץ- למשל על שק מאורך או בצורת גוף אדם למשל.
שק עומד בדמות אדם זה מאוד יקר בהנחה שאתה לא קונה משהו זול וגרוע.
תשתף מה התקציב שלך?
למה חייב כפפות?
מניסיוני (לא הרב, קרב מגע במסלול) אתה מדמם רק כשהיד מחליקה על השק, כל עוד האגרוף פוגע ישירות בשק לא דיממתי...
לא חייב, אבל זה כמו להיות פאוורליפטר בלי להשתמש במגנזיום, זה אפשרי, אבל ברמה מסוימת העור על הידיים הוא הגרום המגביל שלך ולא החוסר מיומנות שלך.

לא חייב, אבל זה כמו להיות פאוורליפטר בלי להשתמש במגנזיום, זה אפשרי, אבל ברמה מסוימת העור על הידיים הוא הגרום המגביל שלך ולא החוסר מיומנות שלך
ולכן גם הדגשתי מה הניסיון שלי בתחום...

• פותח/ת השרשור
שק עומד בדמות אדם זה מאוד יקר בהנחה שאתה לא קונה משהו זול וגרוע.
תשתף מה התקציב שלך?

לא חייב, אבל זה כמו להיות פאוורליפטר בלי להשתמש במגנזיום, זה אפשרי, אבל ברמה מסוימת העור על הידיים הוא הגרום המגביל שלך ולא החוסר מיומנות שלך.
ממעבר על כל מיני סרטונים החלטתי שיהיה טוב בשבילי שק עומד "רגיל- לא בצורת אדם, כי זה נראה לי יותר טוב למתחיל שכמוני ללמוד איך לתת אגרופים ולבנות יותר עוצמה יהיה יותר נוח בשק רגיל.
כמובן שרוצה לקנות משהו טוב ועמיד, תקציב למשל 1500 פלוס.
חשבתי על סטנד לתליית שק, אבל לא יודע אם זה יוזיל עלויות בהרבה וחוץ מזה לא נראה לי שיהיה לי מקום בשביל זה.
ולקנות רק שק לתליה ולנסות להעמיד אותו איכשהו לא נראה לי רעיון טוב.

שק עומד מצמצם לך אפשריות..
לא תאכל לתת אפרקאט
לא תצליח לבצע התחמקות או צלילה..
לא תצליח להקשיח עם הזמן,את סוג המילוי,לדוגמא מים בהתחלה,או חתיכות גומי או בדים וכו

שק בצורת "טיפה" נהדר לפי דעתי
או אובלי..

חברת פוניקס נהדרת.

כפפות:
יש כפפות שק,שאפשרי "להרגיש" איתם יותר את העבודה.

או כפפות רגילות

טווינס, ראג'ה,אדידס(מקצועיות)
יש קשירה עם חוטים
ויש סקווץ

**לא לשכוח לאורר לאחר השימוש**

יש לך אפשרות ללכת ולראות פיזית?
על פניו נראה טוב, הכפפות אפשר להחליף אם יהרסו מהר או משהו אבל את השק כדאי לראות ולהרגיש לדעתי.

• פותח/ת השרשור
יש לך אפשרות ללכת ולראות פיזית?
על פניו נראה טוב, הכפפות אפשר להחליף אם יהרסו מהר או משהו אבל את השק כדאי לראות ולהרגיש לדעתי.
לא ממש, אבל אני מניח שאתה צודק לגבי זה.
אבל מצד שני מכל השקים שעברתי עליהם לא מצאתי שק מתאים יותר מבחינת מותג אמין ויחסית במחיר סביר ולא יקר.

• פותח/ת השרשור
די הלכתי לאיבוד בנוגע לכפפות שצריך לקנות.
הבנתי שיש כפפות שק יותר קלות וכפפות אגרוף יותר כבדות עם יותר הגנה על היד- אני לא ממש מבדיל בניהן.

למשל האם השחורות הן כפפות אגרוף והאדומות הן מה שנקראות כפפות שק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית