עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעולה. תודה רבה!!המלצות לקניית lifting straps? היה כזה דיון לפני 3 חודשים ועלו שם כמה המלצות.
עדכני מה רכשת.מעולה. תודה רבה!!
(חיפשתי והתייאשתי, הרוב דיבר בכלל על רצועות לשורש כף היד..אז זה ממש עוזר)
בידיוק ראיתי את התגובה שלך והזמנתי לי את הLEATHER
בידיוק ראיתי את התגובה שלך והזמנתי לי את הLEATHER
תכלס כל הרצועות אותו הדבר, זה באמת לא משנה, אני משתמש ל-270 קילו ברצועות זולות של 15 יורו שמצאתי בחנות תוספים ליד הבית ואני משתמש בהן כבר 7 שנים.
רק תבחרי את הסוג שהכי נוח לך, בין אם זה רצועות 8, פתוחות ללא לולאה (כמו בוייטליפטינג), פתוחות עם לולאה, עם ריפוד או בלי ריפוד
תתן ביקורת שיגיעו
עולם אחר ציוד של רוג ביחס לאיביי
ואללה יצא לי לראות צעצועים . בעיקר החרא שמוכרים בחנויות ספורט בארץ.
רצועות ב15 יורו זה מחיר סטנדרטי.
שלי מרוג עלו ככה פחות או יותר.
לא שכחתי אותך נשמה טהורה.
אל תזמין!
הזמנתי ב3.6
עוד לא הגיע, זמן אספקה מקסימום 21 יום והם לא עמדו בזה, שאלתי אחרי הפעם הראשונה למה לא הגיע, רשמו לי שוב שזמן אספקה עד 21 יום בגלל שזה בינלאומי, שזה כמובן מפגר כי עבר יותר מחודש.
קיצור שירות פח, פתחתי עליהם תיק בפייפאל.
מאמין שהרצועות יגיעו אבל מגיע להם להפסיד אותי.
שמע אני מזמין מהם בתדירות מפגרת מוזר שזה לא הגיע אליך.
זה כנראה מוצר שלא במלאי.
תדבר איתם הם ידאגו לך.
הם נתנו לי החזר על מוט 30 דולר רק כי הוא הגיע עם קצת לכלוך עליו
נשמע באמת כמו איזה אי הבנה מצד הנציג שענה לך. רוג ידועים בשירות לקוחות המאד טוב שלהם. הייתי מציע לך לפנות אליהם שובזה הבעיה שאני איתם בקשר והם עונים לי בצורה לא נכונה, בתור איש איקומרס, זה בסדר שמשלוח מתעכב אבל חייבים לפצות, אם לפחות לענות לי כמו שצריך, הזוי אחי.
פוסט מתרעם בעמוד הפייסבוק שלהם,פלוס תייוג,פלוס תמונות משיחות איתם...זה הבעיה שאני איתם בקשר והם עונים לי בצורה לא נכונה, בתור איש איקומרס, זה בסדר שמשלוח מתעכב אבל חייבים לפצות, אם לפחות לענות לי כמו שצריך, הזוי אחי.
זה הבעיה שאני איתם בקשר והם עונים לי בצורה לא נכונה, בתור איש איקומרס, זה בסדר שמשלוח מתעכב אבל חייבים לפצות, אם לפחות לענות לי כמו שצריך, הזוי אחי.
אומר לך תאמת ממש קשה לי להאמין.
היו לי חוויות באמת חיוביות עם השירות לקוחות שלהם.
בכל מקרה אתמול עשיתי מהם הזמנה, ובלי קשר הזמנתי רצועות מpioneer. ממש מרוצה. אבל יקר בגלל שילוח