הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמודדות אם אימונים גרועים

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך אנשים איך אתם מתמודדים כשיש אימונים גרועים היום היה לי אימון ממש לא טוב בעיקר בתרגיל הראשון של הבנץ לא הצלחתי להגיע לכמות שצריך והכל היה גרוע זה לא פעם ראשונה שזה ככה אימוני חזה הרבה מאוד פעמים ככה זה לא עוזב אותי וזה מציק לי שהאימון היה פשוט גרוע

יהיו עוד המון כאלה!
ואתה יודע מה יפה? שאת האימונים הלא טובים אתה תזכור תמיד.
בודדים האימונים ״הטובים״ שתזכור.

*לא זורקים כרם שלם,בגלל גפן אחד נבול ;)

מה הולך אנשים איך אתם מתמודדים כשיש אימונים גרועים היום היה לי אימון ממש לא טוב בעיקר בתרגיל הראשון של הבנץ לא הצלחתי להגיע לכמות שצריך והכל היה גרוע זה לא פעם ראשונה שזה ככה אימוני חזה הרבה מאוד פעמים ככה זה לא עוזב אותי וזה מציק לי שהאימון היה פשוט גרוע

האמת שהאימונים הגרועים הם אלו שאני סוחב איתי ברגעים הקשים, אני נזכר בתסכול בבלבול ובכעס. אני נזכר בכל הפעמים שלא הייתי מספיק טוב, איפה שנכשלתי, איפה שפקששתי.
כשכל אלו קודחים לי בתוך השכל אני נכנס לסט ומוציא מעצמי דברים שלא ידעתי שיש בי.

האימונים הרעים הם אלו שנותנים מוטיבציה להצליח לבצע אימונים שבהסתכלות לאחור יהיו ״טובים״.

אימון הבא תזכר בכעס ובתסכול ותוציא מעצמך את כל מה שאפשר. בהצלחה!

אם אתה מגיע לכשל כל אימון אז משהו לא בסדר, להתעסק עם הרבה כשלים זה הורג מנטלית ופיזית ולא מביא רחוק, לפחות מהניסיון שלי. אם אתה תקוע אתה לא מתקדם, אני יודע שזה נשמע מאוד מפתיע אבל ככה זה.

ואם כל האימונים של כולם היו מרגישים כל כך טוב זה לא היה קשה לבוא ולהתאמן כל פעם.

תוכנית, תוכנית ושוב תוכנית.

אם החלטת שמאמן מיותר לך, ואתה יודע להכין תוכניות היטב, עשית כמה טעויות בתוכנית שלך אם זה המצב.

שלא תבין אותי לא נכון, גם כשאני מכין תוכנית בהתחלה אני לומד, ופעמים רבות אדחוף יותר מידי בתרגילים מסוימים עד שאמצא את האיזון.

ובסוף התוכנית יכול להיות קושי עצום, אבל אני מצפה שישנו ויאכלו כראוי כדי לשרוד.

בכל דבר בחיים יהיו ימים טובים, ימים פרודוקטיביים... ויהיו ימים כאלה שבקושי סחבנו...
זה נורמלי והכל טוב אח יקר

לא להיות קשה עם עצמך, גם לנוח יומיים שלושה ולחזור חזק מתמיד לאימונים זה לגמרי נורמלי
(גם שבוע)

קרה לי היום
אימון בין הגרועים שהיו לי לאחרונה
אבל (!),זה קורה (ולצערי גם יקרה) ולומדים מזה..
בהצלחה בהמשך
גדולה של בן אדם,במעמדך!
להגיד שיהיה לו אימון לא משו
זה ראוי להערכה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית