הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בטכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Tboy
  • פורסם בתאריך

Tboy

משתמש מתחיל
31
15
נק' מוניטין:
48
31
15

אהלן חבר׳ה בשעה טובה חזרתי חודש שעבר למכון אחרי שבעה חודשים משעממים של אימוני משקל גוף, בסרטון יש את הסט דדליפט מהיום, 120 לחמישייה על 73 קילו - מרגיש שעל סף תקיעה כבר עכשיו רק חודש לתוך התוכנית.

יש לכם טיפים איך למנוע מהאגן לקפוץ בתחילת כל חזרה? אני חושב שזה הפאק העיקרי בטכניקה - אם רואים עוד משהו מעבר אשמח להבהרות נוספות.

כרגע אני בתוכנית התקדמות לינארית 3 פעמים בשבוע FBW, הנפח לרגליים זה 3X5 סקוואט כל אימון, עם דדליפט 1X5 כל אימון שני.

אוסיף שהדדליפט שלי תמיד היה חלש ביחס לסקוואט, גם בשיא לפני הסגרים הייתי עם 125 סקוואט ו140 דדליפט.

תסתכל קצת יותר קדימה, תסבול יותר כשאתה מוציא חזה (תמתח אותו עוד) ואתה בסדר. אל תמשוך את המוט, תדחוף את הרצפה

אגב אתה לא על סף תקיעה אתה פשוט לא יודע מה זה כבד. אם הייתי מאיים להרוג מישהו מהמשפחה שלך היית סוגר 20 חזרות בסט הזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תסתכל קצת יותר קדימה, תסבול יותר כשאתה מוציא חזה (תמתח אותו עוד) ואתה בסדר. אל תמשוך את המוט, תדחוף את הרצפה

אגב אתה לא על סף תקיעה אתה פשוט לא יודע מה זה כבד. אם הייתי מאיים להרוג מישהו מהמשפחה שלך היית סוגר 20 חזרות בסט הזה.
אקח לתשומת לב את מה שאמרת, הסטאפ עצמו לפני החזרה בסדר מבחינת גובה אגן?

נראה בסדר גמור, לא הייתי משנה דבר.
כן, האגן קצת גבוה, אז מה? זה לא מפריע לי, יש לך גב חזק ואתה משתמש בו.

אם תפתח רגליים טיםה, יכול להיות שיהיה יותר קל להוריד את האגן, אבל אני לא רואה סיבה כרגע לעשות את זה בכוח. תמשיך להתחזק ככה, ובהמשך תוכל להוריד את האגן אם זה מה שתהיה יותר חזק.

הטכניקה שלך לא בעייתית בעצם, היה לי דדליפט כזה הרבה מאוד זמן, נראה לי עד 280, ופשוט משם זה קצת השתנה לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור, לא הייתי משנה דבר.
כן, האגן קצת גבוה, אז מה? זה לא מפריע לי, יש לך גב חזק ואתה משתמש בו.

אם תפתח רגליים טיםה, יכול להיות שיהיה יותר קל להוריד את האגן, אבל אני לא רואה סיבה כרגע לעשות את זה בכוח. תמשיך להתחזק ככה, ובהמשך תוכל להוריד את האגן אם זה מה שתהיה יותר חזק.

הטכניקה שלך לא בעייתית בעצם, היה לי דדליפט כזה הרבה מאוד זמן, נראה לי עד 280, ופשוט משם זה קצת השתנה לאט לאט.
אחלה הבנתי, אז לשנס מותניים ולהמשיך למשוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית