הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחסור בשינה ואימונים

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
יש לי בעיה,
אני לא ישנה.
כאילו,
פעם הייתי ישנה 7-8 שעות טובות,
לאחרונה אני על 4-5 שעות בלילה, לפעמים לא ברצף, ובדכ שינה ממש רדודה.
זה קורה כי לא מצליחה להירדם בלילה, או כי מתעוררת מוקדם ולא נרדמת שוב.
וגם לא מצליחה להירדם שנ'ץ. (וכשכן נרדמת, לעתים רחוקות, זה דווקא לא פוגע לי בשנת הלילה.)
אני ממש עייפה, אז כדי לתפקד אני שותה קפה במהלך היום, בין 2-4 כוסות קפה/נס, בבוקר ולפני אימון. אבל נמנעת בערך 4 שעות לפני השינה.

השאלה היא אם זה בסדר שאני ממשיכה להתאמן במצב כזה של חוסר בשינה.
(רק בשבתות אני מצליחה לישון 6-7 שעות, לפעמים אפילו 8,במצטבר) ְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְ

מה הברירות שלך. עדיף להתאמן בלי שינה מאשר לא להתאמן כלל. אם זה מפריע לך להתקדם אולי פשוט תתחזקי את הקיים ותשקלי לגוון בשביל ליצור עניין עד שתצליחי לתקן את המצב

• פותח/ת השרשור
נחשו מי ישנה הלילה 8 שעותתתת כמו בובה???? 🤯🤯🤯🤯
התעוררתי רק פעם אחת, וזה היה ממש בקטנה. ואפילו חלמתי חלום ניטרלי ומשעמם כזה.
איזה כיף.
פשוט כי לא צריכה לקום היום לשום מקום, אז יכולה להימרח בבוקר.... 😃

@יושב_על_הכס, קואוץ', שמתי לי את הסרטון של הASMR באוזניות וזה ממש הרגיע אותי ._.

הייתי מגביל את צריכת הקפאין לרק לפני אימון ומשתדל שזה לא יהיה בשעות מאוחרות, בעיקר אם בתקופה שהיית ישנה 7-8 צריכת הקפאין הייתה שונה מעכשיו

• פותח/ת השרשור
אני יכול להביא לך מדיטציה במיוחד בשביל שינה, תנסי אותה תקופה מסויימת כל יום, מעוניינת?
קצת קשה לי עם מדיטציה,
מרגיש לי מעיק כזה שמנסים להחליט לי מה לחשוב חחאבל תביא, אני אנסה.
יזיק זה לא 😃
הייתי מגביל את צריכת הקפאין לרק לפני אימון ומשתדל שזה לא יהיה בשעות מאוחרות, בעיקר אם בתקופה שהיית ישנה 7-8 צריכת הקפאין הייתה שונה מעכשיו
חייבת לשתות גם בבוקר אחרת אין עם מי לדבר.
וכמובן לפני אימון.
ולא, האמת שגן אז הייתי שותה קפה. אפילו נס לפני השינה, וזה לא היה פוגע לי בשינה.

קצת קשה לי עם מדיטציה,
מרגיש לי מעיק כזה שמנסים להחליט לי מה לחשוב חחאבל תביא, אני אנסה.
יזיק זה לא 😃

חייבת לשתות גם בבוקר אחרת אין עם מי לדבר.
וכמובן לפני אימון.
ולא, האמת שגן אז הייתי שותה קפה. אפילו נס לפני השינה, וזה לא היה פוגע לי בשינה.

יהיה עם מי לדבר כשיפסיק ההרגל, עשיתי את זה בעצמי. אבל אני לא מתכוון להגיד לך להפסיק, כי זה כנראה לא מקור הבעיה.

נחשו מי ישנה הלילה 8 שעותתתת כמו בובה???? 🤯🤯🤯🤯
התעוררתי רק פעם אחת, וזה היה ממש בקטנה. ואפילו חלמתי חלום ניטרלי ומשעמם כזה.
איזה כיף.
פשוט כי לא צריכה לקום היום לשום מקום, אז יכולה להימרח בבוקר.... 😃

@יושב_על_הכס, קואוץ', שמתי לי את הסרטון של הASMR באוזניות וזה ממש הרגיע אותי ._.

asmr בשבילי קרוב מאוד למסאז' מבחינת רמת הנאה. הרבה אנשים מתארים תחושת "עקצוץ" נעימה. לי זה פשוט מספק ברמה מוזרה שקשה לתאר. יש לאנשים כל מיני טריגרים שונים,אז כדאי לנסות סרטונים שונים. אני מאוד ממליץ על gibi asmr ו raffytaphy. נשבע שהייתי משלם להם הרבה בשביל סשן אישי.

במקום לשאול אם זה בסדר הייתי מייעץ לך לשאול איך לשפר אותה:sweatingbullets:, ובשביל זה את חייבת לתת לנו עוד פרטים
(איך התזונה, הסטרס בחיים, מה את עושה לפני השינה; לדוגמא במכשירים את עם מנטרל אור כחול?, מתי פעם אחרונה שלקחת דילואד באימונים, אם יש עוד סימפטומים אחרים של "הידרדרות" בתחושת הגוף, מה את חושבת שגורם לכך וכו', כי זה הרי לא נורמלי)

בבוקר אין מצב, אבל אולי אנסה מיד אחרי העבודה.
עניין של הרגל.
תודה 😃
י.
אפשר לשנות הרגל, אני בחור שמתאמן כמעט תמיד בשעות הלילה המאוחרות, בין 8 ל11 בדכ ובסגרים הייתי גם מתאמן מ2 בלילה עד 6 בבוקר, השעות הכי הזויות שיש אמצע הלילה

מפה לשם הגיעה תחרות ואני נכנס כניסה ראשונה ב9 בבוקר(מי עושה סקוואט כבד ב9 בבוקר?) אז אני חייב להעביר את כל האימונים שלי לבוקר, תוך שבוע-שבועיים כבר התרגלתי לבוקר, עכשיו מהנקודת מבט שלי אני אפילו רוצה להמשיך להתאמן בבוקר, זה נראה לי הרבה יותר טוב ואם לא הבית ספר כנראה שזה היה קבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית