הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצועות משיכה מומלצות?

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
אתר אמין, זול ומהיר משלוח. המלצות?

גם, יש משהו שכדאי לשים לב אליו או שכל דבר יעבוד?

טנקס 😛

• פותח/ת השרשור
תלוי במשקלים שאת הולכת להרים
אני עושה עד איזור ה100 קילו רומני כי זה אקססורי והוא אמור להיות די קל עם יותר היפ הינג', ורק שם אני שם רצועות(כי לעשות הוק ברומני זה יהיה מוות לאגודלים שלי ויפריע לקונבנציונלי הכבד)
בקיצור אני משתמש ברצועות של מי פרוטאין לזה, הם סבבה אבל למשקלים גבוהים מאוד לא הייתי סומך עליהם כי הן מאוד רכות כאלה ולא סופר חזקות

תכלס כל הרצועות אותו הדבר, זה באמת לא משנה, אני משתמש ל-270 קילו ברצועות זולות של 15 יורו שמצאתי בחנות תוספים ליד הבית ואני משתמש בהן כבר 7 שנים.
רק תבחרי את הסוג שהכי נוח לך, בין אם זה רצועות 8, פתוחות ללא לולאה (כמו בוייטליפטינג), פתוחות עם לולאה, עם ריפוד או בלי ריפוד

בידיוק ראיתי את התגובה שלך והזמנתי לי את הLEATHER

תתן ביקורת שיגיעו

עולם אחר ציוד של רוג ביחס לאיביי
תכלס כל הרצועות אותו הדבר, זה באמת לא משנה, אני משתמש ל-270 קילו ברצועות זולות של 15 יורו שמצאתי בחנות תוספים ליד הבית ואני משתמש בהן כבר 7 שנים.
רק תבחרי את הסוג שהכי נוח לך, בין אם זה רצועות 8, פתוחות ללא לולאה (כמו בוייטליפטינג), פתוחות עם לולאה, עם ריפוד או בלי ריפוד

ואללה יצא לי לראות צעצועים . בעיקר החרא שמוכרים בחנויות ספורט בארץ.

רצועות ב15 יורו זה מחיר סטנדרטי.

שלי מרוג עלו ככה פחות או יותר.

״תואם מקור״
הגיע היום

קבצים מצורפים

• 57E84536-2E34-4556-9DAD-E06A20EE25A5.jpeg
    57E84536-2E34-4556-9DAD-E06A20EE25A5.jpeg
    KB 163.4 · צפיות: 60
תתן ביקורת שיגיעו

עולם אחר ציוד של רוג ביחס לאיביי

ואללה יצא לי לראות צעצועים . בעיקר החרא שמוכרים בחנויות ספורט בארץ.

רצועות ב15 יורו זה מחיר סטנדרטי.

שלי מרוג עלו ככה פחות או יותר.

לא שכחתי אותך נשמה טהורה.

אל תזמין!
הזמנתי ב3.6
עוד לא הגיע, זמן אספקה מקסימום 21 יום והם לא עמדו בזה, שאלתי אחרי הפעם הראשונה למה לא הגיע, רשמו לי שוב שזמן אספקה עד 21 יום בגלל שזה בינלאומי, שזה כמובן מפגר כי עבר יותר מחודש.

קיצור שירות פח, פתחתי עליהם תיק בפייפאל.
מאמין שהרצועות יגיעו אבל מגיע להם להפסיד אותי.

לא שכחתי אותך נשמה טהורה.

אל תזמין!
הזמנתי ב3.6
עוד לא הגיע, זמן אספקה מקסימום 21 יום והם לא עמדו בזה, שאלתי אחרי הפעם הראשונה למה לא הגיע, רשמו לי שוב שזמן אספקה עד 21 יום בגלל שזה בינלאומי, שזה כמובן מפגר כי עבר יותר מחודש.

קיצור שירות פח, פתחתי עליהם תיק בפייפאל.
מאמין שהרצועות יגיעו אבל מגיע להם להפסיד אותי.

שמע אני מזמין מהם בתדירות מפגרת מוזר שזה לא הגיע אליך.

זה כנראה מוצר שלא במלאי.

תדבר איתם הם ידאגו לך.

הם נתנו לי החזר על מוט 30 דולר רק כי הוא הגיע עם קצת לכלוך עליו

שמע אני מזמין מהם בתדירות מפגרת מוזר שזה לא הגיע אליך.

זה כנראה מוצר שלא במלאי.

תדבר איתם הם ידאגו לך.

הם נתנו לי החזר על מוט 30 דולר רק כי הוא הגיע עם קצת לכלוך עליו

זה הבעיה שאני איתם בקשר והם עונים לי בצורה לא נכונה, בתור איש איקומרס, זה בסדר שמשלוח מתעכב אבל חייבים לפצות, אם לפחות לענות לי כמו שצריך, הזוי אחי.

זה הבעיה שאני איתם בקשר והם עונים לי בצורה לא נכונה, בתור איש איקומרס, זה בסדר שמשלוח מתעכב אבל חייבים לפצות, אם לפחות לענות לי כמו שצריך, הזוי אחי.
נשמע באמת כמו איזה אי הבנה מצד הנציג שענה לך. רוג ידועים בשירות לקוחות המאד טוב שלהם. הייתי מציע לך לפנות אליהם שוב

פוסט מתרעם בעמוד הפייסבוק שלהם,פלוס תייוג,פלוס תמונות משיחות איתם...
והופ חוזרים אליך תיק תק!

אומר לך תאמת ממש קשה לי להאמין.

היו לי חוויות באמת חיוביות עם השירות לקוחות שלהם.

בכל מקרה אתמול עשיתי מהם הזמנה, ובלי קשר הזמנתי רצועות מpioneer. ממש מרוצה. אבל יקר בגלל שילוח

אומר לך תאמת ממש קשה לי להאמין.

היו לי חוויות באמת חיוביות עם השירות לקוחות שלהם.

בכל מקרה אתמול עשיתי מהם הזמנה, ובלי קשר הזמנתי רצועות מpioneer. ממש מרוצה. אבל יקר בגלל שילוח

בדקתי תשילוח בדואר, רשום שהגיע לחנות שאני אוסף בדרך כלל ב26 ליוני, הזוי אחי ורשום שיקבלתי הודעה על זה, משהו דפוק שם.
אבל זה כנראה לא אשמת החברה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית